آقا میشه یکی منو خوب راهمایی کنه درباره مشکین شهر نیروی انتظامی؟خواهش میکنمنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Printable View
آقا میشه یکی منو خوب راهمایی کنه درباره مشکین شهر نیروی انتظامی؟خواهش میکنمنقل قول:
آقا میشه یکی درباره شهید بیگلری مشکین شهر منو خوب راهنمایی کنه؟من از رشتم.لیسانس...کسی هست؟خواهشا کمکی بدین به ما ممنون میشم
اعوذ بالله :n01:..... آره من پست کردم... با پارتی نمیشه ؟ ( سرهنگ نیرو انتظامی)نقل قول:
نه عجب شیر به شورت گیر نمیدن فقط زیر بغل رو شیو کنید ممکنه رندوم بازدید کننده چک کنه آستین حلقه ای ممنوع هستنقل قول:
سلام. در مورد آجا - آج راهنمایی میخوام. محلش دقیقش کجاس ؟ چطور جایی هس ؟ به سربازا آسایشگاهی که میدن کجا هستش ؟ ساعتتش چطوریه ؟ مـــمنون :)
لطفا اگه کسی از دوستان میتونه در این زمینه راهنمایی کنه منو
من تک فرزندم پدرمم 60 سالشه یعنی اگه این قانون کوفتی 59 سال تمام باقی میموند من معاف میشدم پارسال.
من مادرم بیماری سرطان داره. پدرمم مشکل روانی داره ( اسکیزوفرنی) یعنی اگه شما 1 روز مهمان خونه ما باشین قشنگ متوجه میشین واقعا هم این وضعیتش ذله میکنه ادمو مشکلم اینجاست اون خودش نمیتونه قبول کنه مریضه یه بارم روانپزشک بردیمش ولی دارو مصرف نکرد. الانم که تازه افتادم یگان با اینکه تهرانم ولی فکر و ذکرم خونست همش.
حالا سوالم اینه من میتونم کفیل مادرم بشم برا معافی یا پدر نیاز به مراقبت بگیرم؟ آخه چجوری ثابت کنم بیمار روانی داره پدرم ؟ کسی که همچین بیماری داره چطور ببرم کمیسیون پزشکی؟اصلا جزو مواردش هست؟ کسی رو دیدید به خاطر بیماری روانی پدرش معافی بگیره؟
ممنون میشم اگه کسی میتونه واقعا کمکم کنه
ببخشید که در انتها این همه سوال پرسیدم واقعا اعصابم خورده الان عذر میخوام
دوستان من اعزامی یک هشت نود و یک بودم
الان 8 ماه گذشته
یه نکته بگم خدمتتون
بابا شما ها چقد استرس دارید مثه دخترا چرا میمونید
اینجا چطوریه
اونجا چطوریه
مرخصی کی میدن
استحقاق چی میدن
زیر بغل نگاه میکنن یا نه
بیخیال بابا
وسایلی که دوستان در صفحه اول گفتن جمع و جور کنید و اگه پارتی دارید با اونم قبل اش هماهنگ کنید که میخوایم برید خدمت اگر هم که ندارید هیچ
آجا - آج خودش هزار تا جا داره شما رو تقسیم میکنهنقل قول:
ولی بدک نی خوبه جاهاش اکثرا
اکثر جاهایی که دوستان میپرسن چه جوریه نمیشه به طور کلی جواب داد
من خودم اموزشی بیرجند بودم یه گردان از نظر سخت گیری با یه گردان دیگه خیلی فرق داشت
حتی یه گروهان با یه گروهان دیگه
بعدشم اگر جایی بد باشه داغون باشه من بیام قبلش به تو بگم افتضاحه میخوای چی کار کنی مثلا
نه میخوای چی کارکنی
سربازییییییییییییییییی اجباریییییییییییییییییییی ی
چرا هم نداره به گفته خودشون
مبارک باشه لیسانس :دینقل قول:
کسری جبهه برگشته ...اگر کارت ایثار داره که مشخصه چقدر جبهه بوده و ماهی 9 روز کم میشه. اگر کارت پایان خدمت داره : 3 ماه آموزشی ازش کم کن + سابقه حضور در منطقه رو یگان محل خدمتش صادر میکنه شاید از 22 ماه همش رو قبول کنن شاید هم کمتر
برادر ... کسی بدونه راهنمایی میکنه ... اگر از الان اینقدر استرس داشته باشه برات خوب نیستا...نقل قول:
زمانی که سن کفالت پدر 59 سال بود پدر باید کمیسیون میرفت اماسن 65 سال دیگه کمیسیون نمیخوادنقل قول:
دکتر های کمیسیون از کار افتادگی معمولا خیلی سخت گیر هستن . . . همش سه تا مهر و امضا هست :دی بتونی بگیری معافی . (یه سری کارای اداری هم داره که سخت نیستن)
اردیبهشت 91 پدرم میشد 59 سال تمام ولی قانون از 5 فروردین شد 65 سال من به خاطر 40 روز نتونستم معافی بگیرم.نقل قول:
بازم کسی از دوستان اگه راهنمایی میتونه بکنه ممنون میشم
دوست گرامی ... عرض کردم زمانی که سن کفالت پدر 59 سال بود پدر باید کمیسیون میرفت و از کار افتادگیش تایید میشد .نقل قول:
اما سن 65 سال کمیسیون نمیخواد.
حالا هم اگر میدونید پدرتون از کار افتاده هست ... و نمیتونه به امورات خودش رسیدگی کنه کافیه به کمیسیون مراجعه کنه . و از کار افتادگیش تایید بشه.
لطفا ی نفر جواب منو بدهنقل قول:
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
کارت ایثار داره و توش مدت حضور در جبهه رو زده : دو سالنقل قول:
دوره تکمیلی هم میخوام برم که دیگه آموزشی نخوره بهم
با این حساب چند ماه باید خدمت کنم ؟
بله کمترین درجه ممکن که میشه استوار 2نقل قول:
2. قانونا باید معاف از پست و معاف از اسلحه باشه
نقل قول:
معاف از رزم کلا چیز بیخودیه فقط واسه دوران جنگه که شما رو خط مقدم و جنگ نمیبرن و کارای دیگه مثل اداری و تدارکات انجام میدین
اگه دنبال معافیت بهتری هستی باید بری دنبال معافیت هایی مثل معاف از نگهبانی ، معاف از صبحگاه، معاف از رژه, معاف از ورزش، معاف از اسلحه ....
سلام.نقل قول:
سرباز معاف از رزم معاف از حمل سلاح و اسلحه نیست.
سرباز معاف از پست که مشکل اعصاب داره معاف از حمل سلاح سرد و گرم ؛ معاف از نگهبانی و خدمتش هم در شیفت اداری هست .
گرامی کد 39 رو در قوانین نظام وظیفه چک کنیدنقل قول:
معاف از رزم دقیقا معاف از حمل سلاح و پست با سلاح و یا پست بدون سلاح در شب هست
متاسفانه دیده شده در برخی از مراکز اموزشی به دلیل عدم اگاهی
پرسنل وظیفه از کد 39 به اونها میگند که معاف از رزم فقط برای جنگ هست!!!
TAPATALK
دیجی جان از شما بعیده این اشتباه !!!!نقل قول:
برای سرباز درجه استواری وجود نداره و اگر طرف نتونه ستوانسوم بشه بهش درجه گروهبانیکمی میدن . ( درجه استواری کلا برای کادری های موزمار هستش :n19:)
سلام.نقل قول:
اتفاقا ما خیلی سرباز استوار داریم توی پادگانمون ...
ماه ششم خدمت هم تموم شد و رفت به سلامتی .
رفتیم تو ماه هفتم .
خدا رو شکر وقتی دارم از اولین روز خدمت تا به امروز مرور می کنم واقعا راضی بودم تا به امروز
آموزشی رو که تو مرکز 01 شهدای وظیفه و هنگ یکم گذروندیم که واقعا دوره ی خوبی بود و یگان بسیار عالی داشتیم . :n16:
ادامه خدمت رو هم به واسه پدر نظامی بودن افتادیم شهر خودمون :n16: همون روز اول بواسطه مدرک فوق لیسانسی و یه اشنایی کوچولو اافتادم رکن یکم :n26: که بسیار راضی هستم از اینجا
همون روز اول رفتم اجازه استفاده از سرویس رفت و امد کادری ها رو گرفتم تا با اون برم و بیام :n19:
ساعت کاری ما از 7 شروع میشه که تا ساعت 9 صرف صبحانه و ... هستش :n02: از 9 تا 1 ظهر کار و از 1 تا 2 اماده شدن برای رفتن به خونه :n02:
از طرفی رفتم یه برگه پزشکی گرفتم از دکتر و بواسطه اون نگهبانی رو زدیم زمین :n09:
در اخر امیدوارم بتونم 4-5 ماه کسری بگیرم و به امید خدا فروردین سال بعد تمومش کنیم بره پی کارش
اقا کسی چشم نزنه ها :n02::n16::n16::n16:
در اخر امیدوارم همه دوستان بهترین شکل ممکن خدمت رو انجام بدن و هر جا که دوست دارن بیافتن و شر خدمت رو بکنن . :n12::n11:
داخل ارتش سربازی به درجه استواری وجود ندارد :n02: یا گروهبان یا ستوان (البته یه سرهنگ هم داریم که بهش سرهنگ 2 وظیفه میگن ) :n02:نقل قول:
صبح فردا اعزامیم
.
