فرقی بین این دو کارت نیست... هر کدوم توی یک سری تستها و یک سری شرایط بهتر کار می کنند که تفاوتشون کمتر از 2-3 درصد هست. اینجا قیمت نقش تعیین کننده ای پیدا می کنه.نقل قول:
Printable View
فرقی بین این دو کارت نیست... هر کدوم توی یک سری تستها و یک سری شرایط بهتر کار می کنند که تفاوتشون کمتر از 2-3 درصد هست. اینجا قیمت نقش تعیین کننده ای پیدا می کنه.نقل قول:
برای این کارت همان میزان حافظه اصلی کافیه ...نقل قول:
به نظر شما 384 مگ برای این کارت بسه؟
این کارت 512 مگابایتی هم داره اگه داره قیمتش چنده؟
مطمئنید 512 حداکثر هست ؟نقل قول:
تفاوت رم256 تا 512 به اندازه چند رزولوشن است البته نوع DDR3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتهای گرافیک امروزی حداقل به256MB و حداکثر به 512MB رم احتیاج دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوع 786MB هم داره که حدود 30000 گران تر است حداقل
تو رزولشن های بالا شاید تاثیری نشون بده .. بهتره به نمودار ها سربزنید ...
در تست زیر دیده میشه که 3870 کمی قوی تر هست ...نقل قول:
دوستان میتونن تستهای مقایسه قدرت 2 کارت 9600gt با Hd 3870 رو بزارن..کدومشون قویتره و چند درصد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27:100 در صد نتایج این تست ساختگی است:27:نقل قول:
از روی چی این حرف رو میزنید ؟ همونطوری که Stream گفتند تو خیلی تست ها وضعیت برعکسه ولی من فقط همین رو گذاشتم ...نقل قول:
100 در صد نتایج این تست ساختگی است
:5:اونفدر حرفهای هستم که با یک نگاه تشخیص بدم:5:نقل قول:
:41:اولا قدرت رادون در rossfire خیلی بیشتر از این ها است:41:دوما تغییرات در رزولوشن های مختلف خیلی کمه:13:ثالثا من ازتمام تستهای گرافیک باخبرم:21:
اقا حالا با اين اوضاع 25 هزارتومني كه من براي 768 مگابايات 9600gso دادم كشكه يعني اين حافظه اش دوبرابر شده هيچ فرقي نميكنه؟
:5:اتفاقا اشتباه میکنی !!! در بازی مثل کرایسیس که به هجم حافظه حساس است تاثیری ورای ذهن دارد:5:نقل قول:
و تفاوت عمده این دو کارت در فرکانس های بیشتر در همه زمینه ها است
یعنی 384 mb از نظر پرفورمنس با حافظه های بالاتر تفاوت چندانی نداره؟
این تفاوت کجاها و تو چه کارهایی محسوس تره؟
زیاد بودن رم گرافیک تاثیری در اجرای بازی ها نداره ولی کمبود آن میتواند بشدت روی سرعت فریم در بازی تاثیر بگذارد مثلانقل قول:
گرافیک 8800gt از نوع 256 در کرایسیس ودر رزولوشن 1080*1680 در حالت high سرعت باور نکرنی کم 6 فریم رابدست میآورد
کسی نظری نداشت؟:41:نقل قول: