اگر 8 مگ سرور خارج و داخل یکی باشه وشبانه هم همین باشهنقل قول:
خوبه
Printable View
اگر 8 مگ سرور خارج و داخل یکی باشه وشبانه هم همین باشهنقل قول:
خوبه
حالا کلا با توجه به سرعت شبانه دانلود، کدوم شرکت بهترین هست؟ شاتل؟ آساتک؟ پارس آنلاین؟ یا...؟
جدیدا که کلا سرعت نت هم افتضاح تر شده! همین یکی دو هفته هم باید سرویس شاتل را تمدید کنم. حالا نمی دونم کلا بیخیال شاتل بشم؟ یا مثلا 1 مگ کنم سرویس 512 الانم را؟
برو تو سایت مخابرات رتبه دوم رو تو دیتا کشور و همینطور از نظر درآمد زایی زدهنقل قول:
در ضمن شما خودت داشتی با هزار تا بدبختی از شاتل میمومدی مخابرات حالا چی شده اینطوری میگی؟
شما برو مرکز شیخ فضلله نوری شلوغترین مرکز هست برو یه تست بزن اگه کمتر از 2 مگ دانلود کردن من از نت خداحافظی میکنم در ضمن شما که تو اون مرکز 1 نفر هستی سرعت رو بهتی 150 میده وایسیا چند نفر بشین اون موقع بهت میگم
نامردا منو محدود کردن.اومدرو20.:n28:نقل قول:
بهت گفتم شاتل قابل پیش بینی نیست اگه باز زیاد دانلود کنی سرعت رو میارن رو 10 یا با تعویض سرویس خوب بشهنقل قول:
یعنی 128 دوباره بخری همین 20 رو بهت بده
وای منم بعد از یکسال مشترک شاتل بودن الان برای اولین بار محدود شدم ، حجم مصرفی رایگانم 13 گیگ بود . الان این محدودیت تا کی ادامه داره با توجه به اینکه سرویسم سه ماهست نکنه تا آخر دوره محدود بشم ؟ :n15: :n29:
منم بعد از 3 سال برای اولین بار محدود شدم سرویسم اکو 128 هست 12 گیگ دانلود رایگان داشتم به پشتیبانی هم که میگم میگه بخاطر اشتراکی بودن سرویس هست فقط در شب اینجوریه و روز مشکلی ندارم
چقدرطول میکشه درست بشه؟
معمولا بین 1تا 2هفته طول میکشه.
من آرت 4 دارم این ماه حدود 10 روز محدودم کرده بودن و سرعتم رو از 500 آورده بودن رو 57 تقریبا.
سرویس های نامحدود رو از محدودیت در می یارن؟ یا تا آخر سرویس با همون سرعت محدود باید حال کنند؟:41:
کسی جواب من رو نمیده؟؟؟؟نقل قول: