اها خیلی ممنوننقل قول:
حالا یکی به ما بگه وضعیت خطه ما چطوریه :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اها خیلی ممنوننقل قول:
حالا یکی به ما بگه وضعیت خطه ما چطوریه :n16:
وضعیتت عالیهنقل قول:
خطت تا 15 16 مگ رو راحت میکشه
- - - Updated - - -
وضعیتت عالیهنقل قول:
خطت تا 15 16 مگ رو راحت میکشه
خوبه خطت نویز نداره میتونی تا 8مگ هم از مخابرات بگیری[emoji3]نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
خطت عالیه و خیل راحت تا سرعت دانلود 16 مگ رو پشتیبانی می کنهنقل قول:
فقط CRC Error هات یه کم زیاده
آقا این حداقل تبادل ترافیک ماهیانه که جلو 512 نامحدود زده تو سایت tct الان اجرا میشه؟
سلام
آقا کسی پکت لاست وقطعی نداره؟!
برای من الان سه روزه که دیگه بیچاره ام کرده قطعی هر چند ساعت یکبار پکت لاست بالا ....
دیگه اینجام بزور میتونم بیام
سلام
کسی کمپین تابستانه داره؟
خوبه
دوستان در کمال ناباوری امروز بعد از دو هفته که تو سایت 195 تیکت دادم خطم رو از حالت pcm در آوردن !! وضعیت مرکز فرد اسدی چطوره ؟
من در شروع میتونم سرویس 2مگ محدود را بگیرم ؟ ساعت شبانه رایگان داره؟ ساعت شبانه فقط برای خرید یکساله هست یا به خرید ماهانه هم میدن ؟
سلام
دوستان لطفا درباره این حداقل تبادل ترافیک ماهانه که مقابل تعرفه های نامحدود نوشته توضیح بدید.
آقا این حداقل تبادل ترافیک ماهیانه که جلو 512 نامحدود زده تو سایت tct الان اجرا میشه؟
منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ؟ اگر منظورتون همین پیج باشه که این چیزه جدی نیست به دو دلیل :نقل قول:
سلام
دوستان لطفا درباره این حداقل تبادل ترافیک ماهانه که مقابل تعرفه های نامحدود نوشته توضیح بدید.
از خیلی وفت پیش هست و ما هم دانلود میکنیم و نتمون محدود نشده و هزینه اضافی هم نیومده
دوم هم اینکه ننوشته حداکثر نوشته حداقل یعنی حداقل 9 گیگ رو برات تضمین میکنه.
آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت مخابرات داره!؟
به خودشون زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟
- - - Updated - - -
آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت مخابرات داره!؟
به خودشون زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟
ببخشید من اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه . میشه بگین منظورتون از اینکه مخابرات آی پی کم داره یعنی چی ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
من تا چند وقت پیش این مشکل رو نداشتم و بعد از روشن شدن چراغ adsl ، چراغ اینترنت بعد از چند لحظه بلافاصله روشن میشد اما الان مدتیه که حدود 5-6 دقیقه طول می کشه تا چراغ اینترنت روشن بشه .نقل قول:
نقل قول:
1) هر وقت که شما مودمتون رو روشن می کنید و می خواهید به اینترنت وصل شوید یک آی پی نیاز دارید . و چون آی پی آدرس های مخابرات کمتر از تعداد مشترکان مخابرات است ، برای همین طول می کشد تا آی پی خالی شود . یعنی یک نفر که از اینترنت مخابرات استفاده می کند باید مودم خود را خاموش کند تا شما جایگزین آن فرد شوید و بتوانید به اینترنت وصل شوید
2) به دلیل کمبود آی پی است که هر بار حدود 5-6 دقیقه طول می کشه تا مودم وصل بشه ، چون باید مودم دنبال یک آیپی خالی بگرده
من الان سرویس یک مگ با حجم سه گیگ دارم راهی داره سرویس پنج گیگ دو مگ رو
از طریق خود سایت بگیرم
برای ارتقا تو پنل کاربری یه همچین امکانی هست اما از ۲۰۲۰ هم میتونید بپرسی برای اطمیناننقل قول:
تو اون لینک مخابرات زده برای مشتریان تجاری. پس به خونگی نمیدن نه ؟؟نقل قول:
"… و همچنين كسب و كارهاي تجاري خانگي"نقل قول:
که با نامه معرفی شرکت هم حله
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خب این نامه معرفی شرکت چی باید نوشته شده باشه توش دقیقا ؟؟نقل قول:
مشترکان مخابرات برای دریافت اینترنت با سرعت 16 مگ هیچ نیازی به گرفتن نامه از هیچ شرکتی ندارندنقل قول:
مخابرات برای تمام مشترکان خانگی معمولی اینترنت با سرعت 16 مگابیت بر ثانیه ارائه می کند
جزئیات بیشتر را در لینک زیر ببینید
من امروز رفتم درخواست دادم برای ارتقا به 5 مگ (Up to 10M) گفتن هفته دیگه فعال میشه.
نامحدود بودی؟؟؟نقل قول:
بچه ها این قضیه کنسل شدن خط های نامحدود به کجا رسید ؟؟ من 512 نامحدود دارم ...
نه 2 مگ 5 گیگ داشتم.نقل قول:
مدرک چیزی نخواستند؟نقل قول:
میشه یه تست بگذارید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هنوز که ارتقا ندادن. گفتن هفته دیگه اعمال میشه. امروز پنجشنبه بود اینم من با کلی بحث گرفتم. مودم نداشتن بدن میگفتن فعلا ارائه نمیکنیم رفتم با مسئولش صحبت کردم گفتم من فقط ارتقا میخوام مودم هم لازم ندارم. برام این رو زد تو سیستم گفت هفته دیگه فعال میشه. هر وقت فعال شد تست میگیرم میزارم براتون.نقل قول:
دمت گرم فعال شد تست بزار ببینیم اگه ارزش داره بریم فعال کنیمنقل قول:
3 روزه طرح شگفت انگیز گرفتم.راس ساعت 1.05 تا 1.10 دیسکانکت میشه و بعد دوباره کانکت میشه.برای همه اینجوریه؟
خب برای من امروز افزایش سرعت اعمال شد. تو مودم که زده 8 مگ دیگه خطم بیشتر ازاین نمیکشه الان وضع نویز هم داغونه.
این تست Speedtest
اینم سرعت دانلود یه فایل از سرور خودم با IDM
تک کانکشن ساعت 11به بعد زیر 100 حتی 50 با سرور خارجینقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
مگه تا ۱۰مگ نیست! چرا رو ۸مگ بستند؟
SNRخططون چنده ؟
- - - Updated - - -نقل قول:
مگه تا ۱۰مگ نیست! چرا رو ۸مگ بستند؟
SNRخططون چنده ؟
نقل قول:
این طرح 16 مگ، دانلود رایگان شبانه هم داره؟
اگه داره از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
خط من داغونه الان نویز خط رو 7 هستش. کلا خط من بیشتر از این نمیکشه وگرنه بالاتر هم باید بره.نقل قول:
میان دوره من برای اولین بار بالای 50 تومن اومد. در حالی که نه ارتقای نت داشتم (512) نه تماس تلفنی ها غیر معمول بوده. حس میکنم مصرف منصفانه دارن اجرا می کنن و دیگه خبری از نامحدود بودن نیست :n29:
سلام دوستان الان طرح کمپین تابستانه به چه صورته هنوزم میدن یا نه؟؟ هزینه باید یکجا پرداخت کرد یا هرماه ؟؟؟ دانلود شبانه همون سرعت تو روز هست؟؟؟
بیخودی جو ندید، من 2 مگابیت دارم و همیشه برای میان دوره بیشتر هزینه رو میگیرن. مثلا 150 مبلغ قبض باشه 100 میگیرن تو میان دوره باقیشو با قبض میگیرن. هیچ وقت هم نمیان بدون اطلاع اجرا کنن و برا خودشون دردسر درست کنن. فعلا خبری نیست.البته اگه ملت حاظر در صحنه با شایعه سازی راه رو براشون هموار نکنن :|نقل قول:
انشالله که مصرف منصفانه اجرا بشه و طرح های نامحدود حذف بشن شما تهرانی هم مثله دیگر استان ها بشید. ما که اصلا نامحدود نداریم .
وقتی میان دوره بالای 50 تومن میشه تماس میگرن که حتما باید پرداخت بشه، شما 2 مگ هست سرعتت مشخصه همیشه حساب میان دورت بالای 50 تومن میشه و باید پرداخت کنی. ولی کسی که 512 هست اینترنتش در حالت معمول بیشتر از 50 تومن نمیشه میان دوره و این اولین باره که اتفاق افتاده واسه من. امروز هم تماس گرفتم با 2020 گفتن 20% گرون شده ADSL . حالا باید قبض پایان دوره بیاد و دید که مخابرات چطور بی سروصدا داره ملت رو تیغ میزنه.نقل قول:
بوسیله ی تلفن 1818 اگر من مثلا هزینه ی 1 سال ADSL رو پرداخت کنم بصورت پیش پرداخت، دیگه رو قبض چیزی نمیاد هزینه ی ADSL واسه یک سال؟