با نرم افزار تغییر آی پی hotspot sheild بود که اونم دوستان کلاهبردار شاتل قطعش کردننقل قول:
Printable View
با نرم افزار تغییر آی پی hotspot sheild بود که اونم دوستان کلاهبردار شاتل قطعش کردننقل قول:
عجب
برای منو که روی 30 گیگ محدود کردن
هر چقدر هم زنگ میزنم میگن باید یه مدت کم مصرف کنی
اینا کلمه دزد رو به طور کامل معنا میکنن
سلام!
ببخشبد دوستان شما ها سرعت شبانه ی رایگانتون چنده{با IDM}؟
من سرعتم 60 هستش!
طرح اینه:Eco128-3
سرعت بغیر از ساعات 1 بامداد تا 8 صبح 500 کیلیوبات هستش در دانلود!
60 برای اکو ۱۲۸.نقل قول:
سلام بچه ها.
ما که رفتیم مخابرات از محدودیت در شبانه.قطعی اینترنت تا 3 شب.محدودیت کامل در سرویس های آرت بعد از 19گیگ128(البته ماله من تا 30گیگ بود.)
و از کم فروشی راحت شدیم.دیگه اینهمه پول بی زبون رو نمیریزم تو شکم شاتل.:n02:
هر شرکتی برین به جز شاتل= نصیحت برادرانه
من 3تاشرکت رو تجربه کردم
شاتل فن آوا مخابرات
اگر دان شبانه ندارید بهترین شاتله:n16:
اگر دان شبانه دارید مخابرات که عدم پایداری رو باید تحمل کنید(از نظر من مخابرات = آشغال):n27:
فن آوا خوبه ولی گرونه!:n30:
سلام دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم
دو هفته پیش از شاتل درخواست تخلیه خط کردم به گفته خودشون روز 24 تیر خط رو تخلیه کردن مدارکم رو از قبل به پارس انلاین تحویل داده بودم
روز 25 تیر زنگ زدم پارس گفتم خطم تخلیه شده لطفا خط رو رانژه کنید دو روز بعد پیشتیبانی زنگ زد که پرونده شما از مخابرات برگشت خورده به دلیل اینکه هنوز خطتنون تخلیه نشده
خلاصه با پیتیبانی شاتل تماس گرفتم گفتن یه بار دیگه چک میکنن یه ساعت دیگه دوباره زنگ زدم گفتن روز 24 خط شما کامل جمع آوری شده
ولی باز دوباره پارس انلاین زنگ زد و گفت پروندت برگشت خورده
تا حالا سه بار پرونده من برگشت خورده شاتل هم جواب درست حسابی نمیده میگه خطت تخلیه شده
دارم دیوونه میشم به نظرتون شاتل داره این وسط بازی در میاره
از دوستان اگه کسی تجربه ای در این مورد داره خواهشا بنده رو راهنمایی کنه:n16:
دوست من مودمت رو نگاه کن ببین اگه هنوز بهت لینک می ده بدون هنوز قطع نشده. اگه چراغ لینک روشن نمی شه بدون قطع شدهنقل قول:
شاتل خیلی آشغاله سر تخلیه خط خیلی منم مشکل داشتم ی تخلیه خط نهایتش 48 ساعت طول میکشه 2 هفته طول دادن دزد ترین شرکت شاتله
اتفاقا منو پسر داییم امروز رفتیم گفتیم میخوام تخلیه کنیم گفت 2 روز دیگه گفتم زودتر نمیشه یارو فهمید گفت مخابرات میخوای بری ما هم گفتیم آره
بعدش نامه رو میخواستیم خودمون ببریم مرکزمون میگفت نه ما فردا تخلیه میکنیم هیچی اقا وایسادیم محکم نامه رو گرفتیم رفتیم