یعنی چی ویندوز 8 خودش همه درایورها رو نصب میکنه ؟ بعد از نصب ویندوز خودش اتوماتیک درایور ها رو دانلود میکنه؟نقل قول:
Printable View
یعنی چی ویندوز 8 خودش همه درایورها رو نصب میکنه ؟ بعد از نصب ویندوز خودش اتوماتیک درایور ها رو دانلود میکنه؟نقل قول:
یعنی شما وقتی ویندوز 8 رو نصب میکنی ویندوز خودش همه درایوهای صدا، گرافیک، وایرلس،وب کم،رو میشناسه ونصب میکنه خیلی با این قضیه حال کردم البته دانلودی در کار نیست خودش نصب میکنه.نقل قول:
دوست عزیز اگر لطف کنی با فونت کوچک تر بنویسی ممنون می شم :n16:نقل قول:
در ضمن توی Win7 هم همین جور بود همه درایور ها خودش نصب می شد. ولی متاسفانه شرکت های مختلف اومدن ویندوز 3.3 گیگی رو گرفتن واسه اینکه بتونن هم نسخه 32 بیت و هم 64 بیت رو تو 1 دی وی دی جا کنن ، خیلی از درایور ها رو پاک کردن !!!!!
خدا رو شکر تو Win8 چنین مساله ای ندیدیم و شرکت ها کمتر دستکاری ویندوز کردن . بیشتر دوستان هم که دیگه ویندوز رو دانلود می کنن . البته هم چنان نمی شه پیش بینی کرد شاید شرکت هایی باشن که Win8 رو هم دستکاری کردن بعضی درایور هاشو حدف کردن . الله اعلم ما چه دانیم . واسه همین احتمالا اگر دوستان دی وی دی ویندوز 8 رو حریدن احتمال داره بعضی درایور ها براشون نصب نشده باشه .
لدا ترجیها ار کلمات مناسب تری در جمله بندی هاتون استفاده کنین . با تشکر بازم :n16:
نقل قول:
1-فونت درشت مینوییسم برای اینکه دوستان راحتر مطلبو بخونن چون نوشته هام نکته های مهمی داره 2-ویندوز8 که من نصب کردم از سایت معروفی بود و حجمشم 5.21 گیگ 3-جمله بندیم هیچ مشکلی نداره اگه شما مدیر سایتی که هیچ در غیر اینصورت این چه حرفی بود شما زدی؟حرف غیر اخلاقی یا دروغ بود؟؟؟؟؟ ویندوزت نصب نمیشه حالت گرفتس ایراد نگیر پی چاره باش پسر خوب
1 - دوست عزیز شما همه پست هاتونو بزرگ می نویسین . مهم ترین نکته ای هم که داشت این بود که شما تونستین ویندوز نصب کنین !!!!!!!!! لطفا رعایت کنین . با فونت کوچیک بهتر هم می خونیم .
2- برای گوشزد کردن قوانین نیاز نیست مدیر یا ناظر باشی . کسی نگفت که شما دروغ می گین گفتم جمله بندی تونو درست کنین . جمله بندی هاتون مطلبو داره دچار تشنج می کنه . لذا قبل از اینکه مدیران یا ناظران ببینند بهتره که درستش کنین . به عنوان یه دوست گفتم نه یه مدیر و ناظر .
در ضمن منظور شما رو از این جمله متوجه نشدم !!!!! :
3 - من نفهمیدم کجای پستم گفتم ویندوزم نصب نشده و غصه دارم !!! من فقط اشاره کردم شرکت ها ممکنه ویندوز ها رو دستکاری کنند . حجم ویندوز 3.3 گیگ هستش . لذا واسه اینکه بتونن هم 64 بیت و هم 32 بیت رو تو یک دی وی دی قرار بدن ، بعضی از درایور ها رو حذف می کنن . واسه همین ممکنه بعضی از دوستان در هنگام نصب درایور دچار مشکل بشن . این کل نکته ای بود که من گفتم و اشاره کردم ویندوز 7 هم همینجوری بود .. ما نمی دونیم بقیه از چه شرکتی گرفتن لذا اینکه بگیم : " هر کی می گه نصب نمی شه حرف مفت زده " !!!!!! به هیچ عنوان جمله جالبی نیست .نقل قول:
جمله بندیم هیچ مشکلی نداره اگه شما مدیر سایتی که هیچ در غیر اینصورت این چه حرفی بود شما زدی
در صورتی که قصدتون راه نمایی هستش لطفا جملات خود را طوری استفاده کنین که حالت تشنج آمیز نداشته باشه . در ضمن مدیران این مطالب رو می خونن :n16:
با سلام دوباره
و سوال دوباره
در کناره inspiron یه پورت esata وجود داره ، چه جوری می تونم از این پورت استفاده کنم ؟
برای برق هارد باید چیکار کرد؟
راجع سوالتون از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من جوابشو پیدا کردم امیدوارم مفید باشهنقل قول:
پورتهای eSATA/USB می توانند به عنوان eSATA با یک کابل eSATA مورد استفاده قرار گیرند، با یک کابل USB بعنوان USB کار کند، یا با یک کابل مخصوص برای دستگاههای eSATA از برق USB آن استفاده کرده و دستگاه را راه بیاندازد.
ازتون ممنون . واقعا مفید بودنقل قول:
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم و اونم اینکه برای این کار بایداز سیم رابط خاصی استفاده بشه یا همین سیم های رابط USB معمولی کافیه؟
خوهش میکنم والله منم دقیق نمیدونم هیچ وقت دنبالش نیودم ولی فلشهای یو اس بی 3 رو میزدم به ااین پورت ساتا.فکر میکنم کابل هاش فرق میکنن و کابل معمولی نیستندنقل قول:
نه کابل esata فرق داره و باید جدا خریده بشه البته اگه لازمتون باشه.نقل قول:
بعضی از هاردهای اکسترنال رابط esata دارن همینطور موقع استفاده از هارد اینترنال با کابل esata میشه بدون دردسر و کاملا راحت و ایمن هارد رو به لپتاپ وصل کرد و نیاز به سیم های اضافی برای تبدیل Sata to USB نیست.