های وب چطوره؟
حداقل 3 ساعت رایگان داره!
کسی از کیفیتش خبر داره؟
Printable View
های وب چطوره؟
حداقل 3 ساعت رایگان داره!
کسی از کیفیتش خبر داره؟
کسی می دونه توی مرکز بعثت تهران به غیر از پارس و مخابرات چه شرکتهایی هستن؟ آخه این مرکز از اولش نحس و ضعیف بوده.
حساب کردم با اوضاع جدید پارس انلاین باید ماهی 250 هزار تومن بریزم توی جیبه پارس انلاین:n10::n10::n03::n03::n03::n21::n21::n21:
قبل از شبانه حساب نامحدود رو رسیدن... شما نبودی :n02:نقل قول:
اقا من بجز اسیاتک گزینه دیگه ای برام نیست یکی از دوستان گفت طرح دو مگ با 10 گیگش شبانه 250 کیلو سرعت داره کسی دیگه تست کرده؟ اخه ما یه عمریه از اسیاتک بد و بیراه شنیدیم به نظرم ریسکش زیاده اما از اون ور هم خب چاره ای نیست اینترنت واسه ما یعنی دانلود
هیچ موقع تو هیچ شرکتی بیش از 1 ماه تمدید نکردم....الانم 6 روز از سرویسم بیشتر نمونده بای بای پارس آنلاین :n16: یا از مخابرات 2 مگ میگیزم یا از شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم این قضیه اجباری بوده حداقل می تونستن دو برابر حجم هر سرویس رو شبانه بدن... یعنی مثلا 10 گیگ که میگرفتی 20 گیگ هم شبانه داشت... الان اینجوری اصلن نمیشه دانلود کرد...نقل قول:
حتی من که کم مصرفم و همش ماهی 10-20 گیگ شبانه دانلود می کنم الان اگه بخوام 18 گیگ دانلود کنم باید 6 گیگ حجم اضافه بگیرم که میشه 21600 تومن ناقابل....
برای شرکت سرویس دهنده ای مثل پارس این کار هیچ ضرری نداره. فکر میکنید با این کار چند درصد از یوزرهاش کم میشن ؟ در بدترین حالت حداکثر 10 درصد ! عوضش کلی پول بر اثر پولی شدن اینترنت های محدود در بازه 2 تا 7 صبح به دست میاره و البته قبل از هر کاری که هر شرکتی انجام میده چند نفری میان ضرر و زیان رو بررسی می کنن و بعد نتیجه گیری انجام میشه. نتیجه گیری فعلی اینه که حتی با ریزش یوزرها از لحاظ اقتصادی انجام چنین کاری سود مادی خواهد داشت.نقل قول:
آنچه که میتونه این معادله رو تغییر بده ریزش بیش از 10 درصدی یوزهاست که فقط در صورتی ممکنه که هیچ کس از محدود به نامحدود کوچ نکنه ! که من مطمئنم 90 درصد افرادی که توی همین تاپیک محدود دارن و شبانه دان میکنن از آذر ماه باز هم با پارس آنلاین هستن و سرویس نامحدود گرفتن. فلذا اگر شبانه میخواین فعلا تنها راه رفتن به سمت شبانه دارهایی مثل شاتل، فن آوا، های وب، حتی آسیاتک! و ... هست.
من قبل از پارس برای سالیان متمادی آسیاتک داشتم. اونموقع واقعا صرفه اقتصادی نداشت و بیخود مونده بودم. الان پارس به نسبت آسیاتک دیگه صرفه اقتصادی نداره ! طرح دو مگش هم شبانه 120 کیلو سرعت داره نه 250، 250 برای سرویس 10 مگابیتش هست !نقل قول:
نقل قول:
ممکنه زودتر ، فرقی نمیکنه به هر حال من فوقش یک روز نیاز خواهم داشت تا ترافیک سرویسم رو تموم کنم و تخلیه. نکته جالب این اطلاعیه این جملست : در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز
عرض کنم که بله :n02: یه نگاه به این تاپیک بکنید ببینید کاهش سرعت در چه ساعاتیه ! الان همین چند تا پست بالاتر دوست عزیزی تست سرعت گذاشته. کاهش سرعت مربوط به بازه 18 تا 23-24 هست که همه هم میدونن. بالاخره هر طرحی رو یه جوری باید توجیه کرد دیگه. تست خود من رو هم ساعت 20 چند روز پیش تو پست پایین می تونین ببینین :
خلاصه اینکه این طرح تازه اومده و قرار نیست جایی بره، فقط خوبیش اینه که حداقل دو هفته فرصت داریم به راحتی برای آینده تصمیم بگیریم :n08:
اینو دیدم دلم واسه خودمون ریش شد ، مال کامکست آمریکاست.
-----------------------------------------
ادمین صفحه ی فیسبوکش به کامنتم جواب داد.
مگه شاتل شبانه رو محدود نکرده !؟ من که شنیده بودم شاتل محدود کرده !نقل قول:
فعلا تنها راه رفتن به سمت شبانه دارهایی مثل شاتل، فن آوا، های وب، حتی آسیاتک! و ... هست.
اینجوریم که شما میگی نیست !نقل قول:
من مطمئنم 90 درصد افرادی که توی همین تاپیک محدود دارن و شبانه دان میکنن از آذر ماه باز هم با پارس آنلاین هستن و سرویس نامحدود گرفتن
الان قیمت های نا محدود خیلی بالا هست منی که تا حالا 30 تومن هر ماه برای 512 10 گیگ میدادم الان بخوام 512 نامحدود بگیرم که هیچی دیگه !
تازه اونو هم که هدیشو کم کرده !