Toshiba و San Disk بهترین مارک ها هستند ... فقط حواست باشه کلاس رم بالا باشه ...نقل قول:
Printable View
Toshiba و San Disk بهترین مارک ها هستند ... فقط حواست باشه کلاس رم بالا باشه ...نقل قول:
ممنون از دوستان..............
من الان خودم san disk دارم اما اصلا سرعتش خوب نیست........
یه رم میخوام که سرعت خوبی داشته باشه... همون trancend بگیرم به نظرتون خوبه؟؟
منظور از کلاس رم بالا باشه چیه؟ میشه توضیح بدید برام؟ ممنون میشم
به نظر من Toshiba بگیر... کلای هم حداقل 4 بگیر...نقل قول:
کلاس هم منظور سرعت انتقال داده های رم و گوشی هست...
شاد باشی:40:
legend جان ممنون.... من میخوام رم 8 بگیرم......... پس نظر شما این است که TOSHIBA بگیرم........
بعد یه چیز دیگه فریمور گوشی من 10.0.046 هست آیا ساپورت میکنه 8 گیگ را؟ به نظرتون فریمور را آپ کنم ؟ اصلا نیازی هست؟
من به خدا شرمنده دوستان هستم......
یه سوال دیگه اینکه آیا بعد از اینکه گوشی را فریمور را آپ کردم امکان هک گوشی وجود داره؟؟؟؟؟؟؟ اگه هست ممنون میشم لینک آموزش را بهم بدید.... چون الان توی سایت نوکیا دیدم آخرین ورژن 31.0.016 هست........
بازم ممنون
ببخشید رم 8 گیگ کجا پیدا میشه.اینجا کرمانشاه تا 4 هست.امکان فروش اینترنتی وجود داره؟
با اجازه یونس.نقل قول:
الان با همین فریمور 8رو ساپورت می کنه ولی بهتره آپدیت کنی. من خودم با فریمور 31 رم 16 انداختم روش مثل تراکتور داره کار می کنه:46:
دشمنت شرمنده دوست من.نقل قول:
من به خدا شرمنده دوستان هستم......
یه سوال دیگه اینکه آیا بعد از اینکه گوشی را فریمور را آپ کردم امکان هک گوشی وجود داره؟؟؟؟؟؟؟ اگه هست ممنون میشم لینک آموزش را بهم بدید.... چون الان توی سایت نوکیا دیدم آخرین ورژن 31.0.016 هست........
بازم ممنون
ورژن 31 هک هم میشه.... اینم تاپیک آموزشش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
mehdi_brg جان مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی
خیلیییییییییییییییییی لطف کردی........ گفتم علاوه بر کلیک بر روی "تشکر" مفصلا ممنون دارت بشم.... تو با این کار من را بنده ی خود کردی :دی
product number من 0551527 است..... من الان این فایل های مربوط به آپ را دانلود کردم از رپیدشیر و روش آپ را هم از توی فروم ها خوندم اما نمیدونم چرا فایل های آپ را که من در مسیر ریختم نمیشناسه..........
البته بگم این فایل های آپی که من از رپید دانلود کردم مال پروداکت 0551525 هست...... یعنی من نمیتونم ازش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربان شما.نقل قول:
اینجا مطرح کن تا جواب بدم. تاپیک منحرف میشه::46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561&page=121
نقل قول:من گمان نمیکنم قبول کنه..! البته عملا" ندیدم...شنیدم...شما آپگرید کن به قوله مهدی مثه تراکتور کار میکنه...!!:31:نقل قول:
گوشیت هم هک میشه...تاپیکشم تو امضامه..!
تو کرمانشاه که آمار ندارم از دوستان کرمانشاهی بپرس...! اینجا 16 هست و 32 هم تو راهه...: دینقل قول:
شاد باشید:40: