ساعت 5 سرعت دانلود 500 کیلوبایت:n19:اونم طرح نقره ای پاییزه
کم کم دارم میترسم:n19:
Printable View
ساعت 5 سرعت دانلود 500 کیلوبایت:n19:اونم طرح نقره ای پاییزه
کم کم دارم میترسم:n19:
ساعت 6:40 دقیقه اینترنت قطع شد و پس از 10 ثانیه وصل شد و برگشت به سرعت 1مگابیت قبلی:n27:
معلومه بدجوری به سوزش افتادی. یه نفر که از مخابرات راضیه نمیتونی ببینینقل قول:
میترسی دیگران بفهمن مخابرات عالیه شلوغ شه سرعتت کم شه.
بله من فقط با 14تومن سرعت روزانه10مگ وشبانه500کیلو با مودم رایگان خیلی راضیم دیگران هم بیان بگیرن
عجیبه شما یک نفر اینترنتت اینجوریه! احیانا ارتباطی با اقایون ملک جعفریان اینا نداری؟[emoji3]نقل قول:
چشماتو وا کن همین پست بالاتر هم گفته شبانش 500 هست.تو هم احیانا ارتباطی با آقای سوزشیان نداری؟نقل قول:
حدود یه ماهه قطعی ها زیاد شده و هم اینکه اینترنت دیر وصل میشه یعنی مودمو که روشن میکنم حدود 10دقیقه طول میکشه وصل شه بعضی وقتها مخصوصا صبح ها.کسی همچین مشکلی براش پیش اومده تا حالا؟
بله این مشکل رو منم دارم اینترنت دیر کانکت میشه فکر کنم به دلیل محدودیت آی پی باشهنقل قول:
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
نقل قول:شانسیهنقل قول:
برای منم 2 هفته قبل شده بود و شات گذاشته بودم
سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عشق آباد
باکو
تازه اگه طرح طلایی داشته باشه تا 1 مگابایت میرفتنقل قول:
ولی سرعت شبانه رو برای همیشه نمیزارن همینطور بمونه. موقتیه باز درستش میکنن سرعت میشه همون قبلا
درسته شانسیه ولی خدا بده ازین شانسا!!! تو 1 ساعت 40 دقیقه 2.3 گیگ گرفتم حیف که تموم شد....کاش امشبم اینجوری بشه
هه
شبی 10 گیگ میتونم بگیرم ولی نمیگم از کجا نت دارم
قبلش از مخابرات داشتم نصفه شبا یا قطع بود یا سرعت دیال اپی[emoji3]
بازم دیشب الکی دانلودام قطع شده بود
نصفه شب که خوابیم معلوم نیس چکار میکنن:n33:
فک کردم مشکل از مودممه.ممنون داداش میخاستم مودممو چنج کنوم:n02:نقل قول:
منم همینج.ریم خیلی دیر وصل میشه آینترنت ودیرتر آیپی میگیره!:n35:نقل قول:
اگه بزودی دیدی اون ترولیسته :34:یک آیدی ساخته به اسم ArashTrollMiniStar تعجب نکنی ها:27:نقل قول:
ببینید من کی گفتم.اینادارن سیستم اکانتینگ تغییر میدن.فکر کنم میخوان سیستم جدیدی برای چاپیدن پیاده کنند.هروقت اینجوری شده اینترنتا،چندروز بعدش بلایای سختی برای بعضیا اومده.
سلامنقل قول:
اینترنتتون در حال حاضر بیسیم هست ؟ یا از شرکتهای دیگه به غیر از اینی که ما ناچاریم ازش استفاده کنیم؟؟
ممنون
بگو بزار هم شهریات استفاده کنن ،نام اون شرکت عصر انتقال داده ها هستش :n31:نقل قول:
اینا همینجوری الان دارن می چاپن. 28 خرداد 8 گیگ ترافیک مانده داشتم 20 گیگ اضافی شارژ کردم جمعا شد 28 گیگ. الان که یکماه گذشته نصف شده. کنتور انداختن مخابرات در نوع خودش خیلی جالبناکهنقل قول:
#################
#################
اینم تقدیم به گل پسر ترولیست:n16:
محتوای مخفی: night gift
شرکت عصر انتقال داده ها دارین دیگه شما ، بزارین هم شهریاتونم استفاده کنن خوب :n01:نقل قول:
این چند روز که قطعی زیاده همیشه در طول روز کانکت باش بعد اگه از طرف مخابرت قطع بشه شما بازم کانکت خواهی بود. من همیشه این کارو میکنمنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون.
به فیبر نوری هم خدمات میدن؟
باتشکر
خواهش می کنم،باید از شرکت بپرسید.نقل قول:
مــمــنــوننقل قول:
رفقا کشف جدید
اگه از مخابرات قطع بشه بعضیا کانکت باقی می مونن:16:
طرح کمپینی، چیزی ندادن هنوز؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
بنده ازدوستانی که ازمن دلخور شدن بابت قضیه شبانه عدرمی خوام درسته حق باشماست این قضیه داره گویا شروع می شه تو تاپیک مخابرات اذربایجان برای کاربراش پیامی که گفتید اومده واگه این جورباشه که به سرعت فراگیرمی شه ازاون ور ایرانسل هم تمام بسته خوب شبانه رو برداشته عملا فکرکنم همشون باهم هماهنگ شدن برای چاپیدن بیشتر ملت
پس با این اوصاف دیگه منتظر کمپین هم نمی توان بود
ببین مخابرات توی استانهای مختلف سیاستهای یکسانی در قبال شبانه ی رایگان نداره! چند ص قبل از یک فروم دیگه گفتم که کاربری سرویس 10 مگ داشت اما شبانه رسما محدود شده بود!نقل قول:
بله فعلا مخابرات خراسان اینکار رو نکرده اما بعید نیست. مدتیه به زیرساخت رگولاتوری و خود وزیر بابت کمبود پهنای باند انتقاد بالا گرفته گرچه اینا انکار میکنن و کمبود رو فقط به بازه ی شبانه نسبت میدن
محتوای مخفی: اینم پاسخ وزیر
تا از چیزی اطلاع ندارید بهتره نظری ندید و بگید شایعه هست تا دلخوری پیش نیاد.نقل قول:
من اولین نفری بودم که این خبر 50درصد پولی شدن شبانه مخابرات در بعضی جاها رو اینجا اطلاع رسانی کردم تا دوستان درجریان باشن اما عوض تشکر این کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو شایعه خوند البته جوابشم گرفت در همین چند صفحه پیش . سایر بحث ها هم راجع به درتنگنا قرار گرفتن مخابرات و دلیل انجام اینکارش انجام شد
کمبود پهنای باند اینترنت دارن اونوقت میخوان پهنای باند شبکه ی ملی اطلاعات رو افزایش بدن:27:
البته بخشی از این تصمیم بخاطر فشار نماینده های مجلسه (امثال نصرالله پژمانفر که نماینده ی مشهد هم هست!!!!) که چند ص قبل بحثش رو کردم:n39:
ای دی اس ال عزیز از شرکتای غیر معروفه ک دوست زرنگمون گفتننقل قول:
چقدر تو زرنگی حتما ی دلیلی داره اینجا تو این تاپیک نمیخوام پخش کنم :|نقل قول:
چند تا پست میدینقل قول:
ممنوننقل قول:
برای فیبر نوری هم سرویس دارند؟
باتشکر
بعید میدونمنقل قول:
بازم ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
می خواستم بپرسم الان طرح دارای شبانه رایگان چه طرحی است.
دوست عزیز هیچ طرحی در مخابرات شبانه رایگان نداره در حال حاظر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم 50 روز دیگه طرح کمپین تابستانم تموم میشه. اینبار میخوام از شاتل بگیرم (ECO2048) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبانه رایگان هم داره.
7،8 سال پیش از شاتل طرح داشتم که راضی بودم.
این مخابرات هم که گندشو در آورده. شبانه رایگانش بخوره تو سرش آقا نخواستیم. 10 دقیقه طول میکشه وصل شه به اینترنت تا سایت می خواد باز شه دوباره قطع میشه ...
حالم از اینجا بهم میخوره. یه عده نشستند برای همه تصمیم میگیرند ... خدماتشون هم برای فک و فامیل و از ما بهترون هاست.
پیش پرداخت یکسالهنقل قول:
توی سامانه ی اینترنتی این سرویس وجود نداره
مستقیما از بخش فروش 2020 بخواه
برای سومین مرتبه 20 گیگ دیگه شارژ کردم (طی دوره ی یکساله ی طلایی 2مگ) . یک صفحه باز میکنی یک مگ می پره!
کدوم منطقه هستی شما برادرنقل قول: