ممنون هستم از جوابتون دوست عزيز .ولي توي ecare من هيچ گزينه اي براي پرداخت وجود نداره. چطوري بايد اين كارو انجام بدم؟نقل قول:
Printable View
ممنون هستم از جوابتون دوست عزيز .ولي توي ecare من هيچ گزينه اي براي پرداخت وجود نداره. چطوري بايد اين كارو انجام بدم؟نقل قول:
دومگش واقعا معركست. دركل سرعتت كم و زياد ممكنه بشه.نقل قول:
خير باتوجه به توان پايين اگه فاصله رو رعايت كنيد ضرري نداره اما 24 ساعت از ضررش هم صرفنظر كنيم مودمت ممكنه خراب بشه.
با کارت شارژ پرداخت کردن باعث میشه مالیات کم کنه و مثل خط ایرانسل هر 5000 تومن 4747 تومن اعتبار داشته باشهنقل قول:
در مورد پرداخت هم نمیدونم از کجا این حرف رو میزنید؟
برای چی باید 5 دقیقه خارج شویم؟
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
بدبختی اینجاست که اصلا اون شخص اپراتور خبر نداشت از چنین چیزی.نقل قول:
الان توی E-Care هر چی میزنم تغییر تعرفه 512 پایه میگه شما مجاز نمی باشید
اما زدم 256 پایه گفت درخواست شما ثبت شد و SMS اومد درخواست جدید ثبت شد
اصلا معلوم نیست چه خبره تو این شبکه
-امنیت وایمکس از دی اس ال چیزی کم نداره ؟
-اگر برای مثلا افسریه ثبت نام کنم بعدش هفته بعدش بگم تو تجریش خونه دوستم بیان نصب کنن اوکی هست ؟ چون ادعا کردن محدودیت مکانی نداره و همه جا میشه مودم رو کاشت. مودم خارجی هم میخواهم بگیرم سرعتم عالی باشه و هیچ وقت قطعی پیش نیاد
سلام من الان بخوام اینترنتی ثبت نام کنم اون نامه برای سرعت 512 و کپی قبض تلفن و اینارو کی ازم میگیرن خودشون میان یا من باید ببرم ؟
و اینکه چند روزه نصب میکنن؟ مثل ADSL نیست که 3 هفته طول بکشه؟
و اینکه من الان از کجا آخر باید مطمئن شم که جایی که هستم پوشش خوبی داره یا نه تو نقشه اصلا معلوم نیست خودشون بعد از ثبت نام تماس میگیرن میگن یا موقع نصب میان تازه تصمیم میگیرن که مودم خارجی میخواد یا داحلی ؟
وقتی برا نصب مودم میان اونا رو ازت میگیرننقل قول:
روزهای عادی 3 تا 4 روز حداکثر ولی من توی این طرح های تخفیفی ثبت نام کردم 10 روز طول کشید چون متقاضی زیاد شده بود یکی دیگه از دوستام هم مثل من 10 روز منتظر مونده بود
توی نقشه مناطق تحت پوشش مشخص شدن ولی وقتی هم ثبت نام کردید باهاتون تماس میگیرین و بهتون میگن که منطقه شما تحت پوشش هست یا نه
من تو طرح روز پدر ثبت نام کردم . دقیقا 4 روز طول کشید ( اخه 5 شنبه ثبت نام کردم) . جمعه منشی زنگ زد یک شنبه اماده باشید نصاب میاد . طرف ساعت 8:30 صبح یک شنیه اومد در خونه و منو از خواب پروند ^^ . 10 دقیقه هم نصبش طول کشید و رفت.
اون 10 روز برای کسانی هست که منطقشون خیلی متقاضی داره . نمایندگیها و مراکز خدمات دهی هر بخش شهر تعداد محدودی نصاب دارن و اگر زیاد باشه متقاضی یک هفته میکشه. خودم ازطرف پرسیدم گفت فقط تو اون 3 روز طرح روز پدر 10 هزار تا اشتراک گرفتیم.
من یکی از سرویس ها را روز پدر گرفتم که یک روزه تحویل دادن بهم و یک سرویس دیگه هم جمعه گرفتم که الان تحویل دادند. تا حالا هم چه برای نصب چه برای واریز پول هم و ... کسی از ایرانسل تماس نگرفته باهام.
وایمکس ایرانسل ساعت رایگان داره ؟
قیمت هاش چطوره ؟
با تورنت مشکل داره ؟
نسبت به مبین نت که اکثرا ناراضی هستن چطوره ؟
خیر ساعات رایگان ندارهنقل قول:
قیمت هاش هم اینجا:
با تورنت مشکل خاصی ندارهکد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
نسبت به مبین نت بهتره چون حداقل اینه که نوسان و افت کیفیت محسوسی در 24 ساعت نداره و دلیلی که ایرانسل از لحاظ رنک از مبین نت پایین تره وجود شبکه GPRS هست که در کنار وایمکس قرار دارد و کیفیت خوبی نداره برای همین تاثیر بدی در رتبه بندی ایرانسل میذاره