من حدود یه ماه پیش درایور 8-11 گرافیک رو نصب کردم. بعد اون دیگه کاتالیست کنترل سنتر باز نمیشه و رو استارت اپ هم نیست.
امروز هم از پست دوستمون درایور 9-11 رو نصب کردم، بازم کاتالیست کنترل سنتر نمیاد.
نصب هست ولی باز نمیشه.
Printable View
من حدود یه ماه پیش درایور 8-11 گرافیک رو نصب کردم. بعد اون دیگه کاتالیست کنترل سنتر باز نمیشه و رو استارت اپ هم نیست.
امروز هم از پست دوستمون درایور 9-11 رو نصب کردم، بازم کاتالیست کنترل سنتر نمیاد.
نصب هست ولی باز نمیشه.
اگر بخواهم ببرم گارانتی ، اطلاعات شخصیم چه بلایی سرشون میاد ؟! شما بودین چیکار میکردین ؟نقل قول:
سلام میتونی بکاپ بگیری تو یه درایو خارجی بعد فایلهاتو با یکی از این نرمافزارهایی که اطلاعات بدون قابل بازیابی بودن حذف میکنن حذفشون کنی
والا به نظر من عکس و فیلمهای شخصیت رو پاک کن،یا هیدن،بعد هم با نرم افزار فولدر گارد واسه هر درایو پسورد بزار،اونا هم بنده خدا ها انقد سرشون شلوغه فرصت نمیکنن بخوان دید بزنن :20:نقل قول:
چون نمشکلت با درایو هست ،نیازی به تعویض ویندوز نیستش،بنابراین با همون فولدر گارد که رو سیستمت نصب باشه و رمز رو هر درایوت باشه اصلا،حتی بخوان هم نمیتونن به اطلاعاتت دسترسی پیدا کنن
سلام دوستان :10:
یه سر به اینجا بزنین،منتظر نظراتتون هستم :)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6540580#post6540580
سلام
شما با اون پارتیشن ریکاوری چیکار کردین؟ دارینش هنوز یا پاکش کردین؟
من دیسک های ریکاوری رو دارم، نمیدونم اینم باشه یا پاکش کنم. 16 گیگ هم هست.
من که همون اول پاکش کردمنقل قول:
حتی دی وی دی ریکاوری هم چندان بدرد بخور نیستن چون نصب مجدد ویندوز خیلی سریعتره!
من نسخه هوم پریمیوم رو نصب میکنم و با سریال زیر لپتاپ اکتیوش میکنم
همین چند صفحه پیش یکی از بچه میگفت نتونست با سریال پشت لپتاپ ویندوز رو اکتیو کنه و درسر داره.نقل قول:
شما چطور این کارو کردین. بعد نصب ویندوز، سریال پشت لپتاپ رو بهش دادین و اکتیو شد؟
کار خاصی نمیکنم فقط وصل میشم به اینترنت و سریال رو وارد میکنمنقل قول:
البته اینو هم بگم که ویندوزی که استفاده میکنم به هیچ وجه دستکاری نشده اما بیشتر نسخه های ویندوزی که توی بازار هست قسمت های مربوط به اکتیو کردن و حتی در بعضی موارد بخش آپدیت ویندوز رو کاملا از کار انداختن و احتمالا همین ایجاد مشکل میکنه
احتمالا کل اطلاعاتم رو میریزم روی یک هارد اکسترنال WD که USB 3.0 رو ساپورت کنه ، بعد میدم برای Repair ، فقط یه سوال ، چطوری میشه کاری کرد که اطلاعات قابل بازیابی یا Recovery نباشند ؟
راستی ، دیدم خیلی ها اینجا مشکل باتری داشتند ، من یک سال و چند ماه هست که این لپ تاپ رو خریدم و این هم مشخصات باتری با برنامه Battery Care :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قول بدید که چشم نزنید :31: ، یادتون میدم :46:
من از زمانی که لپ تاپ رو خریدم ، یک بار باتری رو کامل گذاشتم زیر شارژ ، بعد یک بار تا مقداری که مجاز هست اون رو خالی کردم ، بعد دوباره گذاشتم زیر شارژ.
بعد از این مراحل ، زمانهایی که میخواستم با برق کار کنم ، باتری رو در می آوردم ، مگر زمانی که برق محله مون نا پایدار میشد ! ولی بیشتر موقع ها باتری روی لپ تاپ نبود ، مگر زمانی که میخواستم ببرم بیرون ، ولی یک مسئله باقی میمونه و اون هم اینه که اگر مدت زمان نسبتا زیادی هست که از باتری استفاده نکردید ، حداقل هفته ای یک بار اون رو خالی و پر کنید و دوباره بزارید کنار.
این رو هم بگم که من رشته تحصیلیم برق هست و چون تو بعضی از پروژه هایی که انجام دادم با انواع باتری ها (خشک ، لیتیم یون ، لیتیم پلیمر ، نیکل متال هیبرید ، نیکل کادمیم و...) کار کردم ، میدونم که باید با باتری چطوری رفتار کرد ، این رو گفتم که فکر نکنید روش من در آوردی بوده است. :31: