دوستان کانکشن من مدام قطع و وصل میشه وقتی مرورگر رو باز میکنم مودم ارور میده که پسوورد اشتباهه در حالیکه پسوورد درسته و باید 3 4 بار مودم ریست بشه تا کانکشن وصل شده بعدش هم دوباره روز از نو روزی از نو. اگه میشه یه کمکی بکنید ما رو.
Printable View
دوستان کانکشن من مدام قطع و وصل میشه وقتی مرورگر رو باز میکنم مودم ارور میده که پسوورد اشتباهه در حالیکه پسوورد درسته و باید 3 4 بار مودم ریست بشه تا کانکشن وصل شده بعدش هم دوباره روز از نو روزی از نو. اگه میشه یه کمکی بکنید ما رو.
مودم را ریست کنید و مجدد کانفیگ کنید،در صورت وجود مشکل فریمور مودم را آپگرید کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط shayanshayanshayan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:هر مارکی سری Nداره یا فقط مارک های خاصی سری Nداره؟نقل قول:
وایرلسش باید سری N باشهنقل قول:
اینجا کسی بلده مودم رو برای هماراسیستم تنظیم کنه ؟
دوستان وقتی یه مودم به صورت pppeo تنظیم میشه با کدوم مک ادرس کار میکنه (با توجه به اینکه پورت های متفاوت از مک ادرس متفاوتی استفاده میکنند)
اگه اشتباهه تصحیح کنید
اکثر ISP ها vpi 0 و vci 35 هست،بقیه تنظیمات هم که یکی هست با سایر ISP ها...نقل قول:
مک آدرس مودمنقل قول:
اینم از اون حرفا بودا:n27:نقل قول:
vip-vci=0-33:n06:نقل قول:
مدل مدم Huawei HG532e چند روزه از مخابرات گرفتم هر کاری میکنم با pppoe کانکت نمیشه حتی فریمور جدید هم نصب کردم روی مودمنقل قول:
دوست عزیز شما مخابراتتون مک آیدی رو قفل نمیکنه احیانا؟نقل قول:
با بریج میتونید با همین مودم وصل بشید ؟ اولین باری که با این سرویس به نت وصل شدید بریج بود یا pppoe ?
اگه الان با بریج وصل میشید پینگتون با مودم چقدر هست؟
تنظیمات دیفالت مودم بریج بود ولی من میخوام هم با موبایل و هم لپتاپ وصل بشم همین الان هم که دارم توضیح میدم اینجا با کابل و کانکشن وصلم ولی هر کاری میکنم مودم نمیتونه با pppoe کانکت بشه الان پینگ 198.162.1.1 و پینگ 4.2.24 رو قرار میدم
احتمال خیلی قوی میدم که سرویس دهنده شما mac ID رو قفل میکنه و برای اینکه با pppoe وصل بشید باید به پشتیبانی سرویس دهنده خودتون زنگ بزنید و بگید براتون مک ریست بزنن !!! البته قبل از زنگ زدن مودمتون رو روی pppoe تنظیم کنید تا تو مرکز پشتیانی براتون ارور ثبت بشه ؛ بعد اون زنگ بزنید و بگید که مک ریست بزنن بعدش که ریست زدن با یک بار DC کردن میتونید از اینترنت استفاده کنید:n12:نقل قول:
الان دیگه مطمئنم که ISP مک رو قفل کرده !!! کاری رو که تو پست بالا گفتم بکنید مشکلتون رفع میشه
دمت گرم این دو روز تعطیلاتمو مدیونه تو ام fanoostalaei زنگ زدم 2020 گفتن اره مک ایدی قفله برام ازاد کرد گفت 5 دقیقه دیگه مودم رو خاموش روشن کن درست میشه الانم با wifi کانکت هستم:n20:
دوستان این جریان پینگ که بر حسب میلی ثانیه هست چیه ؟؟ حالا کم باشه خوبه یا زیاد:n13:
ماله من اینه ولی نمیدونم با سرعت 2048 چرا داونلود و اپلود را اینقدر پایین زده ماله مخابراته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم :n02: فقط یه راهنمایی ساده بود@@@نقل قول:
دیشب دیدم تو تاپیک خیلی درگیرید خواستم یه کمک کرده باشم :دی
با تشکر هم از دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مدت زمان ارسال و دریافت درخواست از سیستم شما به سرور هستش و هر چقدر کمتر بهترنقل قول:
مال شما چون نامحدود هست سرعتتون طبیعتا اسمی خواهد بود
از اساتید یه سوال داشتم.
وایرلس بعضی از همسایه ها سینگنال دهیشون متغییره و گاهی اوقات به -25db هم میرسه (البته بیشتر مواقع -95db سگنال دهی دارن) در حالی که شاید با خونمون 50 متر فاصله داشه باشه(مثل نفر اول تو لیست) ولی مودم خودم که 5 متر فاصله داره از پشت دو تا دیوار -65dbه. نمیدونین قضیه چیه؟ دلیل این افزایش و کاهش تو سیگنالشون چیه؟ -25 خیلی زیاد نیست؟
جالب اینجاس طرف نوع امنیت رو wep گذاشته! شیطونه میگه ه_ک کنم ولی وجدان نمیذاره!:n02:
مگه میدونی از چه رادیویی استفاده میکنه ؟؟:n06:نقل قول:
خیر برای من که اینطور نیستنقل قول:
مک ادرسس وایرلس با یو سی بی و لن فرق میکنه !!
بله ، هر دستگاي مك ادرس منحصر به فرد براي خودش دارهنقل قول:
خب حالا سئوال من اینه که اگر کانکشن رو داخل مودم تنظیم کنیم از کدوم یکی از مک ها استفاده میکنه ؟نقل قول:
در حالت PPPOE مک مودمنقل قول:
در حالت Bridge مک کارت شبکه
یعنی الان مودم من به جز 3 تا مک (wireless , lan ,usb) یه مک منحصر به فرد خودش رو داره ؟(کلا4 تا) :n13:نقل قول:
هر دستگاهی یه مک منحصر به فرد دارهنقل قول:
مودم یکی داره، کارت شبکه یکی داره
نقل قول:منظور دوستمون رو یکم واضح تر توضیح میدم، مودم شما یک MAC آدرس بیشتر نداره، پورت های شبکه و وایرلس مودم شما حتی آدرس IP مجزا هم ندارند، اونها در حقیقت ابزار اشتراک گزاری هستند، مثل سه راهی برق، پریزهای اشتراک گزاری همشون از یک دوشاخه استفاده میکنند و هرکدوم به یک فاز مجزا وصل نیستند.نقل قول:
مودم شما یک MAC آدرس داره، کارت شبکه بی سیم روی لپ تاب و یا تبلت شما هرکدوم واسه خودشون یک MAC مجزا دارند، کارت شبکه روی PC شما یک MAC داره.
وقتی مودم شما مراحل شماره گیری/اتصال رو انجام میده، شرکت سرویس دهنده به مودم شما سرویس میده و اون رو میبینه/MAC آدرس مودم رو میبینه، وقتی PC شما شماره گیری/اتصال رو انجام میده شرکت سرویس دهنده به کارت شبکه شما سرویس میده و اون رو میبینه/MAC آدرس کارت شبکه PC شما رو میبینه.
ممنون از پاسختون
حالا یه سئوال دیگه، می دونم که یکم سئوالم عجیبه
فرض کنید روی یک خط تلفن دو تا اکانت adsl خریدم (بر فرض محال).
اگه من بخوام برای این دواکانت دو تا PPPoE تعریف کنم . ایا مودم به هر دو اکانت متصل میشه یا خیر ؟
و اگه متصل میشه ایا میتونم به مودم بگم که برای پورت usb از اکانت اول وصل بشه و برای lan از اکانت دوم ؟؟؟
میدونم که تا حالا چنین شرایطی براتون پیش نیومده، حدستون چیه ؟:n02:
لازم به ذکره که این مودمو، با همین شرایط بالا و به حالت Bridge ، یکی از اکانتاشو واسه پی سی و یکیشو برای لپتابم به طور همزمان استفاده میکنم
سلام یک سوال اوژانسی داشتم. من یک مودم adsl مدل D-link 2750u خریداری کردم.پشت دستگاه پورت USB 3.0 وجود داره که طبق مشخصات دستگاه برای استفاده از قابلیت 3g و یا وصل کردن منبع ذخیره مثل هارد اکسترنال برای استفاده از حالت "ابر" هست.یعنی هارد وصل بشه و اطلاعات وارد شبکه وایرلس من بشه تا بی سیم ازشون استفاده کنم و یا افرادی که وصل میشن به شبکه من.اما متاسفانه هیچ راهنمایی برای استفاده ازش داخل سی دی یا دفترچه یا اینترنت پیدا نکردم.حدس میزنم هرچی هست مربوط میشه به شر کردن.میشه منو راهنمایی کنید چطور استفاده کنم از این قابلیت و هارد 1TB خودمو وصل کنم و از دور به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم؟! با تشکر فراوان.
ازکجا میشه فهمید یک کامپیوتر یا یه لب تاب از اینترنت وایرلس پشتیبانی میکنه یا نه؟ یعنی نیاز به قطعه یا کارت وایرلس نداشته باشه.
ممنون:n16:
اصلا هم محال نیست و میشه گرفت ولی به هر کسی نمیدننقل قول:
برای این که از هر 2 تاش استفاده کنی باید یا از 2 تا سیستم عامل به صورت همزمان استفاده کنی (تو یه سیستم) یا اینکه دستگاه مخصوص این کار رو داشته باشی که 2 نت رو مخلوط کنه و یکی تحویلت بده(اسمش نوک زبونمه ولی یادم نمیاد چرا :دی)
لپ تاپ که اصولا روی خودش کارت شبکه وایرلس داره ، اگر نداشته باشه باید بهش اضافه کرد و همینطور سیستم ، تو سیستم هم باید کارت شبکه وایرلس رو به مادربرد وصل کنید (pci)نقل قول:
داداش ببخشید سوالام دیگه داره زیاد میشه میخوام ببینم من الان تو کجای کنترل پنل باید دنبال وایرلس بگردم مثلا مثل پرینتر که میری نصب میکنی اینم نصب میخواد؟؟میخوام ببینم اگه اینترنت وایرلس باشه خود لپ تاپ که وایرلس داره پیعام میده یا خودم باید برم دنبالش اگه یه کتاب آموزشی چیزی داره بگید من اونو بخونم اگه لازمهنقل قول:
ممنون داداش
تو پست زیر توضیح دادم البته اینم بگم نهایت سرعت که بتونی بتونی از هارد کپی کنی حدود 2.5 مگابایت بر ثانیه هست:نقل قول:
سلام وقتی میخوام به وایر لس کانکت بشم این ارور میاد!
اصلا هیچی بهش وصل نمیشه!مشکل از کجاست؟
مدلش n10 asus فکر کنم!تو تنظیماتش جایی هست که از توش وایرلسش قطع شده باشه؟
wps هم داره!
با درود
دوستان، بهترین شرکت خدماتدهنده برای جنوب تهران، نزدیکای شهرری کدومه؟ فقط میخام که شبا اینترنت رایگان داشته باشه و همچنین سرعتاش ثابت باشه، یعنی نمیخام یه بار سرعتش دوبرابر سرویس اصلی باشه و یه بار دیگه به یک کیلوبایت در ثانیه برسه. مرسی از راهنمائیتون!:n16:
سلام دوستان
وقتی با لب تاب به مودم وایرلس دیلینک وصل میشم خودبخود بعد از 30 دقیقه بعضی وقتا 20دقیقه قطع ميشه و آیکون مودم روی ویندوز بصورت ضربدر قرمز درمیاد وبا اینکه گوشیم همون موقع ميتونه وصل بشه به مودم اما لب تاب اصلا کانشکن وایرلسو نمياره اما با راستارت لبتاب دوباره لب تاب درست ميشه واتومات وصل میشه به وایفا و روند ادامه داره!!! لطف کمک کنید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام به شمانقل قول:
اینجا سوالتون رو مطرح کنید دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن!
یه عکس از تنظیمات وایرلس مودم میگذارید؟نقل قول:
شما هم لطف کنید یه عکس از تنظیمات وایرلس مودم بگذاریدنقل قول:
به تنظیمات مودم دست نزدید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
پیشنهاد میشه به تاپیک زیر مراجعه کنید:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تنظیمات مودم دست نزدید؟نقل قول:
نه داداش دست نزدم.الان باید کدام قسمت تنظیمات مودم یا لب تاب برم؟اگر عیب از مودمه پس چرا گوشیم همون موقع مودمو میشناسه وبا wifiبهش وصل میشه اما لب تابم ناگهانی قطع میشه و کانکشن وایرلس غیب میشه وتا ریستارتش نکنم کانکشن وایرلس نمیاد؟:n04::n13:نقل قول: