دوستان کسی در مورد مشکل من نظری نداره ؟؟نقل قول:
Printable View
دوستان کسی در مورد مشکل من نظری نداره ؟؟نقل قول:
متاسفانه ایرانسل وبگردی خوبی نداشته و ندارهنقل قول:
باید وی p آن بزنی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
بنده از دیروز نت ایرانسل گرفتم سرعت در اینستاگرام خوبه حتی وبگری هم خوبه اما تلگرام فیلم و گیف و عکس رو باز نمی کنه ولی با ف ل شکن باز می کنه:n27:
شما هم به همچین مشکلی برخوردین؟
نه روی ایرانسل بلکه کلا نت کشور فعلا به صورت منطقهای مشکل دارهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
یعنی با وی. پی. ان. مشکل حل میشه ؟؟نقل قول:
کسی میتونه یه جا که اکانت خوب میدن معرفی کنه ؟؟
سلام دوستان
ما میخوایم تا اخر ماه خونمون رو عوض کنیم برای همین الان یه مودم گرفتم از سایت ایرانسل با 100 گیگ هدیه GP2101
من اینو گرفتم برای مدتی که میخوام که خط تلفن رو به منزل جدید منتقل کنند تو نقشه خونه و منطقمون سبز پر رنگه:
1.منزل فعلی
2.منزل جدید
اما بعد از اینکه پول رو پرداخت کردم یه جا تو نت دیدم زده *20# رو بزنید وضعیت پوشش رو میگه منم زدم ولی زده TD-LTE:غیر فعال !!!!!!!!! من ادرس منزل فعلی رو دادم. و ایا احتمال داره منزل جدید با توجه به نقشه انتن بده؟منزل فعلی چی؟ اگه نده روند مرجوع کردن چجوریه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون کد خیلی اعتباری نیست، تنها راه مطمئن شدن امتحان کردن با مودمه.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
مرسی واقعا یکم امید دادی بهم باز خخخخخخ
یه چیزی الان سایت فروشگاه ایرانسل بالا نمیاد واسم Shop.irancell.ir کلا نه نت ایرانسل نه مخابرات :| 2ساعت پیش که خریدم درست بود :/ میخواستم ببینم اگه نداد با توجه به اینکه احتمالا زمانی که مودم رو تحویل میگیرم همون موقع ادرس عوض میشه ایا گیر میدن به عوض شدن ادرس؟! مثلا دبه نکنن بگن برای اینجا نگرفتی :| (گرچه ممکنه منزل فعلی هم انتن نده) در کل روند مرجوع کردنم میدونید بگید اماده باشم :|
سلام هوواوی جدیدا یه مودم معرفی کرده( b525) کسی ازش اطلاعات داره ؟ فرقش با هوواوی 22a چیه اصلا فرقی داره یا فقط شکل ظاهری
البته این مودم تو ایران هم اومده چندتا سایت هم اورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوض شدن ادرس ربطی نداره و گیر نمیدن البته این گیرو تو td مبین نت میگیرن،اونجا انتن احتمالا داشته باشی ولی اگ نداشته باشی چون دستگاه یکسال گارانتی ایرانسلو داره برات مرجوع میکنن منم چنین مشکلی داشتم،وقتی سبز پررنگ هستی مطمن باش انتن داری فقط جایی باید بذاری ک سیگنال بلوکه نباشهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk