با ماهی 50 هزارتومان چه سرویسی میتونم بگیرم که حداقل بهم 35 گیگابایت بده ؟نقل قول:
دانلود هامو فقط با نت ایرانسل انجام میدم .
Printable View
با ماهی 50 هزارتومان چه سرویسی میتونم بگیرم که حداقل بهم 35 گیگابایت بده ؟نقل قول:
دانلود هامو فقط با نت ایرانسل انجام میدم .
با این قیمت فقط میتونید محدود بخرید که اونم باید حساب کتاب کنید که مثلا چند گیگشو بذارید شب یعنی ساعت 2 تا 7نقل قول:
مثلا سرویس 1 مگ با ترافیک 20 گیگ داره با قیمت 50 هزارتومان
البته الان که جشنواره ها رو دیدم یک سرویس داره با قیمت 40 هزارتومان 3 ماهه حجم کل 50 گیگ
2 تا 5 حجم مصرفی تقسیم بر 3 میشه و از 5 تا 8 هم رایگان
شبانه رایگان نمیخوام داداشنقل قول:
دانلودامو با نت ایرانسل انجام میدم 2000 تومن هزینشه با سرعت 10 مگابایت درثانیه توی سه ساعت هرچی بخوام میگیرم .
مصرف عادی ماهانه ام 35 گیگابایته اگه پارس آنلاین سرویسی نداره که با ماهی 50 هزارتومان انقدر حجم بده پس همین شاتل بهتره ؟
خیلی دلم میخواد بیام پارس آنلاین بنظرت راهی وجود داره
به نظرم شاتل بهترهنقل قول:
ما هم تو شهرمون شاتل نمایندگی نداشت و گرنه پارس نمی اومدم
برای دانلود هم مشکلی نداره با همون ایرانسل انجام بدید ولی باید ببینید مصرف عادی ماهانه تون چقدرش تو ساعات شبانه هست یعنی بین ساعات 2 تا8 اصلا از اینترنت استفاده میکنید یا نه
اگر استفاده میکنید با حساب و کتاب ببینید میشه 35 گیگ رو تو یک ماه حساب کرد یا نه
اگر در ساعات 2 تا 8 شب از نت استفاده کنید میتونید 35 گیگ رو در ماه داشته باشید،اگر هم بیشتر مصرفتون تو روز هست بی خیال پارس بشید
قیمت هر گیگابیت پهنای باند هزار تومان افزایش مییابد!قیمت اینترنت روی الاکلنگ دو کمیسیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس گیم برداشتن برای من که نیست !؟
اگر نامحدود 128 بگیری ماهی 29 تومن بعد از اینکه حجم هدیه تموم شد سرعت میشه 48 برای وبگردی و مکالمه تصویری با اسکایپ خیلی خوبه.نقل قول:
پارس آنلاین سرویس مخصوص بازی آنلاین گذاشتهنقل قول:
2مگ،2 تا 7 هم نامحدود
7 گیگش برای یک ماه 40 هزارتومن
شاید به خاطر همینه که سرویس گیم رو برداشتن
الان از HiWeb با من تماس گرفتن (+982129400000) اوپراتور گفت قراره از امشب همه ی ISP ها طرح های جشنواره ی خودشونو حذف کنن و قراره ترافیک آپلودی واسه ی مشترکین قدیمی و جدید هزینه داشته باشه
گفت اگه میخواین طرح های جشنواره رو بخرین امشب تا قبل از ساعت 24 اقدام کنید
جریان چیه ؟
راست میگن ؟
دوستان پارس آنلاين هم ميخواد آپلود رايگان رو حذف كنه؟من الآن اومدم پارس آنلاين كه دوربين هامو بتونم آپلود رايگانشون رو داشته باشم.اگه حذف شه كه هيچي
Sent from my iPhone using Tapatalk