[QUOTE=mh_rayaneh;6472230]نقل قول:
ممنونم.:11:ولی میشه در مورد الف بیشتر توضیح بدی؟اخه من که انتخاب رشته کردم 1 سال محرومم یعنی باید 92 کنکور بدم اینجوری باید حدودا 2 سال اون رشته رو بخونم. بازم میتونم شرکت کنم؟؟
[QUOTE=mh_rayaneh;6472230]نقل قول:
ممنونم.:11:ولی میشه در مورد الف بیشتر توضیح بدی؟اخه من که انتخاب رشته کردم 1 سال محرومم یعنی باید 92 کنکور بدم اینجوری باید حدودا 2 سال اون رشته رو بخونم. بازم میتونم شرکت کنم؟؟
[QUOTE=amir deja vu;6472309]سلام،نقل قول:
خیر،نمی تونید شرکت کنید ،چون تا سال 92 شما 4 نیم سال گذروندید!:20:
[QUOTE=mehrdadamri_92;6472767]خب mh_rayaneh هم گفته حداکثر 4 نیم سال دیگه؟ رشته منم کارشناسی پیوسته هست چرا نمیتونم شرکت کنم؟نقل قول:
ببین رفیق من کسایی رو دیدم که 4 ترم خوندن و عوض کردن دانشگاه رو.
کاری نداره ک یا برو نظام وظیفه
یا از ینجا سوالتو مطرح کن
حتمن ج میگیری
من که هم رفتم نظام وظیفه هم از سایت پرسیدم:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید
من متولد نیمه دوم 71 هستم و امسال کنکور دادم. اما میخوام سال دیگه دوباره شرکت کنم.
سوال من اینه که اولا میتونم سال دیگه شرکت کنم؟ و دوم اینکه اگه سال دیگه رشته ای که دوست دارم قبول شدم میتونم از دانشگاه کنونی (آزاد علوم تحقیقات) انصراف بدم و بدون دردسر دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟ یعنی مشکل سربازی برام پیش نیاد؟
تشکر فراوان
سلام .
رفتم سايت نظام وظيفه نوشته : دانشجوياني كه انصرافي يا ترك تحصيلي هستند حق ثبت نام ندارن ؟؟!!اين يعني چي ؟!
من 1 مهر ميخوام انصراف بدم ، 22 مهر كنكور كارداني علمي كاربردي بدم و آبان هم نتايجش ميياد ، اگر قبول بشم نميتونم ثبت نام كنم تو دانشگاه؟!!:18: من بايد چيكار كنم ؟؟!! تو رو خدا كمك كنيد !:19:
البته بگم من يك ترم بيشتر نخوندم و ميخوام انصراف بدم !
پس اين چيه تو سايت وظيفه عمومي بود ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم نه غيبت دارم و نه سال عزامم تمام شده ! پس خودم جوابم رو گرفتم ! تاييد ميكنيد ؟!
يه سوال : موقع انصراف از دانشگاه ، چه مداركي رو ميدن ؟ من يك ترم بيشتر نيست اونجا تحصيل كردم ! تو مدارك معافيت تحصيلي هم هست ؟! بايد چه چيزايي رو داشته باشم تا وقتي به يك دانشگاه ديگه رفتم از نظر نظام وظيفه غيبت نخورم ؟؟!
ممنون:11:
سلام دوستان
پدرم 61 سالشه و بازنشسته و یه برادر 20 سایه مجرد درام.من میتونم از معافیت کفالت استفاده کنم.اگه برادرم متاهل بشه چطور؟
امروز به دفتر نظام وظيفه رفتم تا در مورد عقب انداختن تاريخ اعزام سوال كنم كه گفتن بايد به پليس +10 بري! اينطور كه شنيدم از اول شهريور قانون جديد گذاشتن و تاريخ اعزام رو اصلا تميد نميكنن حتي يه دوره كه هميشه ميشد...ميخواستم بپرسم كسي اطلاعات دقيقي داره و يا به پليس +10 واسه اينكار مراجعه كرده و جواب گرفته يا نه! ممنون
سلام،نقل قول:
کارنامه خودتون رو از دانشگاه قبلیتون می گیرید و می برید نظام وظیفه ،نظام وظیفه یه نامه بهتون می ده و برای دانشگاه جدیدتون می برید!:20: