1 گیگ من اضافه نشده امروز صبح خطمو شارژ کردم چرا اضافه نشده
کسی هستش که براش اضافه نشده باشه ؟
Printable View
1 گیگ من اضافه نشده امروز صبح خطمو شارژ کردم چرا اضافه نشده
کسی هستش که براش اضافه نشده باشه ؟
برای من چند روز پیش اضافه شد . تا حالا باید اضافه شده باشه زنگ بزن خرشونو بگیر :21::31:نقل قول:
مرگ بر پارس آنلاین
سرعت حدودای 100 البته برای سرویس یک مگ چیزی نیست شنیدم قبلا دانلود شبانه بالای 4 گیگ میگرفتن تازگی کم شدهنقل قول:
بابا سرعت دانلود شب شما مگه چنده؟دیشب سرعتت چقدر بود؟
پس واسه ما چرا اینطوریه؟
البته خوشبختانه الان بهتر شده سرعت شبانم ولی باز 2.5 گیگ دیگه خیلیه
سلام
من امروز سرویس این دوره م تموم میشه که سرویس POL-128-3G انتخاب کرده بودم(سرویس های به قول خودشون اقتصادی و ارزون ) ولی سرعتش تو رایگان به شدت پایین بود(در حد 10 کیلوبایت) . قبل این از سرویسهای fpx-128-3G استفاده میکردم..حالا میخوام بدونم این fpx هم سرعت شبانه ش همینطوریه یا نه؟
مرسی.
در ضمن من الان میخوام تمدید کنم fpx نداره که بخوام انتخاب کنم.فقط همین POL رو میتونم انتخاب کنم. کسی میدونه چطوری باید برم fpx انتخاب کنم؟ مرسی
فردا پشتیانی جواب میده بزنگم ؟
نه 1 گیگم منتقل شده نه ترافیک 2 برابر
ای بابا وقتی با vps سرور سایتمون که سرعت دانلود 10 مگ در ثانیه هست دانلود می کنم اعصابم خورد میشه این سرعت آشغال 60kb شبانه بخوره سرشون نمیشه دو تا فیلم 800 مگی دانلود کرد این چه وضعیه حالا این 15 روز اگه نامحدود می دادن زحمی بر مرحمون بود لعنت به اون کسی که اینترنت رو حجمی کرد چند سال پیش همش نامحدود بود
این طرح آخر سر قراره 1 گیگ پهنا بدن؟ یا منی که سرویس ( 6 ماه هر ماه 2 گیگ) گرفتم و 4 گیگش مونده قراره 4 گیگ دوبرابر بشه؟ یا قراره 15 روز نامحدود بدن؟
سال نو مبارک دوستان
الان ساعت ویندوز 12:30
امشب چه ساعتی باید شروع به دانلود کنیم؟
یعنی 12:31 پارس چه ساعتیه؟
کسی میتونه بره پانلشو ببین زمان دیسکانکتشو چند مینویسه ؟
پانل من رو که نمیاره و مینویسه خطا در ...
بنده هم همچنیننقل قول:
برای منم خطا میده.نقل قول:
الان آورد ولی نوشته ساعت 00.03 !! یعنی ساعت رو کی میکشن جلو ؟نقل قول:
امشب لابد نمیکشن جلو. پس رو همون حساب ساعت قدیم باید دانلود کنیم.نقل قول:
به نظر من که هنوز ساعت سیستمشون رو تغییر ندادند دو حالت داره
یا مثل قبل دانلود میکنیم که میشه شانس
یا این که امشبو بیخیال میشیم برای دانلود
ولی من میخواهم ببینم شانسم چطوریه
پانل من داخلش میره زمانی که میخواهم ساعت سیستم رو ببینم میگه اطلاعاتی وجود ندارد
کسی نبود جواب بده؟ :41:نقل قول:
من الان تست کردم و مثل اینکه ساعتاشون رو جلو نکشیدن من امشب از ساعت 2 تا 7 میذارم
دوستان هنوز ساعت سیستمشون رو نبردن جلو مثل قبل است الان تست کردم
فک نمیکنم بازم سرویس fpx ارائه بدن و مجبوری همون pol رو بگیرینقل قول:
تا جایی که من میدونم این سرویس ها رو فقط میتونی تمدید کنی ( اگه سرویست عوض شد دیگه نمیتونی fpx بگیری ! )
با سلام
ببخشید دوستان نامحدود 3 ماهه پارس آنلاین میخوامن بگیرم البته الان ماهیانه 128 دارم استفاده میکنم 4 گیگ بد نیست
یه سوال داشتم و اون اینکه دوباره باید پول رانژه بدم یا میتونم سرویس رو عوض کنم ؟؟؟
منم همچنیننقل قول:
اولا اینکه پول زانژه لازم نیس بدی ، چون ISP تون رو نمیخواین که عوض کنیننقل قول:
دوما دوستان میگن که این سرویس های tra ( نامحدود ) اصلا خوب نیستن و در حد دیال آپ هستن
سوما اگه سرویس جدید بگیری باید سرویسی که داری تموم شه بعد ( دقیقا نمیدونم )
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
دوستان امروز با ترفند نزاریم دانلود شه ؟ الان وقتشه ها اااا
من که استرسشو دارم که از حجمم کم شه :13:
جدی؟:18: حتی حضوری هم نمیتونم؟نقل قول:
الان سرویس شما از کدومشه؟
فک نکنم ، بازم از پشتیبانی بپرسی بد نیستنقل قول:
سرویسم
pol -2G -512
هستش ولی میخام 256 تمدید کنم ، چون بچه ها میگن زیاد فرقی نداره !!
سرعتت شبا چقدره؟نقل قول:
بد نیست ، یکم افت سرعت دارم ولی معمولا شبی 3 گیگ دانلود دارم :8:
خوش به حالت بابا من 128 9 گیگ دارم همین سرویس pol شبا سرعتم به 10 کیلوبایت میرسه با fpx خیلی بهتر بود :(
از الان ساعت رو بردن جلو
نامردا میخاستن غافلگیرمون کنن ؟:18:نقل قول:
دردی رو داری؟موقع شروع شدن ساعت رایگان ساعتو نمیکشن جلو/ولی برا تموم شدن ساعت رایگان میکشن جلونقل قول:
دوستان من امروز تا ساعت شد 12 یه ساعت ، ساعت ویندوز رو جلو کشیدم و ساعت 1 شد و دانلود رو شروع کردم آیا درسته؟ یا از حجمم میره
در ضمن این سرویس های نامحدود پارس انلاین 1 به 10 کسی تا حالا گرفته سرعت دانلود مثلا 120 باشه بین 10 نفر تقسیم شه میشه 20 کیلو بایت دقیقاً نفری؟ یا حالا بالا پایین هم داره شاید به ما 30 کیلو برسه؟
3 گیگ می گیری دمت گرم شما کدوم استانی و سرعت دانلودت چنده فکر کنم 200kb بشه ما همیشه 40 - 30kb اینطوریه ما تهرانیم :41:نقل قول:
بد نیست ، یکم افت سرعت دارم ولی معمولا شبی 3 گیگ دانلود دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامردا چیکار کردن:دی
از ترافیکم کم شد نباید ریسک میکردم
دوستان یه سوال اگه 1 گیگ ترافیک اضافه بگیرم 5200 تومان بجای 1 گیگ 2 گیگ میدن توی جشنواره عیدشون
ببین کاربرا رو چه طوری کردن به خاطره 1 گیگ جون می دن لعنت بهشون چند سال پیش چه دورانی بود همین طوری فیلم نامحدود دانلود کن ماهی 200 گیگ دانلود کن الان چی :13:
بی وجدانا به من عیدی ندادن!!!!!!
اصلا چی میخواستن بدن؟
1 گیگ هم عیدی میشه آخه یعنی این سال نوروز ما به اندازه عید سعید فطر ارزش داره 1 گیگ دادن
نه عزیز اگه اینطور بود که شرکت باید به همه عیدی به جای 1 گیگ 10 گیگ میدادنقل قول:
1 گیگ به من ندادن نا مردا
یه گیگ چی می کنه که بخاطرش می حرصین
سلام
یکی از دوستان میتونه لطف کنه این روش دانلود شبانه (از ساعت 12:30 تا 7) رو کامل توضیح بده ببینم چطوریاس
ممنون میشم
مرسی:40:نقل قول:
پست اول همین تاپیک به طور کامل توضیح دادهنقل قول:
(محتوای مخفیشو نگاه کن)