..... و دیگر هیچ:n27:
کجا افتادی؟ من نیشابور افتادم:44:نقل قول:
من بچه تبریزمنقل قول:
خودِ تبریز افتادم نیروی انتظامی
تو هم حتما نیشابوری هستی
شما خودت آجا آج هستی ؟ آجا آج همون ستاد مشترک هست؟نقل قول:
تقسیم من هم آجا - آج افتاده با مدرک مخابرات افتادم رسته رایانه امور کامپیوتر
در برگه امریه آدرس نزده کجا باید خودم رو معرفی کنم؟
علائم نیرو زمینی رو باید از لباس جدا کنم ؟ رسته پیاده هم رو هم با رسته کامپیوتر عوض کنم؟
دوستان من هفته پیش درخواست تغییر تاریخ اعزام دادم
چهارشنبه جوابش نیومده بود پنج شنبه هم مشکل واسم پیش اومد نتونستم برم +10
از خود سایت نظام وظیفه نمیشه پیگیری کرد که ایا با تغییر تاریخ موافقت شده یا نه ؟؟؟؟
===========================================
بعدش نوشته 7 صبح خودتون رو سمنان میدان استاندارد معرفی کنید البته تا اونجایی فهمیدم پدافند سمنان 40 کیلومتر از سمنان دورتره و اصولا خودشون میبرنمون
حالا اگه من 8 برم (اخه قبلش برم +10 شاید عوض شده بود تاریخ اعزامم) مشکلی نداره که ؟؟؟؟ سریع که اعزام نمیکنن ؟؟؟کلا کسایی که تجربه دارن و رفتن چه قدر الافی داره اونجا ؟؟؟؟
سلام؛
قابل توجه دوستي كه براي من پيام فرسته بود كه جهرم افتاده و ساير دوستان:
انشاءالله به سلامتي بريد.
دم در پادگان كه ميرسي بايد كچل كرده باشي، وگرنه ميفرستن داخل شهر ميگن برو كچل كن و بيا. ما كه رفتيم چند تا از بچهها اينجوري بودند.
موزر هم بچهها آورده بودند ولي نه همون اول. بعد از مرخصيها فكر كنم.
در مورد اين كه چيا ببري، بستگي داره به خودت، من خيلي چيزها بردم، هيچي هم به دردم نخورد. فقط خوراكيها به دردم خورد. البته وسائل شخصي هم ببري بد نيست، ولي معمولاً چيزهاي واجب را ميدن. حوله، مسواك و خمير دندان، شامپو، شورت و زيرپوش، لباس، جوراب، كش گتر، واكس همهش را ميدن. ولي اگه ميتوني وسائل نظافت شخصي مثل ژيلت، صابون خميري و اينها هم ببر با خودت.
هفته اول مرخصي نميدن، ولي هفتههاي بعد را ديگه مرخصي ميدن. مشكل اصلي اونجا اينه كه هوا خيلي گرمه. ولي معمولاً فرماندهها خوب هستند. هفته اول و دوم سختگيري زياد ميكنند، هفتههاي بعدي خوب ميشه. ماه رمضون هم احتمالاً براتون هتل ميشه. اگه معاف از رزم باشي هم كه خيلي بهت حال ميده، رژه و اينها نبايد بري.
راستي، اونجا كمد نداره، هر چي داري بايد بچپوني تو ساك انفرادي كه بهت ميدن. وسائل نوك تيز هم نبايد هيچي همراهت باشه.
از هفته دوم به بعد هم همهچيز مياد دستت.
خبر خوب هم اين كه اونجا براي هر گردان يه بوفه داره كه معمولاً خوراكيهاي مختلفي توش پيدا ميشه.
يه ساندويچي هم داره نزديك دفتر برنامهريزي كه همبرگر داره و كوكتل.
يا علي... موفق باشي...
سرباز معاف از رزم دقیقا معاف از رژه ، حمل اسلحه و خیلی چیز های دیگستنقل قول:
ولی اونچیزی که من دیدم ، در نیروی انتظامی (حداقل مرکز آموزش مالک اشتر اینطوره) یه گردان جداگانه برای همه معاف از رزم ها هست که بهشون سخت نمیگیرن و کاری به کارشون ندارن ،
ولی تو ارتش اصلا انگار نه انگار ، عین سربازای دیگه هستن ، خیلی سیریش بشی که آقا من معاف از رزمم شاید از رژه صبحگاه هفتگی معاف بشی (تازه اونم برای این که نظم رژه رو بهم ندی)
یه بنده خدایی رو دیدم که رگ عصبی چشم ضعیف بود نمره چشمش 9 بود و معاف از رزم شده بود ، اینقدر رژه رفت و پا کوبید نمره چشمش شد 10.5 و معاف دائم شد:n19:
دوست عزیز به نظر من بهترین کار واسه شما اینه که خودت بری دم نظام وظیفه و یه نفرو بفرستی بره +10 واست بپرسه جوابشو بیاد بهت بگه یا با شماره 09680 تماس بگیره به اپراتور نظام وظیفه وصل کنه و بپرسه تاریخ اعزامتون چه تاریخیه. ولی فکر نمیکنم ساعت 8 هم برید مشکلی پیش بیاد/ شما اگه با درخواستتون موافقت شده باشه همون مسئول نظام وظیفه متوجه میشه که شما اعزامی 1/4 نیستید میتونید ازشون بپرسید/ موفق باشیدنقل قول:
توی سپاه بله کمترین درجه رو میدننقل قول:
تو پادگان آموزشی ما (سپاه) معاف از رزم از این موارد معاف بود ( ورزش و تربیت بدنی, اردو, رژه, پیاده روی,میدون تیر,پرش از خودرو,رزم شبانه,صبحگاه در صورت وجود رژه و از ماه دوم هم اسلحه رو ازشون به کل گرفتن)
آقایون مرکز پیاده شیراز چطوره؟ دوره کد خوردم اونجا...
سلام، سربازی دوباره 18ماه شده؟؟!:»
نهنقل قول:
تا اونجا که خبر دارم قرار بود 24 ماه بشه !!!1
بچه ها تعطیل های رسمی پادگان تعطیله؟
تو تقویم نگاه کن ببین اواسط دوره آموزشیتون تعطیلی هست یا نهنقل قول:
اگه بود احتمال خیلی زیاد یکی دو روز بینش تعطیلی میچسبونن بهتون میان دوره میدن
و تو این موقع پادگان نیمه تعطیله
وقتای دیگه تعطیل هست ولی نگهبانی ها و آماده و گشتی سر جای خودش برقراره
سلام دوستان ، چند روز پیش از یه بنده خدایی که میگفت داداشش تو ستاد کل ارتش خدمت کرده و هفته پیش خدمتش تموم شده شنیدم که میگفت کسایی که قبلا خدمت کردن و به دلیل ادامه تحصیل معافیت تحصلی گرفتن ، ادامه خدمتشون همون 18 ماهه !!! میگفت نامش چند روزه اومده ولی تا ابلاغ شه ممکنه 2 ماه طول بکشه ! دوستان کسی چیزی شنیده؟؟؟
سلام.
ابلاغیه کسر خدمت جبهه دست ارتش نرسید ؟
سپاه که شروع کرده ...
ممنون.
سلام
این که اول میپرسن کی خطش خوبه، را برای منشی بودن میخان؟
منشی بودن خوبه؟
بهترین جا برای خدمت در ناجا چه قسمت یا بخشی هست؟ ممنونم.
نقل قول:
کلا بهتره توی نظام برای هیچ کاری داوطلب نشید! ...
یادمه اوایل آموزشی میگفتن کی میخواد مسئول پاس شب بشه ؟ هیچ کی نمیخواست .
میگفتن کی میخواد ارشد بشه ؟ بازم زیاد داوطلب نداشت .
اما همین که گفتن کی میخواد مسئول تلفن بشه !!! همه دست ها رفت بالا... یکی رو انتخاب کردن روز دوم یا سوم به غلط کردن افتاد تلفن رو داد تحویل. چون باید حواسش بود کسی زیاد تر حرف نزنه ؛ یهو شب ساعت 11 طرف میومد میگفت تلفن رو بیار و ...
اما مسئول پاس خیلی کارش راحت بود! فقط و فقط هر شب 9 نفر رو به عنوان نگهبان آسایشگاه انتخاب مبکرد ؛ خودش هم هیچ وقت نگهبان نمیشد ؛ ارشد شدن هم بد نیست اما باید صبح زود تر از همه بیدار شی و ...
یادمه یه بار پرسیدن کی میتونه با کامپیوتر تایپ کنه ؟ یکی داوطلب شد یه کتاب دادن تحویلش گفتن حالا تایپ کن :دی .
درکل خیلی عادی مثل بقیه افراد دوره آموزشی رو طی کنید بهتره . ( سعی کنید معاف از رزم هم بشید ... )
سلام دوست عزیز . منشی بشی پشیمون میشی. از من گفتن بود. چون نه میتونی کلاس بری و نه راحتی. وقتی هم بچه ها میرن کلاس تو نگهبانی... از همه بیشتر دردسر داری. رژه و ورزش و ... برو راحت تر از منشی و ارشد و ... بودنه. من هم میخواستم منشی بشم. چون میگفتن کارش خیلی راحته . نه رژه و نه ورزش. ولی وقتی کار منشی رو دیدم شوکه شدم. نه من بلکه همه ی بچه ها . چون یک اشتباه بکنی یک هفته ، یک روز در میان نگهبانی.موفق باشینقل قول: