ما هم یه فامیلی داشتیم نه می خوابید نه درس نمی خوند.رتبه 1 کنکور شد.نقل قول:
اینا که دلیل نمیشه.
Printable View
ما هم یه فامیلی داشتیم نه می خوابید نه درس نمی خوند.رتبه 1 کنکور شد.نقل قول:
اینا که دلیل نمیشه.
نگفتم که دلیل میشه.نقل قول:
منظورم این بود از این نمونه ها زیادن.
اين خلاصه نويسي هم شده واسه ما يه معضل ولي راهي نداريم چون يكي ٢ ماه آخر خيلي لازم ميشه اما به نظرتون چي كار كنم تا سريعتر خلاصه ها رو يادداشت كنم؟ چون تو اين زمينه خيلي كُندم!يه دفتر هم مخصوص اينكار خريدم و از اين هفته ميخوام شروع كنم به نظرتون چه درسهايي واجب ترن؟
خواهشا از اين حرفاي كليشه اي نزنين گوشم از اين مطالب پره! يه راه حل درست و درمون بدين هم واسه ما ثواب كنين هم اجر معنويتون رو در آخرت بگيرين!!
چي گفتم!
منم همچین مشکلی دارم برای همینم دیگه خلاصه نویسی نمیکنم فقط تست هایی که نکته دارن کنارشون مینویسم که نکته دارن تا بررسیشون کنم مطالبی هم که میخونم با مارکر قسمت های مهم علامت گذاری میکنم کفایت میکنه دیگه؟! اخه چه فرقی داره که اون مطالبی که علامت گذاری کردم توی کاغذ سوا بیارم یا تو همون کتاب بمونهنقل قول:
نه نه حتما خلاصه نویسی ..نقل قول:
البته کتابهای مانند 30 سال کنکور قلمچی خودش خلاصه نویسی کرده اول هر فصل..
البته تو همه ی درسا بدرد نمیخوره .. من پارسال اینجوری خلاصه نویسی کردم وموفق بودم:
ادبیات:فقط تاریخ ادبیات وبیامزیم نکات مهمشون دوتا تست اومد تو 88 جوابشون دادم:5:
زبان فارسی:اینو خلاصه نویسی نکردم چون اصلان نمیشه..چون یک کتاب بود هفتهای یک بار یک نگاه روش می نداختم..
عربی:2::یک سری نکات مهم تو قواعد خیلی روش وقت نذاشتم ..
دینی:یک کتاب کاج سقید کنکور داشتم خودش خلاصه نویسی کرده بود..
زبان:یک کتاب کوچیک کلمات هستش که از سال اوا تا پیش کلماتوشو داره..
حسابان و دیفرانسیل:از 30 سال کنکور کمک گرفتم..
هندسه پایه:یک کتب سبز قلم چی..خیلی تو کنکور بدرد نخورد:27:
تحلیلی:از کتاب خوش خوان خلاصه نویسی کردم مینودید که این کتاب فرمول زیاد داره..
گسسته وجبر :مثل تحلیلی
فیزیک :فرمول ها نکات و استفاده از 30 سال کنکور..خیلی بدرد خورد50 درصد زدم..:8:
شیمی:رو این خیلی وقت گذاشتم مفید هم بود..از جزوات کتاب درسی مخصوصا شیمی 3 فصل اول بخاطر معادله ها و کتاب های مبتکران اموزش...70 زدم:20:
فراموش نکنید که خلاصه نویسی هر کس مخصوص خودش است چون هر کس از هر موضوع یه جور برداشت میکنه..
موفق باشید:10:
سعی کنید تا اخر سال نوروز 89 خلاصه نویسیتون تمام بشه تا بعد از عید هر هفته مرورشون کنید ویادتون نره...
جواب منم بدين ! :37:نقل قول:
بچه ها يكي مي تونه يه آموزش كامل از رسم ساختار لوويس بزاره ؟!
اگه توي نت نبود از روي كتاب هاتو بزاريد ممنونم
خيلي نياز دارم !
يه معلم شيمي داريم المپاد هاي آمريكا رو ازمون تست ميگيره با ريدينگ انگيليسي ! خلاصه دهنمون رو صاف كرده !
منم یه دوره مثل شما بودم .احتمالا دلیلش نامنظم بودن وقت خوابتون هست. مثلا مشخص نیست چه ساعتی میخوابین چه ساعتی بیدار میشین . اگه بهش نظم بدین خود به خود درست میشه. ضمنا بعد از ناهار 1ساعت (نه بیشتر) بخوابین. جلوی خستگی ذهنی و خواب آلودگی رو خوب میگیره.نقل قول:
من یه مشکلی دارم که خیلی عجیبه! من از وقتی که واسه کنکور درس میخونم چون مدت زمان زیادی پای کتاب هستم و فکر میکنم این وسط فکرهایی به ذهنم میاد که تا الان بهش فکر نکردم!! یه چیزای مسخره! یعنی الکی ذهنم درگیر مسائل پوچ میشه!
بهتره سئوالت رو در آدرس زیر بپرسی ، جواب خواهی گرفت ! :نقل قول:
جواب منم بدين !
موفق باشی ...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=361267&page=15