سلام.نقل قول:
هر دو مدل خوب هستند و هر دو مدل قابل پیشنهاد.صداشون رو گوش کردید؟اگر گوش کرده باشید می تونید راحت انتخاب کنید.از نظر امکانات تو یک سطح هستند.پایونیر کمی تفکیک بهتر داره.فیلیپس تصویر سینمایی تری داره.
Printable View
سلام.نقل قول:
هر دو مدل خوب هستند و هر دو مدل قابل پیشنهاد.صداشون رو گوش کردید؟اگر گوش کرده باشید می تونید راحت انتخاب کنید.از نظر امکانات تو یک سطح هستند.پایونیر کمی تفکیک بهتر داره.فیلیپس تصویر سینمایی تری داره.
ممنون آقا رایان
صداهاشونو گوش کردم اما تنظیماتشو دست نزدم و بنظرم فیلیپس صداش شفافتر بود ولی فکر میکنم پایونیر تنظیم نبود....
امکانات ورودی و خروجیشون یکیه؟
کسی این مدل پایونیر رو داشته که کمی اطلاعات بده؟ آخه پایونیر چشمو گرفته ناجور...
حالا نظر شما چیه؟
بله امکانات ورودی خروجی یکیه.سینماهای فیلیپس همیشه تریبل بالایی دارند.بخاطر همینه که توی فروشگاه ها صدای شفاف تری ارایه میده.نقل قول:
هردو توی یک سطح هستند و هر دو تو رنج قیمتی خودشون مدل های خوبی هستند.این دیگه به شما بر می گرده که کدوم رو می پسندید.
باز هم ممنون رایان عزیز
احتمال زیاد همون پایونیر رو ok میکنم.
به نظر شما روی سامسونگ اصلا فکر نکنم؟ sumsung HT-D455
دوستان ببخشید تا به حال در مورد امپلی فایرهای marantz صحبتی نشده میشه کلا" در برابر امپهایی مثل پایونیر؛ یاماها؛ انکیو؛ دنون یه مقایسه ایی انجام بدید هم از لحاظ پخش موزیک هم در مورد پخش فیلم ایا مورد قابل قبولی هست یا خیر ایا صدای گرمی داره تو پخش موزیک کلا" برای موزیک خوبه یا فیلم یه مدل خوبشم که قابایت بلو ری و 3d باشه معرفی نمایید ممنون میشم
لطفا اگه میشه ادرس یا تلفن یا نمایندگی که بشه امپ های yamaha یا denon یا onkyo رو خرید رو بدید .ممنون
سلام
من نياز به راهنماي دوستان دارم من يك دستگاه رسيورhdدارم كه خروجي اوپتيكال داره وlcd sony
ميخوام از صداي دالبي رسيور استفاده كنم نيازي به پلير ندارم قيمت هم500..حالا به نظرتون چكار كنم سينماي خانگي بگير يا چيز ديگه...
واگه مجبورم سينما خانگي بگيرم چه ماركي
سامسونگ زياد جالب نيست.نقل قول:
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
مرنتز به نظر من تو توليدات ارزون آمپلي فاير ساز خوبي نيست.بخاطر همين هم اكثرا كسي پيشنهاد نمي ده مگرده تو رده متوسط رو به بالا.نقل قول:
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
[HTML]http://www.acoustichifi.com/ [/HTML]نقل قول:
به نظر من شما سه تا راهكار دارينقل قول:
1-خريد سينما خانگي با ورودي اپتيكال مثل 787 پايونير كه قيمتي حدود 550 تومن داره
2-خريد يه ست اسپيكر كامپيوتر با ورودي اپتيكال كه همچين مدل هايي معمولا 400 به بالا قيمت دارند
3-خريد پكيج سينما خانگي البته بدون پلير يعني فقط آمپلي فاير و بلندگو مثل rs33 پايونير كه بدون پلير فكر كنم 600 تومن بايد هزينه كنيد.
سلام
به نظر دوستان ارزش داره 100هزار تومن بیشتر پول بدم و بجای پایونیر HTZ 202 ، مدل HTZ 787 بخرم؟
اگه ارزش داره یا نداره دلایلتون چیه؟
ممنون