Ok منظورت ایمیل بود ؟ اگه اینم نبود پس بگو چی بود چون ما گیرایی مون در حد علی دایی هست:دینقل قول:
این که گفتی از چند زاویه می شه نگاه کرد بگو کدومشه تامن بگم چه خبره..
در ضمن من که نگفتم پیغام خصوصی....
Ok منظورت ایمیل بود ؟ اگه اینم نبود پس بگو چی بود چون ما گیرایی مون در حد علی دایی هست:دینقل قول:
این که گفتی از چند زاویه می شه نگاه کرد بگو کدومشه تامن بگم چه خبره..
در ضمن من که نگفتم پیغام خصوصی....
پستا هم زیر 20 نباید باشه !!!
اقا کاسیاس که نمی زاید باشم کانتالخو خوبه ؟؟؟ :دی
می دونم برادر !!! :دینقل قول:
نه عزیز دل برادر باید یه ماه تو کف بمونی مثل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ماه بیشتره 40 روز !!!
نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضو های جدید پیام خصوصی ندارن !!!
1-عضو های جدید که پیغام خصوصی ندارن بگند ...
2-کسایی که تازه عضو شدند طرف برنامرو طوری نوشته که تا چند ماه نمی تونی پیغام خصوصی بزاری..
اون سه تا علامت تعجبم که معلومه چیه...
شایدم منظورش طرفی که می خوام براش پیغام بزارم که نباید تازه عضو باشه ...
حالا کدومشه؟
منظور من این بود کسایی که عضو جدیدن نه می تونن پیام خصوصی بفرستن نه می تونن دریافت کنن !!!
نقل قول:
منم گفتم منظورم پیغام خصوصی نبود ...در ضمن پیام خصوصی می تونم دریافت کنم اما نمی تونم بفرستم...
اصلا" به همون مدیر که راموس جان گفتمن بگم بهتره...آقا شرمنده.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیازو دارین !!!!!!!!!! البته ساختگی هست :دی
این همون فوتبالس ...بابا یه کم عدداشو بیشتر می کردی ...:27:نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی:
اقا میگم دیگه خسته شدم از دست این رونالدو و این فصل نقل و انتقالات ای مرده شور این فصل نقل و انتقالات روببرن دیوانه شدم من اصلا هیچ کیو نخواستیم اه کشتن مارو از بس شایعه پراکنی کردن.
خوب اینو ولش برم سراغ مسئله دیگر باید خدمت دوست عزیز saatrap سلام بگم و خدمتشون بگم که :
دوست عزیز شما ماشالا عجب سمج هستین ها شوخی کردم ولی خوب این کاسیاس مال داش وحیده که از اون ریشه دارهای تاپیک هست اگه بفهمه دیگه فاتحه نه به اون گیر نده دیگه ما این همه ستاره داریم عزیز راستی این گوتی هم خوبه ها بهترین پاسور لالیگا هستش نا سلامتی .
خوب در اخر سلامت باشین و تندرست تا پست دیگر بای
بچه ها منم ورود دوستای جدیدمون رو تبریک می گم !
تو فصل بعد ترکوندیم !