شما چه قدر می خوایید هزیه کنید؟ قیمت hs300 و sx520 تا جاییکه می دونم توی یه رنج نیستن هرچند قیمتهای جدید رو هم ندارمنقل قول:
شما چه قدر می خوایید هزیه کنید؟ قیمت hs300 و sx520 تا جاییکه می دونم توی یه رنج نیستن هرچند قیمتهای جدید رو هم ندارمنقل قول:
من تا 800تومن میتونم هزینه کنم بهترین گزینه در این محدوده قیمت کدوم دوربین هستش
اگر می تونید بودجه رو افزایش بدید dslr هاانتخاب بهتری هستن تا 1100 می تونید d3100 از نیکون یا 1200d کانن رو بخرید دنبال دوربین جم وجور تری هستید g16 کانن . g15 هم دوربین خوبی بود ولی نمی دونم قیمتش چنده و موجود هست یا نه. mx1 پنتاکس هم گزینه ی در حدود 850 هست و s110 هم که حدود 810 قیمت داره . اگر تو بازار مدل دیگه هم پیشنهاد دادن و دوست داشتید می تونید قبل از خرید اینجا مطرح کنید و نظر دوستان رو بپرسید.نقل قول:
برای این دوربینها یه سری لوازم جانبی مورد نیاز هست که دست کم 50 تا 70 ممکنه به هزینه ها تون اضافه کنه مثل کیف محافظ صفحه نمایش کارت حافظه و مثلا فیلتر uv و محافظ لنز dslr ها
در ضمن کیفیت فیلم و عکس در الویت بوده نه مثلا زوم اپتیکال و این لیست با توجه به نوع خواستها و الویت بندی شما می تونه تغیییر کنه.
یه دوربین جی 16 کنون سفارش دادم تا از دوبی بیارن. دوستم خریده اما کمی به این دوربین شک دارم و نمیدونم تعویضش کنم یا نه.
من عکاس نیستم. فقط عکس باکیفیت میخوام که جزئیات رو خوب ثبت کنه. داخل اتاق و در تاریکی هم خوب باشه. لرزه گیر خوبی داشته باشه. شاید تنظیمات ابتدایی هم کم کم یاد بگیرم.
مخصوصا که عکسها عمق خوبی داشته باشه که عاشق همچین تصاویری هستم. مهم کیفیت عکس هست.
بنظرتون جی 16 خوبه یا بگم عوضش کنه g1xmark2 بگیره ؟
G16 Sample images
کد:http://www.techradar.com/reviews/cameras-and-camcorders/cameras/compact-cameras/canon-g16-1174629/review/6
اگر بین ای دو تا شک دارید مسلما G1X کیفیت عکس بالاتری داره و انتخاب بهتریه واگر بوکه و بلور شدن پس زمینه رو دوست دارید بهتر یه نیم نگاهی به اس آرها داشته باشید. ولی چرا از امارات. یقینا از اینجا گرونتره. من یه مدتی اونجا زندگی کردم از چه فروشگاهی می خوان بخرن؟نقل قول:
فقط یه منطقه ای هست که بهش می گن بر دبی که جنسای بدون گارانتی و تقریبا REFURBISHED شده می فروشه که ممکنه کمی ارزون تر بخرید. الان هم قیمتها رو توی فروشگاهای آنلاین اونجا چک کردم در حالیکه اینجا G16 زیر 1100 قیمت داره اونجا 1485 در میاد درست روش مثلا یه کیس و کارت حافظه ی 4 گیگ می دن ولی کل قیمت اونها هم مگه چه قدر می شه. اگر دوست داشتید خودتونم چک کنید یکی از علتها گارانتی خیلی خوبیه که میدن یادم سال 87 یه گوشی خریدم که یه سال گارانت تعویض داشت و حدودا 300000 تومنم از ایران گرونتر بود.
من همانطور که گفتم انتخابم خانگی است اما کیفیت خوبی هم داشته باشه.نقل قول:
خب من فکر میکردم دوبی بهتره. چون رفیقم دوبی هست و همین روزها میاد البته مثل اینکه جی 16 رو خریده. اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش تقریبا 1100 فکر کنم در میاد.
بنظرت عکسهای خوبی میگیره یا اینکه عوضش کنم بگم مارک2 بگیره؟
نقل قول:
انتخاب با خودتونه
راست G16 و چپ G1X MARK II
ایزو 100 نور مناسب
ایزو 1600 برای گرفتن عکس در در نور کم مناسب تره
بقیه عکسها رو می تونید تو سایت زیر مقایسه کنید
دیدم و به وضوح معلوم بود که جی1 مارک قویتره.
بهرحال من جی 16 خریدم و قیمت جی 1 مارک دوبرابر بیشتره. آیا این دوبرابر ارزشش رو داره برای استفاده های خانوادگی ؟
و در ضمن کیفیت جی 16 نسبت به فوجی فیلم ایکس 20 و کنون s120 در چه وضعیتی است؟ عکسهاشون رو دیدم اما انگار جی 16 ضعیفتره. اگر ضعیفتر باشه با این هیکل گندش من اشتباه انتخاب کردم.
قیمتش هم حدود 320 دلار شده.
کانن G16 دوربین خوبیه ولی به خوبی G1X نیست (:نقل قول:
خارج از شوخی به این خاطر کم میاره که چیپ تصویر کوچیکی داره وکانن s120 از همون سنسور استفاده می کنه فوجی فیلم X20 هم سسنسورش چندان تفاوت نمی کنه. اگر فقط این دو گزینه رو در نظر بگیریم شاید نه ارزش دو برابر قیمت واسه عکاسی خونگی رو نداشته باشه ولی شما مجموعه ای از انتخابها رو داشتید.اگر اس ال آر می خواستید می تونستید مثلا 1200D کانن رو با همین قیمت یا دوربینهای 24 مگاپیکسلی D3300 یا D5200 v رو با 300 تا 400 اختلاف داشته باشید.یا اگر نظرتون به دوربینهای جم و جورتر بود از سری دوربینهای بدون آینه سونی و یا المپوس و نیکون می تونستید انتخاب کنید. در ضمن g1x کانن هم که مدل قدیمی تر ه این دوربینه اینجا 300 یا 400 گرونتره. G7X کانن هم انتخاب خوبیه از X20 هم کیفیت عکس بهتری داره هم قیمت فوجیه. یکی نمی خواد هزینه کنه دنبال دوربین کامپکت با کیفیت نسبتا خوب و امکانات پیشرفته می گرده براش G16 می تونه گزینه خوبی باشه ولی چون شما محدودیت بودجه نداشتید می تونستید انتخاب بهتری هم داشته باشید البته برای کسی هم که کامپکت بودن ضروری نیست هم G16 با توجه به کیفیت عکسش گرونه. شکل زیر مقایسه ی سایز سنسور دوربینها با هم هست. g16 سنسور 1/1.7 اینچی داره و مثلا g1x سنسور 1.5 اینچی داره . اس ال آرهای کانن هم APS-C هستن. هر چه سایز سسنسور بزرگتر باشه انتظار کیفیت عکس بهتری باید داشت.
تشکر دوست عزیز فکر میکنم انتخاب صحیحی نداشتم:n31: در چندین سال اخیر هر انتخابم را تو پی30 مشورت میگرفتم اما تنها چیزی که مشورت نگرفتم همین جی 16 بود.نقل قول:
بنظر شما نسبت به بودجه آیا دوربین خوبی هست؟ در شب تصویر خوبی میگیره؟ از آیفون 6 بهتره یا نه ؟
ممنون یک جهان
خواهش می کنمنقل قول:
بی تعارف دوربین G16 دوربین خوبیه سری G کانن همیشه خلاء بین دوربینهای کامپکت و اس ال آر رو پر می کردن و G 16 هم دقیقا همین کار رو می کنه. یعنی شما ازش می تونید کیفیت عکس خوبی رو انتظار داشته باشید. اینجا شما وارد مقایسه ای شدید که ضعفهای این دوربین رو برجسته کرد. درست که به خاطر سنسور کوچیکش در ایزوهای بالا ضعف داره ولی یه نقطه قوت اساسی لنز سریعش هست حتی در حالت تله فوتو که نیاز شما رو به عکاسی در ایزوهای بالا کم می کنه در ضمن کمی بلور در پشت زمینه ایجاد می کنه. تا ایزو 400 و حتی 800 می تونید عکسهای خوبی باهاش بگیرید . در ضمن تنظیمات پیشرفته ای که داره به بهبود کیفیت عکس کمک می کنه و امکان نصب فلش اکسترنال هم باعث می شه بتونید عکسهای مشابه دوربینهای اس ال آر داشته باشید . خرید شما خرید خوبی بوده و کارهایی که G16 انجام در حد توانش عالیه.
یه مقایسه عکس بین دوربینهای آیفون 6 , DSLR و یه کامپکت معمو لی انجام شده لینکش رو می ذارم البته G16 عکساش یه چیزی بین DSLR و آیفون 6 قرار می گیره.
تشکر دوست عزیز. امیدوار شدم:n02:نقل قول:
مقایسه را دیدم. من همیشه فکر میکردم دوربینهای کامپک از هر موبایلی بهتره. چیزی که خیلی توجهم را جلب رد. عکسی بود که از خیابان گرفته شده بود. و دوربین کمپک نتونسته بود ماشینی که عمبور میکرد را استاپ کنه و وضعیت آیفون 6 به مراتب بهتر بود.:n04:
در این زمینه ها وضعیت جی 16 چطور است؟
بنظرم با جی 16 عکاسی را یاد بگیرم و بعد از آن کمی وضعیت مالی خوب شد و همچنان علاقه مندی وجود داشت یه slr مثل نیکون 3300 بگیرم
راستش بخوایید این بخش مقایسه برای خود منم سوال بود چون عکسی که آیفونم گرفته جسمی متحرکی توش دیده نمی شه فقط تو توضیحات به این مسئله اشاره کرده. تو عکاسی از اجسام متحرک فعلا اس ال آرها حرف اول رو می زنن . آیفون از اونجایی که از یه سیستم عامل و مجموعه از نرم افزار ها بهره می بره امکان تشخیص جسم متحرک رو داره و تغییر تنظیمات و حتی بهبود کیفیت عکس بعد از ثبتش کاری که شما ممکنه با فوتوشاپ و نرم افزارهای دیگه انجام بدید .امکان گرفتن عکس شارپ از جسم متحرک به قدرت و سرعت فوکوس و سرعت شاتر بستگی داره و فکر کنم اگر در تنظیمات دوربین کامپکت سرعت شاتر بالا میرفت با توجه به اینکه عکسم تو نور روز گرفته شده به مراتب نتیجه بهتر می شد. در دوربین کامپکتی که باهاش عکس گرفته امکان تنظیمات دستی یا گرفتن عکس با تقدم شاتر وجود نداشته چیزی که در G16 هست و از این نظر نباید کم بیاره ولی به هر حال سرعت فوکوسش با یه اس ال آر قابل مقایسه نیست.نقل قول:
اتفاقا کار خوبیه که با این دوربین کار کنید و عکاسی رو یاد بگیرید ولی دیگه فکر D3300 نباشید شاید مثلا D3600 یا 700 ( : راستی عکس زیر مال g16 هست
و در ادامه لینک عکس
بر روی فوجی HS25 چه نوع فیلترهایی و با چه اندازه ای قابل نصب هستش ؟منظورم فیلترهای پولاریزه و یو وی هستش
یه جا دیدم بعضی ها از وای فای کنون ناراضی بودند. تو کامنت های دیجی کالا بود. دقیقا یادم نیست کدام دوربین
جی 16 وای فایش راحت کار میکنه؟ چون یکی از دلایلی که خریدمش همین داشتن وای فای بود.
فیلترهای 58mmنقل قول:
نقل قول:
فکر می کنم حالا که شما این دوربین رو دارید یواش یواش باید شما برای ما در بارش بنویسید. این که بهترین تنظیمات چیه؟ وای فایش چطور کار می کنه,....؟
این طور نیست ( ;
دوربین رو دو سه هفته میشه که خریدم. اما همش امروز و فردا میشه که به دستم برسه. حالا قراره جمعه بیاد :n28: بعد از اینکه دستم اومد تاپیک مربوطه اش را پر از عکس میکنم و در مورد تنظیماتش صحبت خواهم کرد :n25:نقل قول:
سلام
دوستان میخوساتم یه دوربین dslr بخرم
بودجم حدود 2 تومن هستش
نو یا کارکرده برام فرقی نداره
چه مدل هایی پیشنها میکنید بخرم؟
:n12::n12:
نیازمند یاریتان هستیم:n41:نقل قول:
در بخش دوربینهای اس ال آر جواب شما رو دادمنقل قول:
یکی از دوستانم از دوربین جی16 خوشش اومده اما میگه براش بزرگه. اس 110 و اس 120 رو انتخاب کرده اما نمیدونه تنظیمات سرعت شاتر داره یا نه ؟
جی 16 یک پیچ داره که میشود سرعت شاتر را تنظیم کرد :n12:
یکی از دوستانم از دوربین جی16 خوشش اومده اما میگه براش بزرگه. اس 110 و اس 120 رو انتخاب کرده اما نمیدونه تنظیمات سرعت شاتر داره یا نه ؟
جی 16 یک پیچ داره که میشود سرعت شاتر را تنظیم کرد :n12:
نقل قول:
بله داره ولی به راحتی G16 نیست.
سلام دوستان بین مدل های c [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کسی که گوشی آیفون 6 داره، کیفیت اینها تفاوتی می کنه؟ (با آیفون)
یعنی با وجود آیفون 6 نیاز به خرید دوربین توی رنج 600 تومن هست؟ چون با ابزار مقایسه دوربین دیجی کالا که کیفیتشون رو مقایسه کردم ظاهرا همگی از آیفون 6 ضعیف تر بودن!!
ممنون
سلام تو لینک زیر یه مقایسه بین عکسهای آیفون 6 و یه کامپکت انجام شده دیدنش خالی از لطف نیستنقل قول:
در شرایط مختلف نوری رفتارهاشون فرق می کنه. بین دوربینهایی که اسم بردید SX270/280 بهترین کیفیت عکس رو داره و از اون کامپکتی که تو مقایسه قرار گرفته کیفیتی بهتری داره و اختلافشون خیلی زیاد نمی تونه باشه. من آیفون ندارم که بهتون بگم اما یه تفاوت مشخص امکان عکاسی با دوربین کامپکت در فاصله های کانونی متغیر هست برای حفظ پرسپکتیو عکس هست مثلا در عکاسی چهره یا پرتره گفته می شه حداقل فاصله کانونی برای حفظ فرم چهره 90 میلیمتر باشه خوب لنز آیفون ثابته و به احتمال زیاد این کار و تصحیحات مربوط به اون رو نرم افزاری انجام می ده . ممکنه در عکاسی از بعضی سوژه ها این موضوع کمی تو عکسهای آیفون آزار دهنده باشه البته با توجه به اکسسوریهایی که تو بازار هست اونم حل شدنیه مثل Olloclip . اگر برای عکاسی خونگی بخوایید شاید خیلی هم اختلاف نداشته باشن و ارزش خرید یه دوربین در این رنج قیمت رو نداشته باشه. در لینک زیر هم می تونید عکسهای آیفون رو با دوربینها و گوشیهای مختلف مقایسه کنید البته پنجره عکس گوشیها و دوربینها جداست.
آیفون هم وقتی در شرایط نوری کم قرار می گیره مثل همه ی دوربینها با سایز چیپ تصویر کوچیک عملکرد ضعیفی نشون می ده حتی در ایزو های خیلی پایین مثل 50
ایزو 50
100 درصد کراپ
ایزو 250
100 درصد کراپ
در ایزو 1600 به مراتب انتظار نویز بیشتر و جزییات کمتری در عکس می ره ولی یه اس ال آر مثل 1200D عملکرد بهتری داره.
100 درصد کراپ
ممنون یه سوال دیگه بین sx270 و sx600 کدوم بهتره؟ در ثانی توی رنج 600 تومن گزینه بهتری هست؟ ممنون
نقل قول:
سری Extreme 533X سرعت خوبی داره و قیمت 16 گیگش 105 هست و 32 گیگ 155 فکر کنم و R/W اونم 80/60 هست. مدلی که شما گفتید معادل سری Extreme 400X هست با R/W - 60/40 که دقت کنید قیمتهای مشابهی هم دارن در ضمن در همون رده ADATA Premier pro SDHC UH-I class 10 U-1 32 G هم قیمتی کمی کمتر 92 تومن داره و سرعت Read /Write هم 95/45 هست یه کمی بهتر از مدل SanDisk.
علاوه بر 533X از توشیبا هم مدل 16GB EXCERIA SDHC TYPE2 CLASS10 با سرعت Read/Write حدود 95/60 و قیمت 100 تومن انتخابی مناسب به نظر می رسه
Transcend ultimate microsdhc uhs-I 600X هم با قیمت مناسب 68000 سرعت R/W در حدود 95/45 داره که از sandisk معرفی شده از طرف شما سریع تر به نظر می رسه.
دقت کنید در بعضی سایتها مثل دیجیکالا بعضی اطلاعات درج شده دقیق نیست
SX270/280 گزینه بهتری هست و کیفیت عکس نسبتا بهتری داره و تو این رنج قیمت انتخاب مناسب تری نمی شناسم. اگر بودجه رو تا 800 یا 900 افزایش بدید S110 کانن و پنتاکس MX 1 گزینه های بهتری هستن.نقل قول:
بعضی دوربینها بافر کوچکی دارن و استفاده از کارت حافظه ی سریع تاثیر زیادی در سرعت عملکرد اونها داره. برای مثال نیکون D3300 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست زیر تعداد عکسهای گرفته شده در مدت زمان 30 ثانیه با مموریهای مختلف هست که نشون دهنده عملکرد این مموریها هم هست در تنظیمات jpg روی larg,fine و فرمت raw هم تنها گزینه برای این دوربین 12-bit بوده.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما تو رنج قیمت 600 تومن بهترین گزینه رو SX270/280 میدونی ولی دقت حسگر این دو مدل 12.8 مگاپیکسله ... این نقطع ضعف نیست ؟ چون مثلا من یه دوربینی میبینم مثل sony w830 با اینکه نوع حسگر ccd هست ولی 20 مگاپیکسله
یعنی انقدر bsi cmos قویه که 12 مگاپیکسلش در حد 20 مگاپیکسله ccd هستش ؟
من تنها شکی که برای خرید این دوربین کانن دارم همینه ..... ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
سلام
تکنولوژی COMS تقریبا جانشین CCD شده و به جز بعضی معدود مدلهای اقتصادی و ارزون قیمت در بقیه مدلها استفاده نمی شه.
باید ببنید شما توی این سری از دوربینهای 20 مگاپیکسلی به واقع چی دارید آیا افزایش رزلوشن منجر به بهبود کیفیت عکسها و افزایش جزییات در عکس شده یا نه . من چون برای مقایسه دسترسی به عکسهای W830 نداشتم HX90V سونی رو انتخاب کردم که یه دوربین 21 مگاپیلسی با رزلوشن موثر 18 مگاپیکسل هست که به لنز گرون قیمت 30X زایس هم مجهز شده و به لحاظ قیمتی اصلا قابل مقایسه با W830 یا کانن SX280 نیست. خوب برای مقایسه اولا عکس کانن SX280 رو تا رزلوشن 4896X3672 که معادل 18 مگاپیکسل یا رزلوشن HX90V هست دیجیتالی افزایش دادم . همه هم می دونیم بزرگنمایی دیجیتالی باعث کاهش کیفیت عکس می شه. دوم سعی کردم از مرکز عکس برای مقایسه کراپ کنم که عموما شارپترین بخش عکس هست کناره ها گاهی اوقات به خاطر عمکلرد لنزها دچار اعوجاج یا بلور می شن چون اینجا هم هدف مقایسه تاثیر افزایش پیکسلها در کیفیت عکسها بود ای کاهش هر دو دوربین عکسهای فرمت خام یا RAW داشتن تا تاثیرات عملکرد پردازشگرهای دو دو ربین در نویز ریداکش و بهبود کیفیت عکس هم حذف می شد. به هر حال به مقایسه برسیم
عکس اصلی
در ایزوی پایه یا 80
در ایزو 800
در ابتدا بگم که عکسهای سونی هم شارپتر هست هم نویز بیشتری داره در ضمن اینکه در حالت 100 در صد که نگاه می کنید مصنوعی تر هم دیده می شه تغییر شارپنس به این شکل خیلی راحت هم در تنطیمات خود دوربین هم به شکل پیشرفته ترش با نرم افزار امکان پذیره و به نظر من برتری حساب نمی شه. ولی واقعا شما جزییات بیشتری تو عکسهای سونی در مقایسه با عکسهای بزرگنمایی شده ی کانن می بینید؟ ابن سری مقایسه ها متعداد انجام شده دوست داشتید از صفحه 1563 به بعد رو مطالعه کنید. در ضمن توجه کنید اینجا هدف مقایسه برند نیست مقایسه محصولات و عملکرد مدلهای مختلف از برندهای مختلف هست. در مورد WX830 هم چون از CCD و بهره می بره در ضمن دیگه از لنز زایس و پردازشگر های حرفه ای BIONZ X هم خبری نیست انتظار کیفیت پایین تر عکس میره.
با سلام بین دوربین کانن s120 ونیکونd3200 اگر امکانش هست بررسی کنید ومزایای هر کدوم رو بگید خودم هرچی گشتم نظرم روی کانن هس ولی از مدل حرفه ای تری مثل نیکون خوشم میاد ممنون میشم که وقتتونو میذارید
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
دوست عزیز خیلی لطف کردی، واقعا عالی و کامل بود مقایسه ت، حیفم اومد فقط با زدن دکمه تشکر کنمنقل قول:
موفق باشی
نقل قول:
مرسی شما هم موفق باشید
سلامنقل قول:
انتخاب بین ایین دو دوربین دقیقا به نیازها و دیدگاه شما در باره ی عکاسی ارتباط داره. اگر یه دوربین دم دستی می خوایید که عکسای خوبی بگیره
بیشتر رو مد اتو عکس خوایید گرفت و احتمالا عکاسی رو به عنوان یه سرگرمی نگاه نمی کنید S120 کانن برا ی شما کافیه این دوربین جثه کوچکی داره و حمل و نقل ساده چون اصطلاحا تو جیبم راحت جا می شه. اما اگر عکاسی رو دوست دارید و ممکنه در آینده بخوایید بیشتر برای این علاقه تون هزینه کنید D3200 انتخاب خوبیه این دوربین مثل اکثر DSLR ها ظرفیت بالایی برای عکاسی داره و برای استفااده از این ظرفیتها باید از تجهیزاتی طراحی شدن استفاده کنید.
در نگاه اول هم کیفیت عکسش به علت بهره گیری از چیپ تصویری بزرگتر در حدود 8.5 برابر S120 هست بهتره و مثل اغلب DSLR ها هر کجا کم بیاره با اضافه کردن تجهیزات می تونه جبران کنه ولی با محدودیتهای یه کامپکت باید بسازید.
برای مقایسه ی سایز چیپهای تصویر پست 16250 رو ببینید. در ضمن در کنار S120 چند گزینه مثل S110 و G16 و پنتاکس MX1 هم هستن که همگی دوربین کامپکت حساب می شن و کیفیت عکسهای مشابهی دارن.
تو این لینک می تونید عکسهای این دوربینها رو مقایسه کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اضافه کردن فلش اکسترنال و عدم استفاده از فلش مستقیم می شه کیفیت عکس رو بهبود داد قابلیتی که در D3200 وجود داره.
عکس با فلش مستقیم
عکس با فلش غیر مستقیم
یا با استفاده از یه DSLR حتی در داخل سالنها از صحنه های ورزشی عکسهای باکیفیت گرفت