سلام دوست عزیز،من الا بسته رو خریداری کردم ،و دقیقا از ساعت 2 برام فعال شد ،مشکلی نداره هر موقع بسته رو خریداری کنید از ساعت 2 همون شب شروع میشهنقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز،من الا بسته رو خریداری کردم ،و دقیقا از ساعت 2 برام فعال شد ،مشکلی نداره هر موقع بسته رو خریداری کنید از ساعت 2 همون شب شروع میشهنقل قول:
دوستان ایرانسل هم میتونه سرعت یک خط رو به علت دانلود زیاد محدود کنه ؟
دیشب سرعتم یک مگ بود ولی الان 200 کیلو هم نمیرسه !
الان طرح 10 گیگ رو فعال کردم. سرور خارجی مشکلی نداره دانلود و 1 مگ با 3g ولی سرور داخلی به زور 150 میده ... برای همه اینطوریه ؟
از چه سایتی میگیرید ؟نقل قول:
من از سرور خارجی ( سایت تاینی موویز ) سرعتم یک مگ ثابت و از سرور داخلی ( پی سی دانلود یا آپارات ) هم یک مگ هست.
تاینی سرورش داخلیه. هم از تاینی هم از دانلودها سرعت پایین . ولی از سرور سایت خودمون که سرور فرانسه هست سرعت 1 مگِ.نقل قول:
نقل قول:
کاملا درسته چون توان موج بصورت لگاریتمی کاهش پیدا میکنه یعنی مثلا اگر یک خط آنتن حتی اضافه بشه توان موج ده برابر یا دهها برابر قوی تر میشه، عدد درستش یادم نیست
سلام.
سرعت دانلود من رو اسپیدتست می زنه 700 ولی تو دانلود از چند سایت و سرور بیشتر از 100، 150 نمی ره.
دلیلش چی می تونه باشه؟
ممنون
اسپید تست تازگی یه موردی داره سرعت رو خیلی بالاتر نشون میده حالا یا اینا یه انگولکی بهش کردن یا کش سرور هست خلاصه یه موردی هست که سرعت رو ۲-۳ برابر بعضی اوقات بیشتر نشون میدهنقل قول:
از یه سایت تست دیگه امتحان کنی بهتره واسه اطمینان
Sent from my iPad using Tapatalk
احتمال داره به خاطر نصب آنتی ویروس جدید باشه؟نقل قول:
نه اصلانقل قول:
اين كه گفتم اصلا ربطي به سيستم شما نداره ماله كانكشن و ارتباط اي اس پي ها و سرورهاي اسپيد تست هست
شما از اينا استفاده كن.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون اولی رو تست کردم. سرور ایران هم نبود ولی سرعت دانلود نزدیک 2 مگ بود ولی دانلود من به زور می رسه به 100نقل قول:
تصحیح می کنم سرعت نزدیک 3.5 بود
بسته های شبانه ایرانسل الکی 5 و 10 گیگابایت هستن؟ من امروز بسته 5 گیگ رو فعال کردم و قسمت جدید سریال ها رو گذاشتم برای دانلود ولی به 3 گیگ نرسیده ارتباط قطع شد.
متاسفانه برای منم اینجور شدنقل قول:
5 گیگ رو گرفتم رو 4 گیگ نرسیده هی قطع و وصل میشد
کاملا واضح و روشن هست که طرح ها بعد یه مدت جمع میشن و دوباره بعد یه مدت میان. ولی موضوع اینه اونایی که میخوان استفاده کنن الان بهترین موقع هستنقل قول:
برا دانلود. راستی سرعت دانلود افت پیدا کرده تو این ساعات فکر کنم استفاده زیاده !
با عرض سلام به همه دوستان. از تاخیری که داشتیم عذر میخواهم.
در تبریز سایت جدید پرواز واقع در پشت بازار چه پرواز هم اکنون وارد مدار شد.
در تبریز لینک دهی به سایت لاله پارک از سایت اخر عباسی در حال تست میباشد.
سلام
آقا رضا امروز شبکه ایرانسل در اصفهان مشکلی داره؟ سرعت دانلود تمام سایت ها اکثرا روی 256 محدود شده.
در شهررضا اصفهان 2 سایت اماده لینک دهی هستند.
در هادی شهر اذربایجان شرقی لینک ورودی در حال تست است.
سلام. بله. در حال تست لینک اصلی زیر ساخت هستیم. تا صبح به وضع عادی میرسد.نقل قول:
در زرقان شیراز سایتهای داخلی شهر اماده وصل شدن هستند.
اقا رضا لنگرود جاده چمخاله میدان امام حسن مجتبی بعد از چند ماه قطعی تری جی وصل شده ولی فقط پوشش خارجی داره توی حیاط آنتن فول هست میری داخل خونه کلا قطع میشه و تری جی رو پیدا نمیکنه.الان حدود سه هفته هست اینطوره.چه کنیم ما؟
Sent from my CHM-U01
سلام. فاصله خونه تا دکل چه قدره.نقل قول:
سلام آقا رضا
خبري از پوشش منطقه گرمدره كرج نداريد ؟
پوشش 3G هم جديدا ضعيف شده و مدام پرش آنتن داريم.
حدود 400 مترنقل قول:
Sent from my CHM-U01
سلام. بله مشکل ncr داریم. انتن ماکریو انتن ماکریو سایت قبلی شما را گم میکند. باید انتن ماکریو یا عوض شود یا جهت به سمت سایت دیگه عوض شود.نقل قول:
- - - Updated - - -
[
دقیقا کجا هستید دوست من.نقل قول:
اول کوچه شهید ساکت پور.بیرون از خونه آنتن فول هست توی حیاط یک خط کم میشه گاهی هم فول هست.ولی ب محض ورود به خونه کلا قطع میشهنقل قول:
Sent from my CHM-U01
اگه میشه گوشی را فقط در حالت تری جی قرار دهید . باید 3 خط انتن داشته باشید. اگه انتن 2 یا زیر 2تا باشد گزارش دهید.نقل قول:
- - - Updated - - -
اگه میشه گوشی را فقط در حالت تری جی قرار دهید . باید 3 خط انتن داشته باشید. اگه انتن 2 یا زیر 2تا باشد گزارش دهید.نقل قول:
با تشكر از پاسختون براي اينكه اين مشكل زودتر حل بشه چطور بايد پيگيري كنم ؟نقل قول:
قبلا گفته بود كه تابستون پوشش منطقه گرمدره 4G ميشه ولي اين اتفاق نيوفتاد.
از پوشش 4G چه خبري داريد ؟
فقط میزارم روی تری جی دیگه.آنتن توی حیاط فقط یه خط کم داره تقریبا فول هست ولی داخل خونه میرم همین که پامو میزارم داخل میشه 1خط در پذیرایی رو میبندم کلا قطع میشهنقل قول:
Sent from my CHM-U01
نیازی به گفتن نیست. سیستم مانیتورینگ گویا است. اگه انتن عوض بشود 4g هم قابل ارایه است. بدبختانه انتن هم هوریزنتال است.نقل قول:
با سیستم چک کردم مشکل شما از فاصله است. اگه 50 متر اون ورتر بودید این مشکل نبود. یا باید سایت نزدیکی ایجاد شود و یا جهت پنل سکتور چند درجه تغییر کند.نقل قول:
قبلا حدود 5ماه پیش همون اوایل وصل شد 3جی راحت توی خونه آنتن میداد.بعد که قطع شد بعد سه ماه الان وصل شده چنین مشکلی داریم.الان تکلیف ما چیه باید چه کار کنیم؟نقل قول:
Sent from my CHM-U01
سلام اقا رضا بعد از یک سال اندی پوشش تری جی مشاهده شد در لواسان اما از شانس بدما تا دم در خانه انتن داریم اما به محض ورود به خانه انتن می رود لطفا پیگیری کنید محله نجارکلا
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام آقا رضا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وضعیت 3G در شهر های اردستان، مهاباد و زواره در استان اصفهان اطلاع دارید که چه زمانی به شبکه 3G متصل میشه؟
اخرین تحولات شرکت:
تعداد سایتهای تجهیز شده 7212 سایت
تعدادسایتهای در انتظار لینک 458 سایت
تعداد سایتهایی که تا اخر سال نصب میشود 245 سایت
تعداد سایتهای معیوب و مشکل دار 102 سایت
تعداد شهرها و بخش های 3g
593 شهر و روستا
تعداد شهرهای و بخش های 4g
124 شهر
جهت پنل تغییر کرده است باید پیمانکار جهت و زاویه را تغییر دهد.نقل قول:
شما پیگیری میکنید یا باید به اپراتور زنگ بزنم؟نقل قول:
Sent from my CHM-U01
سلام. لواسان از جاهای مشکل دار است. اگه داخل یکی از ویلاها جا بدهند یه سایت 40 متری مشکل اون طرف را کاملا بر طرف میکند.نقل قول:
ببخشيد بازم سوال ميكنم ولي اطلاع داريد حدودا چه تاريخي مشكلات اين منطقه گرمدره حل ميشه ؟نقل قول:
چون سيمكارت دائمي دارم موندم بسته يكساله بخرم يا كل قيد اينترنت همراه رو يزنم !
اردستان و مهاباد در دستور کار است ولی زواره به امسال نمیرسد.نقل قول: