گفتن زمان کمی سخت است ولی تا اخر سال شاید اوایل سال بعد برسد.نقل قول:
Printable View
گفتن زمان کمی سخت است ولی تا اخر سال شاید اوایل سال بعد برسد.نقل قول:
مشکل شما ثبت شد. اگه زنگ هم بزنید مشکلتان حل نمیشود . چون پیمانکار در استان نداریم.نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما در مورد چندین موضوع به من وعده دادید اما هیچ کدومشون تا الان عملی نشده.
به من گفتید تا اخر هفته دولت(مرداد ماه) 4G همراه اول در منطقه ما فعال میشه اما نشد تا به این لحظه!
گفتید مشکل سرعت و انتن دهی نسل 3 و 4 ایرانسل رو در منطقه ما پیگیری میکنید و بزودی برطرف میشه اما نشد(حدود 9ماه پیش!)
و....
میشه بپرسم چرا؟
نسل ۲ همین اواخر خوب بود اما اون هم مشکل پیدا کرده همش بین ۵ و۳ یا حتی ۱ انتن در نوسان کیفیت مکالمه هم خیلی بده و قطعی داره یا اصلا نمی گیره اما با همراه اول همچین مشکلی نیستنقل قول:
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام. اشباه نکنم قم تشریف داشتید. مشکل شهرداری برای احداث سایت در پارک به نتیجه نرسید. 4g همراه اول هم فعال شده است. باید سیم 4g داشته باشید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهندس
از بندر لافت در جزیره قشم چه خبر ؟
سلام. فعلا خبری نیست.نقل قول:
بله قم هستم. خب مشکل پهنای باندش چی ؟ اونم لابد شهرداری اجازه نداده اضافه کنید!:n29:نقل قول:
بنده مودم 4G و سیمکارت یوسیم همراه اول دارم اما در منطقه ما در جست و جوی شبکه 4G همراه یافت نمیشه!!
آقا رضا توی جاسک دو تا دکل تریجی نصب کردن روشن هم هستن اما تریجیشون فعال نیس کی فعال میکنن؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
یعنی در استان هرمزگان هیچ سایت نسل سومی فعال نشده ؟:n28:نقل قول:
پهنای باند قم تقریبا خوبه اگه سیگنال فورجی همراه اول را ندارید در بقیه جا ها هم امتحان کنید اگه مشکل از منطقه باشه گزارش بدید. ممنوننقل قول:
سلام. در حال تست است. به محض بالابردن پهنای باند استان وارد مدار میشود.نقل قول:
سلام استاد خسته نباشی منطقه ما 4جی ایرانسل پارسال وصل شده " ولی 3جی و 4جی همراه اول هنوز تو منطقه ما وصل نشده چند بار هم به همراه اول زنگ و ایمیل زدم و منطقه رو اعلام کردم ولی رسیدگی نکردن ! تو سایت 195 هم یه شکایت ثبت کردم که من سیم کارت 4جی همراه اول خریدم بسته یک ماهه آلفا پلاس رو هم فعال کردم و موبایمم از 4جی همراه اول پشتیبانی میکنه ولی اصلا رسیدگی نکردن .... لطفا اگه امکانش هست شما رسیدگی کنید ممنون:n16::n16:نقل قول:
عکس :
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
گوشی:
Huawei Ascend G620S - L01
LTE band 3|1800, 7|2600, 8|900, 20|800
منطقه ما : کرج - شاهین ویلا - بنیاد- خیابان 22 بهمن جنوبی- کوچه بهروزصفایی
سلام. اقا رضا تو ناهار خوران قبلا سیگنال 3g بود.. سرعتشم خوب بود. ولی الان دیگه نیست. فقط نسل 2 شده.. سیگنال 4g در شهر هم کدوم مسیر و منظقه وجود داره؟
سلام اقا رضا میشه بفرمایید 4gکی برای شهرستان سقزمیاد سرعت 3gافت کرده خیلی!
آقا رضا دیروز دکل منطقه-اندیمشک-کوی رسالت اون سایتی که در ارغوان غربی 6 دارید .تجهیز کردن ولی هنوز فعال نشده. چند روز طول میکشه فعال بشه؟؟
سلام یکی بگه بسته 6ماه 30 گیگ رو چطور فعال کنم از چه طریقی پول وایر بشه
نقل قول:محتوای مخفی: سوال
نقل قول:محتوای مخفی: سوال
این بسته 10 گیگ یک روزه 2 تا شش صبح را میشه همزمان با بسته 5 گیگ ماهانه استفاده کرد؟
چون من خریدش کردم.اصلا وقتی 141*10
میزنم چیزی ننوشته.
در حالیکه پیغام فعال شدنش برام اومده.
یعنی امشب دو صبح از این بسته استفاده میشه یا نه؟
با اجازه ایرانسلی هانقل قول:
آقا رضا می دونید همراه اول کی پردیسان رو به سه و چهار ارتقا می ده فعلا نسل سه هم نیست البته 4 جی ایرانسل جدیدا راه افتاده 2 هفته ای میشه تستشم بالا هست
من میتونم همزمان با بسته های معمولی مثل 5 گیگ ماهانه استفاده کنم.؟نقل قول:
کسی نیست جواب بده پس چطوری شارژ بلند مدت میخریدنقل قول:
بله میتونید. فقط ساعت 2 شب یبار نتت رو دیسکانکت کن بعد کانکت شو تا از بسته شبانه حجم کم کنه.نقل قول:
اول با ستاره 7 مربع خطت رو 70 تومن شارژ کن بعدش بسته رو بخر.نقل قول:
اول به اندازه پولش شارژ کن.نقل قول:
بعد با این بسته را بخر
*۵۵۵*۵*۴*۱#
اسپید تست همیشه همین بوده هیچگاه سرعت واقعی رو نشون نمیده و چندین برابر بیشتر هست. من فکر میکنم شاید پهنای باند رو نشون میده نه سرعت واقعی رو. اکثر دوستانی هم که گزارش های سرعت دو سه یا شش مگ میدهند همین اشتباه رو میکند سرعت واقعی بندرت بالای یک مگ بشه اونهم در ساعات خاصی ازروز الان هم که چند شبه منطقه ما حتی ساعات شب هم افضاح شده مثلا سه نصف زیر هفتاد هشتاد کیلوبایت هست. بهرحال سرعت واقعی همونه که با دانلود منیجر میگیرید نه اون نرم افزارهای دل خوش کنک.نقل قول:
یک سوال دیگه.نقل قول:
میشه تو یک شب دو تا خرید؟؟
چون سرعتم خوبه تو 4 ساعت 16 گیگ میتونم دونلود کنم
یعنی من ساعت مثلا 4 صبح خرید کنم همون موقع فعال میشه؟
دوست من شما محبت کن یک اسکرین شات از دانلود با دانلود منیجر بگذار این ده و بیست ها هیچ ارزشی ندارندنقل قول:
نقل قول:اره مشکلی ندارهنقل قول:
برا همین چند روز پیش کلا آنتن نداشت دکل آخر عباسی ؟نقل قول:
راستی این دکل تازگی ها شب ها خیلی کمبود دیتا پیدا میکنه !! به طوری که تایم اوت اصلا نمیزاره چیزی لود بشه ! از ساعت 10 به بعد باید بذاری کنار
حتی جوری شده که قبلا با LTE سرعت 30 مگ و بالا میشد گرفت ولی الان تو ساعات عادی با LTE فقط 4-5 مگابیت سرعت میده !
مهندس میشه بگید چرا اینترنت ایرانسل ۳جی و ۴جی ایلام اینقدر ضعیفه؟!
دوست عزیز.الان من چجوری بفهمم فعال شده.نقل قول:
وقتی 141*10 میزنم.انگار نه انگار .خبری از این بسته نیست. فقط حجم بسته 5 گیگ ماهانه ام را میزنم.
1: hajme kolle bastehaye internet:
4gb+0mb
shanbane:0
hadiye:0
برای نمایش بسته ها کد *555*1*4# رو بزنید. بعد شماره 2 . من مشکلی ندارم . ساعت 5 صبح که ده گیگ میخواد تموم شه دوباره طرح رو میزنم و وقتی حجم قبلی تموم میشه میره روی بسته بعدی. هرچی حجم هم باقی موند رو فردا شب میشه استفاده کرد.نقل قول:
ساعت 6 تا 12 هم 5 گیگ دارم که اونم خودکار بعد از ساعت 6 میره روی بسته.
پست اشتباه پاک شود لطفا
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
سلام آقا رضا شهر یزد ایرانسل نسبتا از نظر پوشش و سرعت 3G و 4G خوب عملکرده و تقریبا 70% شهر پوشش داره اما یه قسمت سمت دانشگاه امام جواد به نظرم نقطه کوره که حتی 3G هم نداره و نت اونجا G و E هست این داره حالیکه اطراف دانشگاه پوشش 3G و 4G وجود داره:n38:نقل قول:
یه چندباری هم به امور مشترکین زنگ زدم ولی فایده نداشت و گفتن دار حال پیگیرین!:n03:
آدرس دانشگاه:یزد- میدان جانباز(اطلسی)-بلوار شهیدان اشرف- خیابان امام جواد-موسسه آموزش عالی امام جواد
آیا شما می تونین پیگیری کنین با تشکر:n16:
سلام آقا رضا
من چندین بار از شما سوال کردم و شما فرمودید تیکت گذاشتید برای پیگیری، ولی تاکنون هیچ کاری انجام نشده. من حتی به خود ایرانسل هم اعلام کردم و گفتند ارسال کردیم به بخش شبکه ولی تاکنون هیچ اقدامی نشده است و سایت محل ما هنوز GSM است و ارتقاء پیدا نکرده است.
تهران، شهران، فلکه دوم، خ یکم، نبش کوچه نصیری، سایت بالای پاساژ سامان
ممنون می شوم به من اطلاع دهید که آیا این سایت به نسل سوم و یا چهارم ارتقاء پیدا میکند و چه زمانی این کار انجام خواهد شد !؟
- - - Updated - - -
سلام آقا رضا
من چندین بار از شما سوال کردم و شما فرمودید تیکت گذاشتید برای پیگیری، ولی تاکنون هیچ کاری انجام نشده. من حتی به خود ایرانسل هم اعلام کردم و گفتند ارسال کردیم به بخش شبکه ولی تاکنون هیچ اقدامی نشده است و سایت محل ما هنوز GSM است و ارتقاء پیدا نکرده است.
تهران، شهران، فلکه دوم، خ یکم، نبش کوچه نصیری، سایت بالای پاساژ سامان
ممنون می شوم به من اطلاع دهید که آیا این سایت به نسل سوم و یا چهارم ارتقاء پیدا میکند و چه زمانی این کار انجام خواهد شد !؟
سوال : این بسته های روزانه 6 تا 12 ظهر رو میشه توی یک روز چند مرتبه فعال کرد ؟
من ساعت 6 که فعال کنم تا 8 تقریبا 5 گیگش تمومه.یعنی 4 ساعت هنوز فرصت دارم.اگر بعد از اتمام همون موقع یه دونه دیگه 6 تا 12 فعال کنم توی 4 ساعت باقی مونده میشه استفاده کرد ؟؟
سوال دوم : این بسته ها 24 ساعته هست یا تا آخر همان روز ؟؟
یهنی الان من بسته ساعت 6 تا 12 رو فعال کنم.ولی ساعت 11 فعال کنم و تا 12 مثلا 2 گیگ رو استفاده کنم.وقتی از ساعت 12 ظهر رد بشیم بسته هم میپره یا تا ساعت 11 ظهر فردا هنوز فرصت هست و وقتی ساعت 6 صبح فردا بشه میشه از بقیه 3 گیگ استفاده کرد ؟؟
ممنونم.