معمولا انتخاب اول قبول هستید... مگه این که دانشگاه خاصی انتخاب کرده باشین ....نقل قول:
Printable View
معمولا انتخاب اول قبول هستید... مگه این که دانشگاه خاصی انتخاب کرده باشین ....نقل قول:
دوستان فرض کنید درسی داریم بنام برنامه نویسی مقدماتی بعد درس داریم به نام ساختمان داده
ساختمان داده پیش نیاز درسیش همون برنامه نویسی تو یک ترم این دو درس با هم میگیری
بعد برنامه نویسی مقدماتی می افتی ولی ساختمان با پاس میشی مشکلی پیشش نمیاد اینکه ساختمان داده بگن باید دوباره بگزرونیم ؟
فکر کنم وقتی درس پیشنیاز رو بگیری و بی افتی از حالت پیشنیازی خارج میشه ولی حذف کنی و غیره ...........نمیشهنقل قول:
منظور شما اینکه درس پیشناز که کقدماتی رو افتادی؟برای همین بگن که باید دوباره ساختمان داده رو پاس کنی؟
نه اینجوری نیست
بله دقیقا منظورم همین بود خیالم راحت شد (البته این ترم هم نیاز خورده بود نمیدونم مسئول اموزش گفت)فقط میتونم اون درس بزارم ترم اخر بگیرم ؟! همون برنامه نویسی مقدماتی ؟
این برنامه نویسی مقدماتی من دوبار افتادم دومین بارش همین ترم بود که با ساختمان همنیاز شده بود
مشکلی نداره
چون یکی از دوستام هم همینطور شد هنوز که ترم سوم هست پیشنیاز رو دوباره نگرفته
یکی از هم رفیقام درس ریاضی پیش رو گرفته نیومده و البته با بگه پزشک و افتاد ححذف پزشکی خورد ترم دوم ریاضی عمومی رو گرفته یعنی پیشنیاز رو پاس نکرده بود
سلام
دفترچه کاردانی سال ۹۴-۹۵ اومده
یه سوالی که دارم اینه من دیپلمم تجربیه ولی میخوام توی گروه صنعت رشته کامپیوتر برنامه سازی انتخاب رشته کنم
این کار شدنیه؟
من دانشجوی آزاد حساب میشم؟
وقت ثبت نامش تا کی هست ؟ تو شهریور دوباره میذارن یا نه؟نقل قول:
سلام
دوستان برای کاردانی فنی شبکه ها کامپیوتری من این چندتا رو توی تهران مد نظرمه،خواستم ببینم شما اطلاعاتی راجعبشون دارید؟(از لحاظ سطح علمی ، نظم و انضبات و ...)
بنظرتون اولویت بندیشون چجوری قرار بدم؟
اگه جایی بهتر از این ها هم هست لطفا معرفی کنید.
شرکت گسترش انفورماتیک ایران
سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران
مرکز علوم و فنون علامه طبرسی
موسسه آموزش عالی ازاد انفورماتیک ایران
مرکز آموزشی عالی فرهنگ و هنر واحد 26
خانه کاگر
پیشاپیش ممنون:n40:
سلامنقل قول:
خیر مانعی نداره منتها اولویت اول با بچه های هنرستانه ولی شماهم قبول میشید،مورد داشتیم فوق دیپلم خیاطی اومده نرم افزار خونده پس نگران نباشید:n02:
تمدیدی در ماه شهریور نیست و اگر بخوان تمدید کنن زمان فعلی رو افزایش میدننقل قول:
نقل قول:
سلام
در مورد واحد های دیگه اطلاعی ندارم ولی کاردانیم رو گسترش انفورماتیک ایران خوندم،در واقع گول اسمشو خوردم!
البته این حرف برای 5 ساله پیش هست ولی تا همین چند وقت پیش که رفتم برای کار اداری یکی از دوستام و گرفتن مدرک خودم بسیار بی نظم شده،با اینکه استاد های خیلی خوبی داشتیم اون زمان ولی کادر بی نظمی داره امکاناتشم بدک نیست،البته شاید زمان ما مدیر کس دیگه ای بود و اینجوری بود وضعش شاید حالا بهتر شده باشه!
در کل راضی نیودم.
فرهنگ و هنر هام اکثرن یه ساختمان های قدیمی و کوچیک هستن با امکانات در حد مهدکودک! بازم این گسترش انفورماتیک یه ساختمان بزرگه و منزل مسکونی نبوده!
مورد دیگه اینکه از علمی کاربردی توقع سطح علمی نداشته باشید چون اکثر مدرس هاش یا فوق لیسانسن یا دانشجوی فوق لیسانس مگر برای درس هایی مثل ریاضی که دکترا بیارن تدریس کنه
ممنون از پاسخگوییتون،پس وضعیت گسترش انفورماتیک بهتره از بقیه،سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران چطوره؟