از ابن Widget استفاده كنيد.نقل قول:
خيلي خوبه و فقط با فشار دادن يه دكمه فعال و غير فعال مي كنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40:
از ابن Widget استفاده كنيد.نقل قول:
خيلي خوبه و فقط با فشار دادن يه دكمه فعال و غير فعال مي كنه...
:40::40::40:
از بچه هايي كه گلكسي دارن اگه بگن بايد براي WIPE DATA تو گلكسي چيكار كرد ممنون ميشم.
و اينكه چقدر از ريكاوري كردن حافظه گوشي جلوگيري مي كنه؟
من مشكل 3 دكمه هم دارم امكانش هست كه از طريق همون factory reset كه داخل منو setting گوشي هست اينكارو بكنم؟
همون كاره wipe رو انجام ميده؟
آخه چون ميخوام بفروشمش نميخوام كسي اگر زماني خواست گوشي رو ريكاوري كنه عكسام هم برگرده؟
شما خودتون براي رفع اين مشكل چيكار مي كنيد؟
اينكه كسي چيپ حافظه ي داخلي گوشي كه به صورت mass storage هست رو نتونه بازيابي كنه؟
شما برنامه تیتانیوم بک اپ رو بریز ! .. ببین از چه چیزهایی گوشیت بک اپ گرفته ! با مراجعه ه برنامه تیتانیوم میتونی همه برنامه هارو ببینی ! ...
اونایی که نمیخوای رو از بک اپ بیرون بیار ...
و بعد فایلهارو پاک کن. وسلام.
پشت گوشی زده ساخت کجا ؟نقل قول:
نه اگه ویتنامی هم باشه اشکال نداره
سلام دوستان:5:
الان داشتم سایت مربوط به فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل رو نگاه میکردم دوباره این گوشی رو موجود زده:
نسخه 8 گیگ: 572هزار تومان
نسخه 16 گیگ: 604 هزار تومان
کد:http://www.mobile.ir/directory/view.aspx?id=97&page=1
خودشون که می گفتن دیگه با گارانتی پارس مایکروتل نیست تو بازار...نقل قول:
آیا میشه اسم خواننده ، اسم فایل ، اسم آلبوم و ... رو در mp3 player خود گلکسی اس تغییر داد ؟ من که گزینه ای پیدا نکردم! آیا برنامه ای هست که این امکان رو داشته باشه ؟
من نمی دونم این گارانتی جه غلطی واسه مشتری می کنه این همه پول می گیره؟ اصلا حیف پول تو ایران بدی بالای گارانتی
8گیگ: 465
16گیگ: 510
با توجه به اینکه قیمت گالکسی اس 16 گیگ با گارانتی و نکسوس اس با گرانتی تقریبا برابر هست دوستان خرید کدامیک را پیشنهاد میکنید؟
1 شنبه قصد خرید یکی از این 2 گوشی را دارم
سلام
فرق بین بلوتوث 3 با 2 در چیه ؟ من یه فایل رو بین دو تا گوشی Galaxy S و S8500 ارسال کردم که هر دوتاش بلوتوث 3 دارن سرعتش ارسالش با بلوتوث 2 تفاوتی نداشت !