پس من چه جوری مشکلمو حل کنم؟
Printable View
پس من چه جوری مشکلمو حل کنم؟
دوست من شما زیادی داری مته به خشخاش می ذاری! کار شما دقیقاً مثل این می مونه که من برم وسط خیابون داد بزنم بگم من پول می خوام!!! بی معنیه؟ این طور نیست؟:46:نقل قول:
شما هم اگه خیلی به مورد خاصی نیاز داری می تونی مشکلت رو از راه درستش پیگیری کنی یا نهایتاً می تونی از شخصی به صورت خصوصی کمک بخوای نه این که بیای وسط صحن علنی بر خواسته ی خودت پافشاری کنی اون وقت این خودش می تونه مجازات در پی داشته باشه ، تو خیابون نیروی انتظامی باهات برخورد می کنه ، این جا هم ناظرین پس اگه اخظار گرفتی اگه بن شدی اون وقت از کسی گلایه نکن ، بدون که مشکل از خودت بوده و بس.
موفق باشی:11:
ip داینامیک و استاتیک رو نمیدونم یعنی چی ولی بالاخره راهی برای فهمیدنش نیست؟ یعنی مدیرها (یا حداقل مدیرهای اصلی) آیا نمیتونن مثلا بفهمن که دو حساب کاربری متعلق به یه نفر هست؟نقل قول:
اگه دنبالش باشیم ( یوزری شک ایجاد کنه) بله میشه پیدا کرد. به روش هایی. در واقع خیلی از کاربر ها هم میتونن شناسایی کنن یوزر های یکسان رو. از نوع نگارش یکسان غلط های املایی یکسان ادبیات گفناری یکسان و ... . مدیر ها ابزار های بیشتر و کاربردی تری دارن . همین. البته همیشه هم روش های موجود جواب نمیده.نقل قول:
یعنی مدیرها (یا حداقل مدیرهای اصلی) آیا نمیتونن مثلا بفهمن که دو حساب کاربری متعلق به یه نفر هست؟
اینا رو که میدونم. منظورم از روی اطلاعات کاربراس مثل ip. نه اینکه بخوان با خوندن پستها بفهمن.نقل قول:
میشه؟
سلام :)
کجا میتونم بخش دانلود بازی رو پیدا کنم؟ مرسی :)
سلام .تو قسمت تنظیمات کاربریم تاپیکی بود که من باهاش اشتراک نداشتم
چه طور ممکنه ؟ :18: :4:
سلامنقل قول:
این انجمن مدت ها ست حذف شده و الان وجود نداره
اگر قبلا پستی در اون تاپیک داشتید و پاک شده باشه ، در این صورت هم شما مشترک اون تاپیک حساب میشیدنقل قول:
سلام .تو قسمت تنظیمات کاربریم تاپیکی بود که من باهاش اشتراک نداشتم
چه طور ممکنه ؟
احتمالا به خاطر همینه ...
نقل قول:صرفاً جهت اطلاع :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=427