غیر از شاتل تو مرکز مخابراتیتون چه شرکتی سرویس میده؟نقل قول:
Printable View
غیر از شاتل تو مرکز مخابراتیتون چه شرکتی سرویس میده؟نقل قول:
دوباره مسخره بازی شون شروع شد
وقتی می خوای از رپیدشیر دانلود کنی سرعت دانلود 9 الی 15 هست و از بقیه سایتا 90 الی 120
ولی فکر کردن...... الان وی پی ان رو راه انداختم سرعت از رپیدشیر شد 90
یعنی هر کاری بکنید ما ایرانی جماعت دورش می زنیم
بابا خوش بحالتون
بخدا من دیروز کلا قطع بودم . از ساعت 11 صبح تا 12 شب که بیدار بودم ، هر 5 دقیقه یکبار مودم رو روشن می کردم تا ببینم اینترنت وصل شده یا نه . ولی خبری نبود :41::19: .
الان هم با پشتیبانی چت کردم . بهم گفت که از قطعی اینترنت دیروز خبری ندارم :18: . بعد زنگ زدم شاتل . بهش گفت افت سرعت دارم و کلا دیروز اینترنتم قطع بوده . پشتیبانی هم گفت : مرکر مخابراتیه شما Packet Lost داره :18::41: .
متاسفانه این شاتل هم داره گند میزنه به خودش . دو روز سرعتها خوبه ولی روزه بعدش کلا اینترنتت قطعه :31: .
ایشاا... سرویس ها و کیفیتشون خوب بشه . که همه راضی باشن ( البته فعلا همه ناراضیا :2: :41: )
تا 22 بهمن و چند روز بعدش قضیه همینجوریه عزیزان .
دیال آپ دیروز کلا از بیخ قطع بود ، شرکت های مختلف .
قضیه سیاسیه و می خوان که از این روش ارتباط مردمی رو قطع کنن تا دوباره مردم شجاع 22 بهمن اعتراض نکنند ، هماهنگی و ...
به هر حال ، تحریم بهترین کار برای این شرکت های دزد اینترنتیه .
مطمئني با چييز مييز شيكون درست ميشه؟ برا من نميشه...نقل قول:
دیشب از ساعت 2 دانلود گذاشتن 1100 مگ دانلود کرده! امروزم کلا پینگ یاهوم رو 280 بود که یاد کیفیت سرویس پارسال شاتل منو انداخت. الان همه چی اوکیه منتها میدونم که وقتی ماله ما ردیفه یه تعداد ادم دیگه دارن اذیت میشن!
سلام من 512 اکو دارم روزها که عالیهنقل قول:
اما باور نمیکینید شبها عالیتر دیشب 70 80 k میگرفتم
اما ینکته جالب و عجیب غریب (حداقل واسه من)
شبها من پیج نمیتونم باز کنم اما سرعت دنلود خیلی بالاست اشتباه نشه منظورم اینه پیج نمیتونم باز کنم خیلی به سختی باز میکنه
اما دنلود میکنه به راحتی و با سرعت بالا :20:
برا منم خوبه eco 128 با سرعت قابل قبول ( 512 نیست ولی 128 هم نیست یه چیز تو مایه های 256 ! )
حسین جان برا شما چقدر پهنا downstream و upstream باز گذاشتن؟ از تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی نگاه کنی بگی؟نقل قول:
عزیز من شما دنبال چی میگردی؟نقل قول:
بزار من بهت بگم، آره تمام سرویس ها بالا آپ میشند مخصوصا 128 ها
من الان آرت 1 دارم با سرعت 1مگابیت خوشبختانه فقط یه دف سرعت پایین بود اکثر اوقات بالای 60 میچرخید
از رپید هم دیروز با 90 تا دانلود میکردم بدون اکانت:20:(نمیدونم چرا میگند محدود شده!!!)
دیشب هم یه یک ساعت شبانه داشتم دانلود می کردم سرعت دانلود تو نوسان بود اما میانگین 120 بود
سرعت پیج باز کردن هم خوب بود
البته خوشبختانه این مرکز مخابراتیه ما خوب داره جواب میده اما یه وقتی هم میبینی یه جایی هستی که نصف اینم نداری!!!
در کل بعضی جاها خوبه بعضی جاها بد!!!
با توجه به ورود مخابرات
شاتل نمیخواد قیمتهاش رو کم کنه؟
آره شما میبینی من نمی بینم :دینقل قول:
آخه مانیتور از نوع LCD هست و رزیولیشن بالاست و متن ها خیلی ریز به چشم میان :دی
سرعت دانلود مگاآپلود خيلي خنده دار شده الآن.
جناب LCD خوب درصد زوم مرورگرتون رو زياد كنين.نقل قول:
با سلام
من یک مشکل عجیب پیدا کردم می خواستم افراد با تجربه و آشنا کمکم کنند
من حدود یک ساعت می خواهم به اینترنت متصل شوم ولی مشکل 738 می گیرد و می گوید ip را سرور نمی شناسد
می خواستم ببینم برای شما هم همین طوری بوده است و اگر نبوده مشکل چیست و چه طوری حل می شود
در ضمن اصفهان مخابرات فیض
دانلود از هیچ سایتی توی روز واسه من محدود نیست حتی رپیدشیر
ولی کل شب کل سایت ها کلآ محدوده . یه سایت خوب که به نظرتون محدود نشده باشه بگین امشب امتحان کنم ببینم چی میشه
شما به پشتيبان بگين كه سريع تر مشكلتون حل ميشه.نقل قول:
اينا خيلي سريع نهايت سرعت رو بدون محدوديت پر ميكنن. براي تست هم از اينا ميگن دانلود كنين.نقل قول:
کد:http://mozilla2.snt.utwente.nl//firefox/releases/3.6/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.6.exe
کد:http://ir.php.net/distributions/php-5.3.1.tar.bz2
درود
دوستان شما میتونید وارد یاهو مسنجر بشید من با dial up میتونم ولی با شاتل نمیتونم برا شما هم همینطوره؟
موفق باشید
غیر از شاتل صبانت هم سرویس میده تو مرکز ما:25:نقل قول:
اره من همین الان 1 ساعتی بودمنقل قول:
راحت کار میکرد
ارهنقل قول:
منم مشکلی ندارم با یاهو مسنجر...
[QUOTE=siamak_mu;4632680]شما به پشتيبان بگين كه سريع تر مشكلتون حل ميشه.
با سلام
من با مودم کانک هستم و از طریق اینترنت با پشتیبانی تماس می گیرم
پیشتیبانی می گوید بررسی کردم شما اصلا کانکت نیستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
آقا کم کم داره دورم تموم میشه و باید شارژش کنم . فقط یه مشکلی دارم . این تیکه که تو سایت و برا یرداخت غیراینترنتی زده یعنی چی ؟
(بعد از شماره حسابشون که برا بانک صادرات هست یه سریال یرداخت نوشته و یایینش توضیح داده که :
این یعنی چی ؟نقل قول:
** توجه: در صورتی که در جدول بالا سريال پرداخت وجود دارد شما می توانيد با مراجعه به يکی از شعب بانک و حساب ذکر شده و اعلام سريال پرداخت به متصدی باجه هزينه پیش فاکتور را پرداخت نماييد (حتما اين سريال را به متصدی باجه اعلام فرماييد در غير اين صورت بانک قادر به پذيرفتن وجه از شما نخواهد بود) و در اکثر موارد به طور اتوماتيک در سيستم جامع مشترکين شاتل منظور می شود و نيازی به ارسال فيش بانکی نخواهد داشت.
** توجه: در صورت وجود سريال پرداخت، تحت هیچ شرایطی از طریق سیستم ساتنا به این حساب پول واریز نفرمایید.
یعنی باید وقتی میرم یولو به حساب بریزم به مسئول باجه بگم این سریال یرداختم وارد کنه ؟
بعد از واریز باید فیش رو فکس کنم یا واقعا همونطور که خودش گفته اتومات اون رو منظور میکنن ؟
----------------------------------
هنوز من با فلش مشکل دارم ، اساسی :41:
ممنون .
با درود
این قضیه ی که ترافیک تمام می شود باید قبل از دوره ترافیک بخری
به نظر من جز دزدی معنای دیگری ندارد.
هیچ شرکتی توی pap ها این طوری نیست.
ما خواستاریم سریعتر این قانون برداشته شود.
دوستان من از ADSL شاتل استفاده می کنم. چند روزی هست اصلا نمی تونم دانلود کنم
برای شما هم همینطوره؟
من اهوازم
بچه ها اینترنت شما قطع نبود این چند ساعته از من چند ساعتی بود که وصل نبود
سلام دوستان من از يكي از دوستانم شنيدم كه در بيرجند يك طرح قرار داد 1 ساله و سرعت 128 شاتل ميده كسي از اين طرح خبر داره؟
اگه داره براي من توضيح بده!
نه میتونم ویندوز اپدیت کنم و نه وارد یاهو شم و ie باز میشد((الانه با فیرفاکسم)) فک کنم مشکل از ip باشد بنظرتون چیکار کنم تا درست شد اخه دیشبم درست بودم امروز نمیدونم چش شدهنقل قول:
موفق باشید
پشتيباني آنلاين رو بذار در كوزه آبش رو بخور! خيلي داغون هستن. زنگ بزنين 23089نقل قول:
مودمت را خاموش کن و چند دقیقه بعد روشن کن و کانکت کن!نقل قول:
از توی Network Connections هم Local Area Connection را Disable و بعد Enable کن تا ip عوض بشه ببین درست میشه!
------ روی ie ست نکردی؟! اگه ست کردی تنظیماتش را بردار..
یا موقع استفاده از قند شکن دیسکانت نشدی!؟ اگه شدی تنظیماتش روی سیستم هست که باید دوباره قند شکن را راه بندازی و از ش خارج بشی درست میشه یا تنظیمات(------ ) روی سیستم را برداری!
اگه درست نشد با پشتیبانی تماس بگیر ببین چی میگه!
مرسی مشکل از قندشکن بود که دوباره بازش کردم و بستمش خوب شدنقل قول:
موفق باشید کاکو
با سلامنقل قول:
من اصفهان هستم شماره پشتیبانی اصفهان لطفا بدهید
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
با سلامنقل قول:
ip من هم دچار مشکل شده ولی از قند شکن استفاده نمی کنم
می شود یک توضیحی در مورد :
از توی Network Connections هم Local Area Connection را Disable و بعد Enable کن تا ip عوض بشه ببین درست میشه!
چه طوری این کار را می توان کرد چون من به Control Panel رفتم بعد هم Network Connections ولی مطلب شما را پیدا نکردم
بچه ها شما از چه قند شکنی استفاده می کنید ؟؟؟ v پی ان که بسته شد ... تونل هم که تعطیله ...
،6270004 یا 9-6305006نقل قول:
منظورم کارت شبکه هست که برای من به اسم Local Area Connection توی همون Network Connections هست قسمت LAN or High Speed Internet هست !
مگه ویندوز شما چی هست؟!
اولترا خوبهنقل قول:
قابل توجه !
صبانت Gmail و فایلهای فلش رو مسدود کرد . ( حداقل واسه من اینطوری شد )
یکی بیاد مردونگی کنه من تو ایمیلم یه چیز مهم دارم و الان لازم دارم . میخوام بره تو میلم اونو واسم بگه .
مرد باشه فقط :دی
پ.ن : مرسی با قندشکن رفتم .
مخلصیم .
خب از چیز پی ان! استفاده کن جیگر!نقل قول:
اینم آدرسش :کد:http://www.freevpn.freei.me/
این من و تجربه ام در این مورد :نقل قول:
من وقتی رفتم به حساب واریز کنم به اون طرف بانکیه هیچی نگفتم فقط فیش رو پر کردم و با پول دادم بهش ...خود اون تا خواست وارد کنه گفت سریال پرداخت میخواد داری ؟..منم سریال پرداخت رو بهش دادم و بدین سان بود که پرداخت غیر اینترنتی انجام شد...هنوز به خونه نرسیده بودم که از شاتل واسم اس ام اس اومد هزینه دوره ی جدید شما فلان ساعت پرداخت شده و این حرفا...خونه هم که رسیدم یه سره رفتم و به اینترنت وصل شدم...
احتمالا اگه اون اس ام اس واست نیاد باید فیشت رو فکس کنی وگرنه لازم نیست
-----------------------------
عجب بساطی شده این پرداخت آنلاینش ها...قبلا پایان هر دوره سه سوته با پرداخت آنلاین تمدید میکردم ولی الان واسه بانک ملی و ملت جواب نمیده باید بریم بانک بریزیم...خدایی خیلی ستمه !
من 2 بار به این مشکل خوردنقل قول:
بار اول 2 هفته زودتر
بار دوم یک هفته
که زنگ زدن گفتن دوره جدید رو اگه بخواهی از امروز برات شروع کنیم :10:
تا وقتی پورت های چیز پی ان رو بستن و پهنای باند رو محدود کردن همین آش و همین کاسه!:19:نقل قول: