برد کنسولت چی بود؟؟؟؟:20:نقل قول:
برد کنسولت چی بود؟؟؟؟:20:نقل قول:
خواهشات میکنم!:31:نقل قول:
خوب ببین اگه بدترین نوع دیسک باشه که من توصیه نمیکنم استفاده کنی!
چون در هر صورت تاثیر بد خودش را به مرور به درایو میزنه!
اما اینم باید بگم که دیسک های T-GATE با این که کیفیت نسبتا خوبی دارن قیمت بسیار مناسبی هم دارن و جزء ارزانترین دیسکهای موجود در بازار هستن.
برای تشخیص نوع دیسک چون کار سختی هست توصیه میکنم از خوده فروشنده بپرسی و یه جورایی به حرفش اعتماد کنی!:31:
نقل قول:
ارور E79 یک ارور یک چراغ هست و نه سه چراغ و دلیلش هم به احتمال زیاد تا اونجایی که من میدونم مربوط میشه به هارد و اتصالات داخلی آن و دلیل آن در اصطلاح Corrupt شدن یک سری از فایل های سیستمی هست!
شما هارد را از کنسول جدا کرده کنسول را روشن کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .
کد:http://xbox-experts.com/errorcode/E79/1033/
Jasperنقل قول:
برد کنسولت چی بود؟؟؟؟
عجیبه! ارور E79 میده ولی 3 چراغ روشنه! احتمالا Erorr در Error ــه !!نقل قول:
ارور E79 یک ارور یک چراغ هست و نه سه چراغ و دلیلش هم به احتمال زیاد تا اونجایی که من میدونم مربوط میشه به هارد و اتصالات داخلی آن و دلیل آن در اصطلاح Corrupt شدن یک سری از فایل های سیستمی هست!
کنسول رو بدون هارد روشن کردم ولی مشکل باز هم حل نشد.
مگه jasper هم سه چراغه میشه؟:41:نقل قول:
اون 3 چراغی که شما ازش میترسی E74 هست که تو Jasper من یکی ندیدم اصلا رخ بده که علتش هم گرم شدن بیش از حد gpu هست و با این توصیفات باز هم تا 90 درصد حتی تو برد های قدیمی هم قابل تعمیرهنقل قول:
این احتمال هم هست که رابط HDD شما از داخل مشکل پیدا کرده باشهنقل قول:
با اقا رضا در میون بگذارید ایشون خبره هستن تو این امور :
کد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=1132
بابا جواب بدید معتلیم به خدا تا حالا بازی نکزدم زود بگیدنقل قول:
خواهششششششششششششششششششششش شششش:42:
راستی به این هم جواب ندادید جواب بدید دیگهنقل قول:
یک دلیل خیلی مهم دیگه هم هست و اون اینکه کسانی که کنسول ها رو به اران منتقل میکنند و در کار وارداتش هستند استاندارد های حمل و نقل این مدل وسائل رو رعایت نمیکنند و توی حمل و نقل کنسول آسیب میبینه ، که بعضب وقت ها در جا خودش رو نشون میده و بعضی وقتها بعد از چند ماه .نقل قول:
یادمه ایران که بودم میرفتم بازار رضا یا ایرانیان میدیدم که مانیتور ها رو از روی پله سور میدن پایین !!! خوب لابد همینطوری هم با کنسول ها رفتار میکنند دیگه .
شک نکن که همین کارارو الانم انجام میدن.خیلی بیشور هستند
یه بار به یکیشون گفتم این چه کاریه میکنی.خراب میشه.بهم گفت گارانتی داره.همین:41:
ببخشید کسی راجع به اون وسیله ای که میشه باهاش موس و کیبورد رو به کنسول وصل کرد اطلاعی داره؟
میخواستم بدونم اگه بگیرمش درست مثل موس عمل میکنه و هرچقدر سریعتر موس رو بچرخونم تصویر هم سریعتر میچرخه یا مثل RS روی خود دسته میمونه که باید کلی منتظر موند تا تصویر بچرخه
چون توی این بازی های اکشن خیلی سخت میشه با دسته هدفگیری کرد, گاهی اوقات یکی پشت سر آدم داره تیر میزنه تا بیاد تصویر رو بچرخونه بیاد روش منو کشته!
ولی توی کامپیوتر اینطوری نبود
سلام
یکی این جا گفته که الیت با برد جاسپر داره و6ماه متوسط کمتر از یک ساعت بازی کرده وسه چراغه شده من هم با همین مشخصات تازه یه ایکس باکس خریدم اگه قراره این بلا سرم بیاد بگید چون اون موقع میفروشمش و یه ps3میخرم چون هنوز آکبند و باز نشده
اگه هم باید یه کاریش کنیم تا اینجوری نشه ممنون میشم بگید در ضمن متوسط بازی من روزی 4ساعت یه ضرب جمعا 6یا7 ساعته
آیا سه چراغه میشم؟
لسمش xfps ه .منم یه مدت دنبالش بودم ولی وقتی دیدم قیمت دوروبر 100 تومن هست بیخیالش شدم:31:
تو ایران فکر نکنم باشه اگه هم باشه مثل اینکه باید سفارش بدی برات بیارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
راستی بچه ها فروم p30 world هم با .com و هم با .net فیلتر شده.چیکار کنم وصل بشم؟؟
الانم به زور وصل شدم
یه عمل جالب که فقط از دست اینا در می یاد سایت ایکس باکسم ف ی ل تر شده :18: :41::41::41::41::41::41:نقل قول:
سایتای مربوط به گیم داره دونه دونه ف ی ل ت ر میشه اینجا و بازی سنتر و xbox و ................... :41: ای که تو دهنه این ا.ن .
سلام
چه بازی هایی رو میشه 3 نفره بازی کرد
(.ir فیلتر نشده)
یه سوال دیگه:اگه بازی های ps3 کپی خور شه قیمتش زیر 10 تومن می یاد؟
کنسول اگه یک چراغه یا دو چراغه شه معنیش چیه؟
باید تعمیرش کرد؟
خوب بعضی از بازی ها رو میشه 3 نفره بازی کرد ... ولی خیلی حال نمیده ... مگه اینکه LIVE باشی ... مثلا Call of Duty : MW2 رو حالت مولتی پلیر .... میشه 4 نفره بازی کرد ولی هیچ وقت مثل Special ops( دو نفره ) نمیشه ... Spe Ops هم هیچ وقت مثل Campaign نمیشه ... دیگه ... اکثر بازی های اتومبیل رانی .. ولی کلا خیلی زیاد نیستن . راستی فوتبالم میشه :31:نقل قول:
بازی های PS3 چون روی بلو-ری تولید میشن .... و این دیسک ها ، خامشون قیمتش خیلی بالاس ... من بعید میدونم زیر 10 تومن ... کم کمش 15-20 تومن میشه...
اگه منظورت از 1 یا 2 چراغه ... چراغ سبز هست ... مربوط میشه به تعداد دسته هایی که به کنسول وصلن ... اگرم منظورت قرمزه ... هر ترکیبی از چراغ ها ... نشون دهنده ی یه ERROR ه ...
نه آقا خیالت راحت مال من Lunch هست روزی 8 ساعت بازی میکنم چندساله آخ نگفته . فقط جایی که میزاری دستگاه رو , بسته نباشه تا هوا جریان داشته باشه همین . خیالت راحت باشه .نقل قول:
اه.فوتبال چه جور سه نفر میشه؟؟؟نقل قول:
فیفا هم میشه؟؟؟
اگه میشه برم یه دسته دیگه بگیرم.:31:چون بعضی وقتا پسر داییم میاد با من و برادرم همیشه یه نفرمون بیکار میمونه...:41:
میشه توضیح بدی؟
خدا رو شکر سایت رفع قیلتر شد...:8:
داداش رفع ف ی ل ت ر نشده که فقط با .ir میتونی بیاینقل قول:
اما 3 نفره کردن بازی یا حتی 4 نفره کردن فوتبال
وقتی 3 یا 4 تا دسته وصل باشه ،اونجایی که میخوای
زمین بازیو انتخاب کنی و عکس دسته میاد اونجا عکس 3 یا 4 تا دسته
میاد.دو نفر برید چپ دو نفر دیگه برید راست و بازی کنید
فقط یه چیزی و ااون اینکه اگه با هم تو یه تیم تفاهم نداشته باشید
100 بازیو میبازید.پاس کاری یادت نره تو 3 نفره:31:
نه.من با .com اومدم.نقل قول:
راستی یه نظر...نمیشه دو نفر بازی کنند یه نفر داور باشه.خیلی جذاب میشه...:21:
سلام. دوست عزیز اون نفر دیگه خیلی بد شانس بوده. شما این همه نفر که xbox360 jasper دارنو نمیگید که روزی ۷ ساعت بازی میکنن و هیچیش نمیشهنقل قول:
سلام
یکی این جا گفته که الیت با برد جاسپر داره و6ماه متوسط کمتر از یک ساعت بازی کرده وسه چراغه شده من هم با همین مشخصات تازه یه ایکس باکس خریدم اگه قراره این بلا سرم بیاد بگید چون اون موقع میفروشمش و یه ps3میخرم چون هنوز آکبند و باز نشده
اگه هم باید یه کاریش کنیم تا اینجوری نشه ممنون میشم بگید در ضمن متوسط بازی من روزی 4ساعت یه ضرب جمعا 6یا7 ساعته
آیا سه چراغه میشم؟
میگم من ریزولوشن رو روی 1080p گزاشتم چقدر فرق کرد!!! :18::18:(از این رو به اون رو شد)
می خواستم بدونم اشکالی نداره رو این رزولوشن بزارم؟
سلام
ممنون از پاسختون
ریزولوشن رو باید از تلویزیون تنظیم کرد یا از کنسول؟
نه خیالت راحت.اصلا اصل حال 360 به همین full hd هست.:21:نقل قول:
تلویزیون های lcd خودشون نسبت به رزولوشنی که بهشون میدی واکنش میدند یعنی خودشون میفهمند و معمولا مینویسند کدوم رزولوشنی داره دریافت میکنه.بنابر این شما کنسولتو تنظیم کن.:27:نقل قول:
میشه بگی برای تعیین رزولوشن از توی کنسول باید کدوم منو برم؟نقل قول:
وصلش کردم به یه samsung فول hd 32 اینچ.
سلام
یکی کمک کنننننننننننننننننننننننن ه:45::45:
شورش رو درآوردن هر چی دم دستشونه ف.ی.ل.ت.ر میکنن
هر کاری میکنم سایت رو باز نمیکنه ف.ی.ل.ت.ر شده بعد 1 ساعت تازه به زور تونستم وارد بشم
راهی هست بشه وارد بشیم اگه هست خواهشا بگید دارم دیوونه میشم
راستی میخوام برم یه هارد 120 بخرم قیمتش چه جوریاس؟
از کجا بهمم ه.ک شده نیست؟
سلام.نقل قول:
سلام
یکی کمک کنننننننننننننننننننننننن ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شورش رو درآوردن هر چی دم دستشونه ف.ی.ل.ت.ر میکنن
هر کاری میکنم سایت رو باز نمیکنه ف.ی.ل.ت.ر شده بعد 1 ساعت تازه به زور تونستم وارد بشم
راهی هست بشه وارد بشیم اگه هست خواهشا بگید دارم دیوونه میشم
راستی میخوام برم یه هارد 120 بخرم قیمتش چه جوریاس؟
از کجا بهمم ه.ک شده نیست؟
از .ir بیا فیلیتر نیست.
حک شده ۱۲۰ حدود ۸۰ تومن هست فرقی ندارن با هم . تو جفتشون هارد لپتاپ هست حالا یکی از هارد ها مارک WD هست اون ارجینال ه رو نمیدونم
دوست عزیز شما اگه با کابل HDMI وصل کنی به LCD یا LED تون ، اگه Full HD باشه خودش به صورت اتوماتیک رزولوشن رو روی 1920 در 1080 قرار میده . معمولا گوشه تصویر هم رزولوشن رو یه لحظه حک میکنه .نقل قول:
نه دوست عزیز اشتباه نکنید!!نقل قول:
اون دوستمون کنسولشون سه چراغ که بیشتر منظور ارور E74 نشده بود بلکه به علت مشکل در هارد و فایل های سیستمی که خیلی هم کم اتفاق میفته کنسولشون ارور E79 یا 1 چراغ قرمز داده بود که تعمیر پذیر هم هست و کاری به مادر بورد و مدت زمان بازی و ... نداره.
نتیجه اخلاقی :31: :
با خیال راحت از بازی کردن با این کنسول لذت ببرید.
دوستان تلویزیون ما full hd نیست من خودم روی این رزولوشن گزاشتم
یعنی lcd نیم hd هستش ( 720p)
تلویزیون من lcd نیست.چیکار کنم.نقل قول:
از خود کنسول تنظیم کنم
بله بزارید روی 1080p بزارید و حالش رو ببرید .نقل قول:
سلام ...
چنتا سوال داشتم .
این Xbox 360 جدید که میگن کی میآد ؟! ارزش داره منتظرش بمونم ؟!
بنظرتون ارزش داره 360 بگیرم و با تلویزون SD بازیکنم ؟!
قیمت بهترین مدل 360 الان چند هستش ؟!
کینکت کی میآد و آیا به این 360 های معمولی وصل میشه ؟!
ممنون ..... :40:
1.معلوم نیست...ولی فعلا منتظرش نباشید...به نظر من ارزش نداره...:13:نقل قول:
2.بله...چرا که نه...میتونی به مانیتور هم وصلش کنی...تازه بعدش ایشالا یه lcd full hd برای خودت میخری حالشو میبری...:8:
3.لیمیتد ادیشن هست با هارد 250 و دو دسته و بازی ارجینال(بسته به مدل انتخابی) حدود 460 تومن...:5:
4.هولهوش آبان میاد وبله...برای چندمین بار میگیم...کینکت به هر 360 ی وصل میشه...
خواهش میکنم...
سلام دوستان یه بازی گرفتم (darksiders) که عجیب مشکل screen tearing داره حالا خوندم که واسش یه پچ اومده که این مشکلو حل میکنه و وقتی به لایو وصلی بازیرو اجرا کنی خودش شروع میکنه به دانلود کردن پچ حالا با این کار احتمال داره بن بشم ؟
من یه چیزی بگم.
تلویزیون ما Full HD نیست. اوایل گذاشتم رو 720.
بعد از یه مدت گفتم بزارم رو 1080 ببینیم چجوری میشه.
تنها تغییری که مشاهده شد این بود که مثلا توی GTA تکسچر ها 2 ساعت طول میکشید که لود بشه.
مثلا توی یه صحنه نسبتا شلوغ یه آلونک روی پشت بوم بود که اصلا نبود... :دی
اینجوری.
بجه ها، یه سوال:
من وقتی رزول رو عوض می کنم (جالا چه بذارم 720 ، چه 1080) ، میاد یه صحبت هایی راجع به 50 هرتز می کنه!
می گم، نمیشه این رو زیاد ترش کرد؟
آخه هم تلویزیونم تا 100 هرتز رو ساپورت می کنه و هم کابل HDMI م!
سلام. تو ستینگ به جا در مورد display هست برید اونجا ۵۰ رو بکنید ۶۰. دیگه ۱۰۰ نداره اخریش ۶۰ هست. و اینم بگم من دستگاه تست میکنم رو ۶۰ میزارمنقل قول:
بجه ها، یه سوال:
من وقتی رزول رو عوض می کنم (جالا چه بذارم 720 ، چه 1080) ، میاد یه صحبت هایی راجع به 50 هرتز می کنه!
می گم، نمیشه این رو زیاد ترش کرد؟
آخه هم تلویزیونم تا 100 هرتز رو ساپورت می کنه و هم کابل HDMI م!
-
سلام. ببنید اگه tv رزولیشن رو نکشه تصویر میپره این از ایننقل قول:
من یه چیزی بگم.
تلویزیون ما Full HD نیست. اوایل گذاشتم رو 720.
بعد از یه مدت گفتم بزارم رو 1080 ببینیم چجوری میشه.
تنها تغییری که مشاهده شد این بود که مثلا توی GTA تکسچر ها 2 ساعت طول میکشید که لود بشه.
مثلا توی یه صحنه نسبتا شلوغ یه آلونک روی پشت بوم بود که اصلا نبود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری.
در مورد لود gta هم باید بگم که بازی رو تو هارد نصب کنید مشکل حل میشه
سلام. سلام. اگه بازیتون استیلت پچ داشته باشه فکر نکنم موردی داشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان یه بازی گرفتم (darksiders) که عجیب مشکل screen tearing داره حالا خوندم که واسش یه پچ اومده که این مشکلو حل میکنه و وقتی به لایو وصلی بازیرو اجرا کنی خودش شروع میکنه به دانلود کردن پچ حالا با این کار احتمال داره بن بشم ؟
ولی در کل اگه بخواهید بن بشید همون موقه بن نمیشید و امکان داره برید تو بلک لیست و ۴ ماه دیگه بن بشید
سلام ...
فیل تر شدیم چرا ؟
آقا من مودمم جای وصل سیم دیگه نداره ...
راهی هست که از کامپیوتر لاین بگیرم ؟
خیلی ممنون
بازی تو هارد نصبه عزیز.نقل قول:
بعد هم یعنی چی تصویر میپره؟ تصویر من تغییری نکرد اصلا.