اینا و انصراف:n15: احتمالا میخوان همون یک سوم را هم بردارن کلا پولیش کنننقل قول:
Printable View
اینا و انصراف:n15: احتمالا میخوان همون یک سوم را هم بردارن کلا پولیش کنننقل قول:
اره حذفش کردن ، فکر کنم میخوان بزنن از فردا شبانه برداشته شد دیگه خودشونو راحت کنن !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خودم خواستم ببینم دقیقا از کی شروع میشه، سر زدم به پیج اخبار که متوجه شدم پاک شده !نقل قول:
پس 1 آذر بود و هنوز شروع نشده دیگه ؟
نقل قول:
از این بعد توجه نکرده بودم ! :n27:
امیدی نیست حالا که حذفش کردن نظرشون عوض شده باشه !؟
شما به مجعزه تو این شبای عزیز اعتقاد داری ؟؟!نقل قول:
یه چیزی تو این مایه هاس اگه منصرف شده باشن
فکر کنم گفتن برش داریم که اعتراض ها کم بشه ، یه دفعه همون آذر ماه همراه با عملی شدنش خبرشم میزنیم
Sent from my iPhone using Tapatalk
خودشونو دارن خراب دارن میکنن با این کار با اینترنت های محدود چی کار دارین سقف بزارین کسی که زیاد دانلود میکنه محدود شه تو ساعات شبانه نه این که شبا دانلود هم کنیم از حجم ما بره بابا زشته خدایی این همه زحمت کشیدین مشتری داری کردین خرابش نکنید خواهش میکنم بچه ها خواهشن قرار دادتون تمدید نکنید یا اگه میکنید یک ماه تمدید کنید تا ببنیم چی میشه که اگه اجرا شه خط تخلیه من به شخصه اگر برم 5 نفرم با خودم خط تخلیه میکنن دوستان دنبال کنید پیج و
آقا برید تو پیج فیستوک اعتراض کنید اقلا اعصابتون یکم آروم شه :|
من که هم براشون ایمیل فرستادم هم تو اینستاگرامشون پیام دادمنقل قول:
شاید به خاطر همین اعتراض ها فعلا برش داشتن !
فکر کنم این سیاست رو میخوان تغییر بدن... حاجی فیروز!!! جاسوس عزیز بگو ساعت شبانه رو کمتر کنن!!! وگرنه یک هزارم دانلود هم از حساب کم کنی تخلیه رو شاخشه
ولی اینا بی دلیل یه چیزی رو پاک نمیکنن... فکر کنم میخوان یه تغییری تو این سیاست کثیف بدن... چرا که برا نامحدودها هنوز رو سایت هست....
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (25 کاربر عضو شده و 3 مهمان)
همه دوستان منتظر خبر هستن