نقل قول:
مسخره میکنی؟؟
نه جدی میگه هیچ مشکلی نداره...مال من هنوز برچسب روی شیشش روشه...
Printable View
نقل قول:
مسخره میکنی؟؟
نه جدی میگه هیچ مشکلی نداره...مال من هنوز برچسب روی شیشش روشه...
بابا باشه!حالا چرا میزنی!!مال من هم برچسب شیشه روشه ولی خاک زیرش رفته چون یه بار کنده شد!!برچسبی 800 تومن!!وقتی خواستم بفروشمش یکی براش میخرم!!!در ضمن علی جان من غلط بکنم شما رو مسخره کنم!!چرا زود به دل میگیری!!
نقل قول:
:31::31::31:
نه بابا...شما گلی...من شوخی کردم...:20:
ببینم مثلا بخوام طرف های عید بفروشم چی چقدر میخرن
تازه برجسب ال سی دیه هم نداره خش هم رو ال سی دیه افتاده البته زیاد معلوم نیست مگه اینکه تو نور بگیری به نظرت ببرم بفروشم یارو تو نور میگیره که چک کنه
یه تیکه پشت قاببم شکسته حالا با این اوضاع چند میخرند راستی کجا بهتر میخرند برم علاءدین
حمید جان به نظر من با این اوصاف گوشی مال خودته تا اخرش!!!من اگه بودم گوشیتو نمیخریدم!!!بابا زدی خواهر و مادر گوشی رو یکی کردی اونوقت انتظار داری تا قبل از عید بیشتر از 150 بخرن ازت؟؟؟؟؟من ان70 موزیکال 6 ماه کار کرده رو که دست یه خانم دکتر بوده و جسارته ولی تا دست شویی بیشتر باهاش نرفته فروختم 240 تومن!70 تومن زیر قیمت!!تازه این بهترین پیشنهاد بود!!!اونوقت فکرشو بکن یه 5700 8 یا 9 ماه کار کرده ی داغون خز ارزونتر شده رو چقدر بردارن؟؟؟؟؟
داش امین اینجوری که گفتم بدبختم تو دلم رو خالی کردم خوب اگه 200 ور ندارن نمیتونم بفروشم اگه هم نفروشم 2 ماه بعد 100 تومن هم ور نمیدارند اخه میخوام N81 8gig بگیرم رو 200 حساب کردم که 170 هم خودم جور کنم ان 81 تا اون موقع شده 370 ای 380 بعد برم بخرمنقل قول:
اخه اونقدر هم دیگه داغون نیست میگم خیلی کم خش افتاده مگه اینکه بگیری تو نور تا ببینی
سلام به همه ی طرفداران 5700
من یکی از 5700 داران قدیمی هستم
من این تاپیک رو از صفحه اول دنبال کردم.
من گوشی 5700 رو مرداد خریدم , با قیمت 275000 از تبریز.
گفتم من هم وارد بحث ها بشم.
دیگه تقریبا چیزی نمونده که در مورد این گوشی ندونم.
اگه سوالی داشتین بگین تا بهتون بگم.
دوست دار شما آروین
من 19 سال دارم.
از تبریز.
این اولین گوشی منه.
خیلی خیلی ازش راضیم.
فقط با N95 8G عوض می کنم.
ورودت رو به فروم تبريك ميگم
من با n95 8 gb هم عوضش نميكنم!!!(خالي بستم)
بابا ایول تو کارت خیلی درسته
چهار هزار و صد تا پست رو خوندی
تو عجب حوضله ای داری