آقایون جان عزیزاتون جواب منو بدیدنقل قول:
آقایون جان عزیزاتون جواب منو بدیدنقل قول:
[QUOTE=hamidR15;8424139]سلام من عذر میخوام ازتون
ببین دوست خوبم با این بودجه متاسفانه کالمپ خوبی نمیتونی بگیرید. به نظر حدود 200-250 بزار روی بودجه پخش رو کن وود u456 با قیمت 280+اینترفیس 60+یه کامپوننت خوب.
حمید آقا عذرخواهی لازم نبود
فقط میشه مدلای کامب مدنظر رو با توجه به آمبی که دارم (527 کنوود)رو بدی؟
ضمنا فکرنمیکنم بودجه(500-550) کم باشه چون آمب رو از قبل دارم .
با تشکر از همراهیتون حمیدآقا
سلام بر بزرگان.دوستان پخش من 3650 هست.ی نویز بدی توی سیستم افتاده.ماشین که روشن میشه با گاز دادن صداش کمو زیاد میشه(یه حالتی مثه ویژ ویژ).این مشکل از پخشه یا کابل rca .اگر از پخشه تعمیر شدنی هست؟؟؟اساتید دستم به دامنتون کمکم کنید.ممنون
حمید اقا پس این باند KFC-6995EX خوبه دیگه ؟ پخشم هم 3650 پایونر هست
---------------------------------
توی اکثر مواقع مشکل از اتصال بدنه پخش شماست.نقل قول:
چک بفرمایید ببینید اتصال بدنه مشکل نداشته باشه
اقا حمید منم پخش 7056 کنوود تهیه کردم.باند عقب چی پیشنهاد میکنید همچنین ساب و باکسش چون میخوام تو صندوق عقب بزارم.همچنین کامپونت واسه درهای جلو.و امپلی.
ایا به خازنم احتیاجه.
بعدش باید دوتا امپلی تهیه کنم یکی واسه کامپونت جلو وباند ساب پشت.؟ممنون اطفا بهم بگید چیا بگیرم.باند عقب در حد اینفینیتی کاپا2014 باشه لطفا.میدونید که گیر نمیاد؟
درود
آقا حمید احوالات؟♥
نظرتون درباره آمپ سانداستریم مدل trx2.550 چی هست؟
برا پرکردن 696 یا ساب 400 الی 500 آر ام اسی میخوام! 175 دوکانال و 550 تو حالت بریج!
فقط cea2006 نداره! این یعنی اعدادش واقعی نیستن؟
دوستان ایا کنترل زیر فرمان 206 به ضبط 7150 وصل میشه؟
سلام آقا حمید
امیدوارم حالتون خوب باشه
بعد از چند وقت غیبت باز مزاحم شدم.
یه سوال داشتم,آیا آمپ زیر 330 تومن ارزش خرید داره؟؟(کارکرده و با کارتن و لوازم,تضمینی سالمه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی کاتالوگی توی سایت DLS دانلود کردم,نوشته این آمپ 4تا 110 وات میده.اگه خوبه بخرمش
واسه درایو کردن یه جفت co609 و mx165plus میخوام,نمیخوام تا نهایت صدا رو ازشون بگیرم,فقط کمی قویتر بشه.
ممنونم
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون آقا حمید.
آقا حمید من یکم تحقیق کردم در مورد ساب و آمپه.
نمیدونم درست گفتن یا نه ولی گفتن اون آمپ پاییونیر که فرمودین ساب رو خوب ساپورت نمیکنه و بدرده این ساب نمیخوره. درسته ؟؟ من وارد نیستم نمیدونم.
و اینکه از اونجایی که من خیلی بیس ویبره ای میخوام و با کوبشی حال نمیکنم زیاد گفتن که سایز 10 اینچ کمه و هرچی مساحت سطحه ساب بیشتر باشه بیسه ویبره ایه بیشتری هم داره. مدلهای دیگه مثل dd ، کیکر، ارت کوییک و... اینا چجوریه قضیش آقا حمید؟؟؟؟ من کاملا سردرگم شدم.
گفتن 15 اینچی باید بگیرم ساب.
منتظر راهنماییتون هستم ممنون.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز. اینکه میبینید کسی پاسخ نمیده برای این هست که ممکنه تا به حال اسم این کالا به گوششون نخورده باشه.مثل خود بنده. نه دیدم نه شنیدم همچین پخشی رو.:n13:نقل قول:
[QUOTE=hamidana;8424435]
خواهش میکنم.نقل قول:
کامپوننت اگه بتونی آلپاین SPG-17CS گیر بیاریم کامپ خوبیه.حدود 370تومن قیمتش بوده.
اگر آمپلیفایر دارید چک بفرمائید که کابل برق و RCA از یک طرف کشیده نشده باشن.اگر هم ندارید اتصال بدنه رو چک نمائید.نقل قول:
من 7158 جی وی سی رو هم بهتون پیشنهاد میکنم.نقل قول:
به سلامتی.ماشینتون چیه؟حداکثر تاون مالیتون چقدره؟تهران تشریف دارید؟نقل قول:
مخلصم رضا جان.نقل قول:
بله توان اعلامی ساند واقعی نیست.بد نیست.
سلام احوال شما.نقل قول:
نه این مدل DLS جالب نیست. یادمه یکی از پچه ها سه کانالش رو خریده بود 130 وات هم خروجی میداد ولی راضی نبود.
بله اگر اهل ویبره و فرکانس پائین هستید باید ساب 15 تهیه نمائید.با باکس پورتد بزرگ و فرکانس تیون پائین.نقل قول:
دیجیتال دیزاین اغلب سابهای SPL و مخصوص مسابقه تولید میکنه. کمیابه.قدرت بالائی داره ولی کیفیت آنچنانی نداره.
ارت کوئیک که نمایندگیش جمع شد اونم خیلی کمیابه ولی مدل DBXI ش ویبره خالص میزد.یادمه XmaX ش حدود 3 سانتیمتر بود:n04:
کیکر مدل L7 15 اینچ اگر گیرت بیاد خیلی عالیه برای Low Bass ولی اونم نمایندگی نداره. مدل CVX15 ش هم جزو سابهای کیفیتی و قدرتی هست.
آلپاین تایپ R15 که یه زمانی جیگر طلای خودم بود یادش بخیر .اونم سلطان Low Bass بود. خدا منو ببخشه چقدر شیشه ها رو به لرزه در میاوردم و دزدگیر ماشینها رو به صدا در میاوردم.جوون بودم و جاهل(دور از جون جوونهای این فروم جسارت نباشه:n16:)
خلاصه اگر میخوای وارد عرصه فرکانس پائین بشی باید:
1-اکسسوری و کابل برق 0 گیج استاندارد تهیه کنی
2-دینام و باطری قوی نیاز داری
3-آمپلیفایر مونو 1000 وات حد اقل نیاز داری
4-باکس بزرگ (حدود 100لیتر) نیاز داری
5- یکی از این سابهائی که عرض کردم رو باید تهیه کنی.اگر هم ساب از این بهتر میخوای و دوست داری تک باشی و پوز همه اینها رو بزنی گلیدن SPL12 رو پیشنهاد میکنم ولی با آمپش حدود 3.5 در میاد:n02:مرد میدونی بیا وسط و خاطرات من رو هم تازه کن:n08:
ممنونم آقا حمیدنقل قول:
قربان شما اطلاعی از قیمت آمپ سونی XM-GTR4A ندارین؟؟؟
یا جایی که بشه خرید کرد ازش؟؟؟
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
نه متاسفانه
سلام دوستان
من قصد خريد پخش كنوود x400 رو دارم
آمپ هم نميخوام ببندم... فقط كيفيت صدا واسم مهمه... مشه راهنمايي كنين كه باند رو چي بگيرم؟
ممنون
سلامنقل قول:
7158 جی وی سی میتونه گزینه مناسبی باشه.230 تومن .هلیکس E69x هم خوبه.245 تومن.
به سلامتی.ماشینتون چیه؟حداکثر تاون مالیتون چقدره؟تهران تشریف دارید؟
داش حمید ماشینم پرشیاست.تهران هم نیستم.بودجم تا 2،5. اگه ممکنه یه سیستم خوب با بیس قشنگ.اقا حمیدفقط اینکه من سابو دوس ندارم رو تاقچه عقب بزارم.تو صندوق بهترهممنون.
اقا حمید راجب بیگ 3 هم میشه بگید که چه تاثیری داره
درود بر همهٔ دوستان الالخصوص حمید خان
بنده قصد جم کردن یه سیستم جم و جور واسه پراید صندوق دار دارم و بودجهٔ هم فعلا هل و حوش ۱ تومن هست و میخوام چون پولم کامل نیست خورد خورد جمش کنم .
اونطور که فهمیدم پخش باید ۷۰۵۶ بگیرم،باند خوب با مابقی پول چی پیشنهاد میکنید؟ضمن اینکه آمپ و سابو بعدا میتونم تهیه کنم.ضمنا چون نمیخوام بعدا تعویض کنم یه چیز پدر مادر دار باشه که نیاز به عوض کردن نباشه
تشکر از لطفتون
بازم تشکر,نقل قول:
آقا حمید یه سوال دیگه,ببخشید
چیزی در مورد این ساب اکتیو میدونید؟؟؟
MTX-RT12PT*ACTIVE
یکی از دوستان برا فروش گذاشته380ت,آکبندش 550تومن.اینم سالم تضمینی
میخواستم بدونم ارزش خرید داره؟؟
من نمیخوام ماشین منفجر بشه,فقط کمی بیشتر بیس داشته باشم.
سلامنقل قول:
خب با توجه به بودجه تقریبا خوبی که در نظر دارید به نظر من بهتره صبر کنید تا بار گلیدن برسه.الان کالای خوب نیست. یا باید هرتز بگیری یا راکفرود.گرند زیرو هم هست ولی واقعا صدای تیز و رو مخی داره.
سلامنقل قول:
یعنی میزان بودجتون افزایش میابد؟ماکزیمم چقدر؟
بله 7056 پخش خوبیه.
من یه بار یدونه از این مدل باکس رو شنیدم سابش 10 بود باکسش هم پورتد.آمپش هم MTX بود بد نبود صدا. شما دنبال ساب 10 و باکس سیل باش. ماشین 206 بود دیگه درسته؟نقل قول:
درود بر شما
بله حمید خان ،کلا نمیخوام بیشتر از ۲ تومن بیفته،ولی نصفش الان جوره، فعلا اگه صلاح بدونی میخوام با این پول پخشو باند بگیرم،ما بقیو بعدا
حرفِ شما کاملا درسته,یکم سایزه این ساب باکس بزرگه,55سانت طولش میشه,
من بیشتر به هوای اکتیو بودنش میخواستم بگیرم که آمپ نگیرم براش.
ممنون حمید جاننقل قول:
هلیکس رو اول مد نظر داشتم... اما سایت بهرام موجود نداره
منم اصفهانم... اینجا سیستم صوتی ها همشون یه مشت اسکلن... بجز پایونر هیچی نمیفهمن...
اینجوری بگم که رفتم کل شهر رو گشتم واسه کننود x400 همشون بهم 718 پیشنهاد میدن!!! تا خودت نگی پخشه، خودشون نمیفهمن
هلیکس رو کجا سراغ داری بتونم بگیرم؟ (میتونم به دوستم بگم از تهران خرید کنه واسم)
سلامنقل قول:
موافقم.پخش رو چی میخوای بگیری؟تعداد محدودی 8019 یکی از نماینده های فروش کن وود داره قیمت مصرف کننده 598 تومن.7056 هم 535 تومن هست.
دو مدل داره این ساب باکس اکتیونقل قول:
مدل RT8PT قیمت 436 تومن
مدل RT12PT قیمت 575 تومن.
اگر خواستی بگو برات بگیرم.
درود بر شما
کدومش به نظر شما بهتره حمید خان؟از نظر قیمتی که زیاد با هم اختلاف ندارن.فقط قیافه ۸۰۱۹ به نظرم قشنگ تره،باز هر چی شما بگید.اگه همین ۸۰۱۹ مورد تأیید شما بود ممنونت میشم راهنمایم کنی چطوری میتونم بخرم.
در ضمن ۴۰۰-۵۰۰ ما باقی برا باند کافیه؟شما چی پیشنهاد میکنی؟
خیلی ممنون آقا حمید از توضیحاته کاملتون، ولی من دیگه خیلی گیج شدم!
آقا حمید من نمیخوام برق ماشینو تقویت کنم یا اینکه شیشه های ماشینای بقیه رو خیلی بلرزونمو بقیه رو اذیت کنم!!!!
چه مدل سابی میتونم بگیرم که حداکثر دیگه 700 تومن باشه و بیسه نرم و ویبره ایه خوبی داشته باشه و نیازی به کارهای جانبیه دیگه ای نداشته باشه؟؟
و اینکه من در مورد باکس سیلد یا اکتیوو اینجور چیزا اطلاعاتی ندارم متاسفانه و کلا خیلی ابتدایی هست معلوماتم.اگه میشه خودتونو بزارید جایه من بفرمایید با بودجه 700 چه ساب باکسی با بیسه نرمی انتخاب میکردید؟؟
همین گلیدن ها 12 اینچش چه قیمتیه؟؟؟
ساب باکس 15 اینچی که قیمتش 700 به پایین باشه داریم؟؟؟
این تایپ r15 چه قیمتیه؟؟ نیاز به تعویض باطری و اینجور چیزا داره؟؟؟
واقعا ممنون که وقت میگذارید. مرسی.
سلامنقل قول:
هر دو خوبن و به قول خودتون 8019 فیس زیبا تری داره.من شمارم رو تو pm میدم با من تماس بگیرید تا خدمتتون آدرس بدم. تهران تشریف دارید؟
برای اسپیکر هم co609 گلیدن عالیه منتها آکبندش نیست.باید صبر کنید تا بار جدید برسه.منتها حتما باید بعدا براش آمپ تهیه نمائید.
سلام خواش میکنم.نقل قول:
با توجه به ماشینتون و حجم صندوقش بهترین گزینه برای شما با توجه به توضیحات خودتون گلیدن RS10VB هست.قیمت لیستش 710 تومن هست من براتون 690 میگیرم.
برای استفاده از ساب ووفرهای 15 اینچ باید کابلتون 0 گیج باشه. باطری حد اقل 74 و BIG 3 با کابل 4 گیج داخل موتو انجام بشه.
سه تا لینک تو امضاء من هست، اطلاعات خوبی داخلشون هست که دوستانم زحمتش رو کشیدن و تهیه کردن.حتما سر بزنید مخصوصا اولین لینک "چند توصیه و....."
بازم ممنئن بابت رانماييتون آقا حميد. اوكي پس بهتر از rs10vb نيست تو اين رنج قيمت؟فرقش با SQX10VB چيه؟؟ از چه كابلي بايد استفاده كنم؟؟ آقا حميد كجا ببرم برا نصب اصن كه درست نصب كنن و تنظيم كنن و بتونه اين 7056 رو تنظيم كنه دقيق؟؟ واينكه دو دلم برا خريد اين ساب! انگار اندازه قيمتش نميارزه نميدونم. جايي هست بشه شنيد صداشو ؟؟؟راستي آمپ چي بگيرم؟؟ براي اينكه باندا هم از آمپ بكشن بايد 4 كانال بگيرم درسته؟؟؟ يه چي كه كم نياره چي هست؟؟نقل قول:
آقا حميد احتمال اينكه نتونم اينقدر هزينه كنمم هست ، ميشه نظرتونو درباره ي سابKenwood KSC-W1200 ميشه بفرماييد و اينكه چه آمپي براي اين ساب و باندا خوبه؟؟مرسي آقا حميد.
داداش نگران سایز ساب نباش ! ساب داریم 10اینچ از 15 بهتره میزنه !! آمپ و به نظر من مونو بگیر . نوع مایشن و نوع باتریتو بگو تا آقا حمید بیشتر راهنماییت کنه .نقل قول:
اوكي مرسي آقا امير.نقل قول:
فرق آمپ مونو با 4 كانال چيه؟؟
ماشين پرايد صندوق داره، باتريمم از همين باتري معمولياس نميدونم فك كنم 60 آمپره
سلامنقل قول:
امپ 4 کانال 4 تا خروحی داره برای 4 عدد باند (البته بریج کردن هم هست که دو خروجی رو ب یک خروجی تبدیل میکنه برای قدرت بیشتر)
امپ مونو هم تک کاناله و برای ساب ووفر استفاده میشه . (فقط مخصوص ساب ووفر)
سلام دوستان
یه سیستم با پخش و اسپیکر تا 300 تومن برا 206 پیشنهاد میدید بهم ؟
یه چیز معمولی می خوام فک کنم باید اسپیکر کواکسیال ببندم
ممنون
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
SQX سریه بالاتر و کیفیتی هست.ضمنا تو مسابقات جهانی هم دارای مقام هست.نمیشه با RS مقایسه کرد.لول بالاتری داره.SQX12 دارای امتیاز و رتبه 1.1 یعنی بالاترین امتیاز هست.SQX10VB قیمت فروشش 1100 هست اگر اشتباه نکنم.
در مورد کن وود 1200 به هیچ عنوان تو رده گلیدن نیست.در مورد شنید اگر تهران تشریف داشته باشید چرا میتونم هماهنگ کنم بشنید.اصلا تو خریدش شک نکن.تو باکس فابریکها اصلا پیشنهاد نمیکنم سمت پایونیر و کن وود بری.نه دقت دارن و نه کیفیت.بیس باید محکم،دقیق،بدون تاخیر،نزیدیک به سورس باشه.ساب نباید خارج بزنه.ول بزنه.خلاصه من جات بودم شک نمیکردم تو خریدش.
در مورد آمپ هم با توجه به اینکه مونو ها گرون هستند یه 4 کانال برای ساب و اسپیکرتون کافیه.
ضمنا قیمت باکس 1200 کن وود هم حدود 265 فکر کنم باشه.
پخش کن وود U2059 قیمت 220 تومن یا پایونیر X1750قیمت 230 تومن.اسپیکر هم پایونیر 6965s قیمت 120تومننقل قول:
سلام اول از همه همینجا ازآقا حمید معذرت بخوام که حرفشون رو گوش ندادم بخاطر فقدان پول رفتم و کنوود ایکس400 خریدم که فردا بدستم میرسه
ولی مابقی اجناس یا دقیقا همونایی که حمید کفته رو خودم میخرم یا اینکه به خودشون زحمتش رو میدم به خودشون واسه تهیه کردنش
حمید یه هارد اکسترنال 4 ترابایت داشرم که خراب شد و دادم گارانتی و کلا تعمیر نشد و تعویض شد که بلافاصله همونجوری آکبند میفروشمش
حالا حمید با توجه به ایکس400 و JBL GTO938 چه آمپی باید بگیرم فعلا تا ذره ذره بعدش به جای باندهای موجود الانم قصد خرید 2 جفت CO6.9 دارم .
(ولی نه الان حدودا 4 تا 6 ماه دیگه که پولام رو جمع کنم)
حالا با این توضیحات چه آمپلی بدردم میخوره که واسه آینده نخوام آمپ رو عوض کنم .
راستی حمید جان فرق آمپلی استریو و مونو در چی هست؟
سلام خواهش میکنم. اختیار داری به سلامتی و میمنت.نقل قول:
اگر قصدت دو جفت COهست بهترین آمپ از خود گلیدن هست.من RS 100C4 رو پیشنهاد میکنم. حدود 1و خورده ای میشه (قبلا بوده) پس فعلا مستقیم ببندشون به پخش خیلی هم فشار نیار که دیستورت بشه.پولهات رو جمع کن و هر موقع بار گلیدن اومد خورد خورد تهیه میکنیم.الان اگر پول داری اکسسوری رو که گفتم تهیه کن. چون اونم خودش یه بار مالی هست و اینطوری فشار مالی کمتر میشه.
در خدمتم.
راستی پخش رو چند گرفتی؟کمتر از 310؟
حمید همون 312 که گفتم گرفتم و اینو نگفتم که نهایت هزینه که میتونم واسه آمپ داشته باشم 400 تا 500 هست
آقا حمید اگه نخوام خرج آنچنانی کنم سقف بودجه رو واسه آمپ و باند و اکسسوری 1200 تا1400 در نظر دارم چون واقعا در توانم نیست خرجی بیش از این داشته باشم چون قسط و بدهکاری زیاد دارم
خواسته ی من از سیستم کیفیت و بیس بالا هست و ذره ای با تیزی و تریبل هم نمیتونم کنار بیام
راستی فرق آمپ مونو و استریو چیه و کارایی هر کدوم رو هم بگید یه ذره از اکابر بیام بالاتر
سلام
سوالم اینه که اگر فیش هایی که وارد امپ می شن رو جدا کنیم،صدای باندا قطع می شه یا فقط ارتباط با امپ دیگه ندارد؟
سلام
میخواستم یه پخشpioneer 8350 دو سال کار کرده و سالم از آشنا بگیرم . حدودا چقدر میرزه و چه جور پخشی هست ؟ معمولی ؟ خوب یا خیلی خوب
مرسی
سلام آقا حمید.
میشه لطفا بفرمایید برای ساب 3003D4 پایونیر و باند 7158 چه آمپی باید بگیرم؟؟؟توان خروجیه سابه 600 واته.
و یه سواله دیگه اینکه من دوتا ساب که دقیقا یه مدل بودن و یه آهنگ روش پخش میشد رو دیدم یکیشون قشنگ بیس نرم میزد و حرکتش موجی بود ولی اون یکی کمی خشک تر بود و حرکتش موجی نبود زیاد. میشه بفرمایید دلیلش چیه؟؟؟
دلیلش تفاوت قدرته آمپه؟؟؟ یا تنظیماته پخش؟؟
یه مسلمون پیدا شه جوابه مارو بده فردا برم واسه نصب.قاطی کردم بخدا اصن!
راستی بجز آمپ و ساب نباید کاره دیگه ای بکنم که؟؟ و اینکه ساب باکس چه مدلی باید بگیرم براش؟؟؟
مرسی از پاسخاتون پیشاپیش