محدود با برداشتن فرق داره خوب ! هر چی دانلود کنی یک سومشو از حجمت کم نمیکنه. برای کسایی که هر شب دانلود ندارند خوبه.نقل قول:
Printable View
محدود با برداشتن فرق داره خوب ! هر چی دانلود کنی یک سومشو از حجمت کم نمیکنه. برای کسایی که هر شب دانلود ندارند خوبه.نقل قول:
ظاهرا که دخل نامحدودا اومده، حجمو نصف کردن باید قیمتشم نصف کنن. ولی خب اینا قیمتو پایین نمیارن که هیچ به نظر من بالاترشم میبرن. احمق که نیستیم این همه پول نامحدود بدیم آخرشم بیشتر محدود شیم.
1. افت سرعت از ساعت 18 تا 23 هست ، تست های همین تاپیک هم این رو نشون میدننقل قول:
2. چند نفر ساعت 2 نصفه شب به بعد بیدارن ؟!
نقل قول:
چرا همینطوریه ! پس فکر کردین چطور حاضر شدن چنین کاری بکنن ، بدون دو دوتا چهارتا نمیشه که شرکتشون دولتی نیست که خصوصیه. شما شاید نری ولی گفتم 90 درصد، مطمئن باش خیلی ها که 512 10 گیگ داشتن میرن 128 نامحدود.
من بعید میدونم ! اینجوری که بعد 8 گیگ سرعتشون 16 میشه !نقل قول:
مطمئن باش خیلی ها که 512 10 گیگ داشتن میرن 128 نامحدود.
من در صورتی با ابن طرح موافقم
1-قیمتها کم بشه
2- ساعت شبانه بیاد رو 12-1
3- پهنای باندها اصلاح بشه والا که من که تو طول روزم سرعت اسم رو نمیگیرم
اصولا ما ایرانی ها مردم جو گیری هستیم ، همه میگن باید تخلیه کرد اما خودشون تمدید می کنن ، یاد 27 اسفند میفتم که همه بچه ها میگفتن فردا کسی نیاد مدرسه اما فرداش کل 34 35 نفر کلاس پر میشد !!!
منم این قصد رو دارم اما :
1- با مالیات و.. در اصل 70 هزار تومان
2-الان میگن اجرا نمیشه همه کم کم دارن ول میدن اینا هم آخر میگن مجبور شدیم.
اما بله ، فعلا به نظر من هم تو نامحدود ها بهترین سرویس رو داره میده
حالا این قانون از 1 آذر شروع میشه ؟
منظورمه امشب بزنم Papillon دانلود شه ؟ :n02:
راستی صفحه اطلاع رسانی تغییر در دانلود شبانه پاک شده. تست کنید ( ریدارکت میشه به پیج اخبار ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو صفحه اخبار هم دیگه نیست ! عجیبه ! نکنه دیگه منصرف شدن ؟ :n02:
آره از سایت حذفش کردن...نقل قول:
احتمالا یک آذر بوده که به اشتباه ده آذر نوشته شده
باید منتظر بود چرا برداشته شده