NergaL64
وقت زمانش جوری باشه به کار و زندگیمون لطمه نخوره
Printable View
NergaL64
وقت زمانش جوری باشه به کار و زندگیمون لطمه نخوره
منم هستم فقط بگید کی مسابقات شروع میشه؟
Maham hastim id orgine : comiiseer
به سلامتی آقا مسعود. یکی از دوستان آدرس اینجا رو دادن گفتم ثبت نام کنم ببینم چطوریه وضعیت لیگ. شما لطف داری تعداد بیشتر بشه خوبه لیگ قوی تری برگزار بشه.
fifa baza berizid shologhesh konid maham hemayat mikonim be hame etela midim
shomaham say konid mizbani khobi dashte bshid ba barname riziye dorost
اگه تعداد زیاد نبود چه خوبه لیگی برگزار بشه . تازه رفت و برگشت هم میشه انجام داد . مثلا روزی یه بازی یا دو بازی .
خیلی عالینقل قول:
پس به اضافه دوستان بالایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:»
خیلی عالیه تا الان که 8 نفر از دوستان اینجا معرفی شدن، همون طور که گفتم یکی دو تا از همکاران هم هستن به اضافه اونا که اگه تعدادمون بالاتر بره میتونیم با برنامه ریزی بهتری و با تعداد بیشتری مسابقات رو برگذار کنیم.
-------------
دوستان در نظر داریم که زمان مسابقات رو در حوالی روزهای شروع جام جهانی برگذار کنیم که حال و حوای فوتبال مجازی رو با واقعی ترکیب کنیم و هیجانی دو چندان ایجاد کنیم.
کلا شرایط خاصی هم نداریم فقط ID داشته باشید که اونم همه انلاین بازها دارن و مشکلی نخواهیم داشت.
------------
دوستان در حال اماده سازی یک تاپیک برای هماهنگی های بیشتر هستیم که تاپیکشو در چند روز اینده خواهیم زد.
دوستانی که اعلام امادگی کردن دیگه به طور کامل و رسمی در تاپیک علنی بازی نام نویسی میشن و در ارتباط خواهیم بود تا زمان مسابقات که بتونیم به لطف خدا به خوبی و خوشی به انجام برسونیم.
دوستانی که ID هاشون رو گفتن من اونارو یادداشت کردم اگر کسی نگفته باز بگه تا کسی از قلم نیوفته
ویرایش: دوستان نحوه برگذاری مسابقات که لیگی باشه یا حذفی هم در اینده مشخص خواهد شد، چون می خواهیم نسبت به تعداد شرکت کننده ها مطمئن باشیم، بنابراین نوع برگذاری مسابقه رو نسبت به تعداد نفرات و زمان بازی ها مشخص خواهیم کرد. :»
اکثر بچه ها دانشجو هستن فکر کنم و امتحاناشون تو زمان جام جهانی هست و همین که فوتبالا رو ببینیم کلی شاهکار کردیم چه برسه بازی هم کنیم مشروطی رو شاخشه :دینقل قول:
دوستان در نظر داریم که زمان مسابقات رو در حوالی روزهای شروع جام جهانی برگذار کنیم که حال و حوای فوتبال مجازی رو با واقعی ترکیب کنیم و هیجانی دو چندان ایجاد کنیم.
SosoLaz
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام
کسی این محمد صلاح رو خریده ؟ همش نوشته has that special something ولی الان یه فصل و نیمه فیکس توی پست تخصصی داره بازی میکنه کلا اورالش یکی رفته بالا!!!!
برعکس zakaria bakkali عجیب داره پیشرفت میکنه ، با 71 اومد ( اگه اشتباه نکنم ) بعد از یه فصل الان 81 هست!
ممنون