به به
تاپیک سوت و کور
می بینم که کلا همه تشریفشونو بردن خرخونی و اینا :دی
Printable View
به به
تاپیک سوت و کور
می بینم که کلا همه تشریفشونو بردن خرخونی و اینا :دی
خوب اگه نخونيم ميفتيم ديگه!:31:نقل قول:
نقل قول:
ااااا
مگه امتحان داریم :31:
تکنو کجایی برنامه امتحانی رو میدونیی؟؟؟
الو تکنو
:19:
فصل امتحانات دقیقا کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بلهنقل قول:
منم دختر خوبی شدم رفتم تو کارش:31:
ها چی می گه؟:31:نقل قول:
اگه منو نزنی (:20:) بله امتحانات و اینا نزدیکه اما شوما خودتو اصلا درگیر نکن داداشی:31:
اینجاست که یه ضرب المثل معروف میگه کافر همه را به کیش خود پندارد
میبینیم که صبح میگین مردم خر خونن و اینا شب امضای درس و مشق دار میذارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا هی بگین این فروردینیا دم دمی مزاجن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی واسه این همکارا یه جفت چراغ بخره ثواب داره، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چراغاشون سوخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:نقل قول:
نخیرم
من هنوز هم بر این باورم که فروردینیا دم دمی می باشند به شدت
بعدش هم من اون حرف رو که زدم 2 ساعت بعدش شارژمون تموم شد و گرنه من تا وقتی وصل باشم از این حرفا نمی زنم:31:
البته کارشناسان پیش بینی کرده اند که من نهایتا تا جمعه دووم میارم و شنبه می رم تمدید:31:
ولی از اونجایی که ایرانی می تواند ما نیز می توانیم :31:
آره قربونت، خودت یه کاری بکن ( واسه چراغ و اینا ) خدا یک در دنیا صد در آخرت بهت بده، ایشالا از این دم دمی ای! در بیای، ایشالا رگ دیوونگی ات خوب شه :31::31::31:
:20: :5: :8: :21: :2: :41: :46: :10: :27: :31: :13: :19: :18: :11: :6: :3: :22: :23: :38: :4: :35: :24: :29: :25: :32: :34: :33: :47: :28:
ديدم هر کي يه پست مي ده 28 تا از اين شکلک ها مي ذاره . گفتم من هم بذارم .
منم هستم ...
اما خوب به قول soad جان ، يه موضوع بديد تا روش كار كنيم....
فعلا بانوان محترمه رفتن تو کار خرخونی و اینا
اینجا وقت وقتش بحث اینا نبود
چه برسه به الان که امتحانات در راه است خواهر
همین من، ببینید چقدر کم رنگم :دی