حق با اهریمنه با هاش موافقمنقل قول:
Printable View
حق با اهریمنه با هاش موافقمنقل قول:
سلام
یک راهنمائی میخواستم من آسیاتک دارم به خاطر کیفت بد می خوام به شاتل کوچ کنم دانلود زیادی ندارم هر از گاهی شاید فیلمی دانلود کنیم جدود 10 گیگ در ماه کدام سرویس را پیشنهاد میکنید؟سرعت روزانه سرویسها چنده؟ وسرعت شبانه انها چند هست؟من تهران و مرکز مخابراتی سلمان فارسی هستم
با تشکر
دوستان سلام . من از سال 85 دارم با صبانت کار میکنم . بیشتر هم World of warcraft بازی میکنم ولی به دلایلی میخام isp رو عوض کنم . فقط یه زحمتی واستون داشتم اگه امکان داره در ساعات روز که رایگان نباشه یه ping از 4.2.2.3 واسم بگیرین و بزارین .
سوال بعدی هم ساعات رایگان از جند تا چنده ؟ و ایا امکان داره طوری شارژ کرد که شبها سرعت خراب نشه و تقریبا تا درصدی بهتر باشه .
اگه از مشهدی که بهتر اخه اوضاع هر شهر با شهره دیگه فرق داره.
سلام دوستان ....يكي از دوستام ميخواد ADSl بگيره ...دنبال يه نتيه كه وبگردي اذيتش نكنه ..
سرعت وبگردي شاتل توي ساعات غير رايگان هنوز مثل قبل خوبه ؟
آره عالیههههههههههه ! من سرویس 128 یا همون ART1 رو دارم باورت میشه دیروز تا 290 تا دانلودم بود ؟ خیلی کیف داد :n09:نقل قول:
خواب دیدی خیر باشه عزیز من هم آرت1 دارم بیشتر از19 گیگ رفتی اونور گریتو در می یارن من خودم می خام فسخش کنم .یه نصیحت تو شاتل نیاین.نقل قول:
خواب دیدی خیر باشه عزیز من هم آرت1 دارم بیشتر از19 گیگ رفتی اونور گریتو در می یارن من خودم می خام فسخش کنم .یه نصیحت تو شاتل نیاین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم بهت گفتم انقدر از شاتل تعرف نکن میزنن نابودت میکنن ولی تو باور نمیکردی
این شاتل خیلی محدودیت گذاشته
این قیمتاش چه قدر گرونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که می خام برم مخابرات ارزششو نداره اینقدر پول بدم اگه محدودیت نداشت از همه شرکت ها بهتر بود حیف:n28:حیف:n28: