سلام،
به نظر شما بهترین مدل 24 اینچی از سامسونگ چیه و چه قیمتی داره؟
BX 2450 رو دیدم که از نظر ظاهری جالب بود ولی فکر میکنم قدیمی باشه.
ممنونم.
سلام،
به نظر شما بهترین مدل 24 اینچی از سامسونگ چیه و چه قیمتی داره؟
BX 2450 رو دیدم که از نظر ظاهری جالب بود ولی فکر میکنم قدیمی باشه.
ممنونم.
سلام دوستان عزیز
میخواستم تفاوت این 3 تا کارت گرافیک(مخصوصا مورد 2و 3) و قیمتشون رو لطف کنید بفرمایید.
NVIDIA GeForce GTX 460 768MB
NVIDIA GeForce GTX 460 1GB
NVIDIA GeForce GTX 460 1GB SLI
با تشکر:40:
هر 3 یک معماری دارن اولی و دومی تو حافظه rop و یکسری مشخصات فنی متفاوتند و اختلافشون حدوده 5 فریم.نقل قول:
سومی از 2تا کارت 460 بصورت sli استفاده کرده.
اینم یک بنچمارک برای درک بهتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از توضیح خوبتون.:40:نقل قول:
فقط 2 تا چیز واسم مبهمه, مدل اول و سوم چه تفاوتی دارن؟ سومی رو 1GB درج کرده ولی اولی رو نزده.(مدل اولی چیه؟ چون تفاوت خیلی زیادی توی بنچمارک دارن)
و سئوال دوم: من توی خیلی از بنچمارک ها دیدم که زدن1920* 1200. مگه فول اچ دی 1920* 1080 نیست؟ منظور چیه؟
اگه امکان داره قیمت GTX 480 1GB SLI رو هم بفرمایید.
ممنون:11:
سلام.نقل قول:
خیلی ممنون از توضیح خوبتون.
فقط 2 تا چیز واسم مبهمه, مدل اول و سوم چه تفاوتی دارن؟ سومی رو 1GB درج کرده ولی اولی رو نزده.(مدل اولی چیه؟ چون تفاوت خیلی زیادی توی بنچمارک دارن)
و سئوال دوم: من توی خیلی از بنچمارک ها دیدم که زدن1920* 1200. مگه فول اچ دی 1920* 1080 نیست؟ منظور چیه؟
اگه امکان داره قیمت GTX 480 1GB SLI رو هم بفرمایید.
ممنون
منظور ازعبارت SLI یعنی دوتایی رو باهم وصل کردن نتیجه رو گرفتن یعنی دوتنا کارت گرافیک روی یک سیستم نصب شده وبه هم متصل شده ومانیتور به یکی ازاونها متصل هست ودیگری هم کمکش هست همین....
به این عمل درحوزه کارت های Nvidia عبارت SLI ودرحوزه کارتهای رادئون CF یا همون کراس فایرگفته میشود.
شما هم باید بدونین دمای کاری یک GPU خیلی خیلی مهمه چون90درصد ارور ها مربوط که داغ کردن GPU هست کارت های Nvidia ازمدل460به بالا (یعنی مدلهای:465-470-480)دارای دمای بالای کاری هستن که به موجب اون قدرت زیادشونو بی اهمیت کرده همینطور کارتهای سری500هم ازمدل560 به بالا که البته من فکر میکنم گرماش کمتر شده.....
کارت های رادئون هم مثل کارتهای Nvidia هستن ازنظرکارایی جفتشون گرافیکن ولی چون کارتهای رادئون تراشه های کمکی هم دارن که تو پردازش گرافیکی GPU بهشون کمک میکنه من کارت های رادئون رو بیشتر میپسندم.
امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم.
کارت 460 رو من240قیمت دارم مارک EVGAبا1گیگ حافظه 768رو هم200قیمت دارم.
480 رو هم من یه مدلشو490تومن وقوی ترشو550قیمت دارم جفتشون مارک ایسوس.
خیلی ممنون عزیز.من مدت کمی هست که تو بحث سخت افزار اطلاعات کسب میکنم. واسه همین ببخشید اگه سئوالایی که میپرسم مبتدیانه است.:11:نقل قول:
یعنی اینکه کارت گرافیک هایی که SLI یا CF هستند عملا تفاوتی با سریهای نرمال هم مدل خودشون ندارن و فقط قابلیت اینو دارن که به یه کارت گرافیک دیگه متصل بشن و یه اتصال 2به 1 ایجاد میکنن؟ و میشه یه قابلیت اضافه که بعدا بتونیم بهش یه کارت گرافیک دیگه وصل کنیم؟
درست متوجه شدم؟ :13:
ممنون اینو اصلا نمیدونستم.نقل قول:
شما هم باید بدونین دمای کاری یک GPU خیلی خیلی مهمه چون90درصد ارور ها مربوط که داغ کردن GPU هست کارت های Nvidia ازمدل460به بالا (یعنی مدلهای:465-470-480)دارای دمای بالای کاری هستن که به موجب اون قدرت زیادشونو بی اهمیت کرده همینطور کارتهای سری500هم ازمدل560 به بالا که البته من فکر میکنم گرماش کمتر شده.....
منظور از GPU چی هست؟
از کارتهای radeon کدومشون هم قیمت GTX 460 1GB هست؟نقل قول:
کارت های رادئون هم مثل کارتهای Nvidia هستن ازنظرکارایی جفتشون گرافیکن ولی چون کارتهای رادئون تراشه های کمکی هم دارن که تو پردازش گرافیکی GPU بهشون کمک میکنه من کارت های رادئون رو بیشتر میپسندم.
آیا سایتمورد خوبی برای ارزیابی و مقایسه ی کارتهای گرفیکه؟کد:http://www.anandtech.com
خواهش میکنم اطلاعات خیلی خوبی بهم دادین.نقل قول:
امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم.
این قیمت 460 مربوط به Sli میشه؟ اصلا متفاوت هست؟نقل قول:
کارت 460 رو من240قیمت دارم مارک EVGAبا1گیگ حافظه 768رو هم200قیمت دارم.
480 رو هم من یه مدلشو490تومن وقوی ترشو550قیمت دارم جفتشون مارک ایسوس.
بازم ممنون :11:
خوب من کمی نظرم با شما در این قسمت متفاوته.نقل قول:
1- دمای بالای GPU های سری 400 (465 به بالا) اصلا و ابدا مشکلی در کار اونها ایجاد نمیکنه. به خاطر این که TJ Max بالاتری نسبت به بقیه GPU های ATI همرده دارن... و این یعنی این کارت ها بسیار در برابر دما قدرتمند هستن و هیچ مشکلی در رابطه با دمای بالاشون ندارن(البته اگه به طور علمی نگاه کنیم نه از سمت AMD Fan ها)
2- در سری 500 به علت جایگزینی قطعات بهتر با لیکیج کمتر + استفاده از سیستم خنک کننده Vapor Chamber این مشکل اقریبا به طور کامل بر طرف شده.
Graphics Processor Unit یا همون واحد پردازش گرافیکی که قسمت اصلی کارت گرافیک هست و پردازش های گرافیکی رو انجام میده.نقل قول:
منظور از GPU چی هست؟
موفق باشید.
ببین دوست عزیز تقریبا تمام کارت های گرافیک جدید رو میشه به صورت دوتایی استفاده کرد.این مسئله الان قابلیتی برای کارت محسوب نمیشه.اما برای این کارت مادربورد باید امکانش رو داشته باشه.یعنی 2 تا اسلات PCI-Express داشته باشه.کارت گرافیک GTX 460 در دو مدل 1گیگ و 768 مگ تولید و به بازار عرضه شده.شما میتونی از هر دو تا به صورت دوتایی استفاده کنی یعنی 2 تا مدل 1 گیگ یا 2 تا مدل 768 مگ.به این استفاده 2 تایی در مورد کارتهای Nvidia میگن SLI.درضمن تو رنج قیمت 460 از رادئون(که الان دیگه شده AMD) فقط یه مدل 6850 است که در مقایسه با 460 در حالت اور نشده تقریبآ هم قدرتند.اما در حالت اور کلاک از 460 خیلی ضعیفتره. قیمت کارت های مورد بحث در بازار امروز به شرح زیر میباشد:نقل قول:
EVGA GTX 460 1GB FPB=239
EVGA GTX 460 768MB=194
Sapphire 6850=227
قیمت این قطعه رو میوخام
EVGA - GeForce GTX 460 se
حدود 180 تا 190 باید باشه :46:نقل قول: