هیچ تفاوتی ندارن 5 مگ بگیریدنقل قول:
Printable View
هیچ تفاوتی ندارن 5 مگ بگیریدنقل قول:
یک ماهه ها که حذف شدننقل قول:
بالاتر از 128 هم داره؟ چیزی که دانلود شبانش 600-700 به بالا باشهنقل قول:
وبگردیش چطوره؟ تایم اوت نداره؟
اینجوری اگر باشه که بصرفه تر از رفاتکه اما انگار پهنای باندشو از رفاتک میخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , راصد هم که کلا خیلی گرونه
الان دیدم مثل اینکه سرویس نامحدود هم داره ؟ 128 نامحدود هم همین سرعتو میده؟
امشب نمي دونم چرا لينك مي پره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون اخرش نفهمیدم مخابرات شبانه رایگان داره یا نه
یکی توضیح بده چکار باید کنم یا چه سرویسی بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه ؟
شما از پارس تخلیه کردید؟نقل قول:
دوتامون رو انداختن کیش اوآسیس بعد از پرتک..نقل قول:
منم ماه دیگه 512 میگیرم، سرعتش میشه 128 :n02:
در مورد شبانه اطلاعی ندارم ممکنه شبانه همشون یه مقدار باشه بهتره ریسک نکنی اما جدول روزانه رو میزارم شاید بدردت بخوره شاید شبانشون مثل روزانشون باشه منظورم تا قبل از ساعت 7 شب هست.نقل قول:
صد درصد به صرفه تر از رفاتکه یه جورایی مفته مفته .البته چون شیر هست تک کانکشن نوسان داره اما دانلود رو معمولا کامل میده و نوسانش هم بیشتر برای ساعت غیر رایگان هست .سرعت وبگردی مثل وایمکس 2 مگ میمونه تایم اوت هم نداره ولی پینگش داخلش خیلی بالاست .128 نامحدود هم تقریبا روی 300 کیلوبیت هست و 25 تا 40 تا دانلود میده.
یعنی ازت میدزده یا زود تموم میشه ؟نقل قول:
هردو.......نقل قول:
پارس :n08: ؟نقل قول:
بعده پارس رفتم اسیاتک
بعده اسیاتک رفتم صبانت
بعدش یه خطه جدید گرفتم
رویه خطه جدید تراشه سیب گرفتم که سرم کلاه رفته و همون های وبه
الانم اون خطه قبلیم که صبانت بود رو گفتم تخلیه کنن ، که برم از یه جا دیگه بگیرم
حالا بهم بگو بینم کجا خوبه ؟ :n13:
تنها گزینه ای که نرفتم همین مخابراته
اینم نیا ................:n08:نقل قول:
دوستان چرا میخای با کریو پینگ بگیری همش تایم اوت میده؟؟؟؟
اگه پج باز میکنه با کریو و پینگ ندارینقل قول:
این از تنظیمان رل کریو هست
ادمین سرور اینطور تنظیمش کرده
چه خوب يعني از دست مارمالاد خلاص شديم؟! :n02:نقل قول:
همين كه پشتيباني خوبي داره كافيه واسم ، يه بار زنگ زده بودم 2020 گفتم الانه كه بزندم! الان خيلي خونسرد و خوب جواب ميدن ميگه مودم رو خاموش كن ميگم مودم پيشم نيست ميگه برو خاموش كن بيا من هستم!
من يه مگ داشتم سرعت يه مگ مي داد 512 گرفتم 2 مگ ميده مي ترسم 128 بگيرم 10 مگ سرعت بده
اره همینجوریه.نقل قول:
راستش مخابرات اطمینانی بهش نیست یه مدت میبینی بهترین میشه یه مدت هم بدترین مثلا میاد شبانه رو حذف میکنه ولی فعلا خوبه سرعتش هم اسمیه دیگه تصمیم با خودتنقل قول:
والا تا چند وقت پیش که اواسیس و مانامد یکی بودن لابد الانم دست ماناماده .برای چی مخابرات اینطوریه ؟ اونی که پول کمتر میده باید سرعتش بیشتر از کسی باشه که پول بیشتر داده ؟ این مخابرات هم خیلی چیزه:n24:نقل قول:
ممد شاید اون 1 مگی که 1 مگ میداده سرویس قدیمی بوده ممکنه 1 مگ های جدید روی 2 مگ باشن ؟
من پینگ و سرعتم تو ساعات رایگان خیلی عالی میشه فقط بعد از ساعت 2 ipعوض میکنم برا بقیه هم همینجوره؟
روزا هم خوبه ولی شبا بهتر میشه
گسترش ارتباطات هم که ماشالله پینگش شبانه روز از 140 بالاتر نمیره چه با 4.2.2.4 چه با 8.8.8.8 ولی سرعتش به پای مخابرات نمیرسه البته بعضی وقتا سرعتش هم خوب میشه
از وقتی هم شبانه ها برگشتن گیت وی های تک رقمی و 88و89 تو ساعات رایگان هم میان که سرعت و پینگشون حرف نداره مخصوصا برا ویدئو آنلاین
دوستان یه سوال برام پیش اومده مثلا شما موقعی که سرعتتون کمه از لینک غیر مستقیم تویه یه سایتی مثل اکسپرس مستقیمش میکنید.حالا توی فیلم انلاین هم میشه چنیین کاری کرد مثلا از یه ساعت توی ویدیو انلاین مشکل دارین بیاین توسط سایت دیگه مستقیمش کنید؟؟؟؟؟؟:n13:
مگر مخابرات کرمان گیت وی تک رقمی و 89 نداره؟نقل قول:
داره ولی بازم مشکل دارن مثلا از یوتیوب عالیه ولی از بعضضی سروها مشکل داره سوال من اینه که ایا مثلا امکان داره بیای فیلم یه سایت دیگه رو با یوتیوب ببینی؟نقل قول:
سیم کارت همراه اول اعتباری
سرعت دانلود:320کیلوبایت
نقل قول:
الان وضعیت پوشش دهی نسل سوم همراه اول تو اهواز چطوره؟
ایرانسل حدودا نیمی از اهواز رو ساپورت می کنه که برای من ماکزیمم سرعت 700 کیلوبایت بوده (واسه تری جی رفتم سیم کارت ایرانسل خریدم :n08:) که واسه منطقه نه شلنگ آباد بوده :n08:
من تست کردم هر دوشون هم همراه اول و هم ایرانسل رو H بودن همراه اول سرعتش 320کیلوبایت و ایرانسل 16کیلوبایته تازه ایرانسل الان رو H بهتر شده قبلا سرعتش از 1کیلوبایت بالاتر نمیرفت اصلا صفحه هم باز نمیکردنقل قول:
وضعیت پوشش دهی مناطق چطوره؟نقل قول:
والا خبر ندارم الان همینجور فعالش کردم دیدم H اومد برا سرگرمی خواستم ببینم سرعتش چنده:n02:نقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
كلا اينترنت اينجا اينطوره! زنگ بزني بگي ببخشيد يه مگ دارم سرعت يه مگ مي ده ميگه پس مي خواستي چقدر سرعت بده!نقل قول:
شانسي هستش.
یعنی پورتای ماناماد دوباره افتاد دست اوآسیس؟:n13:نقل قول:
اوآسیس معلوم نیست چشه یا پورتا رو میده به ضحی یا مانامادو میزاره نماینده خودش یبار خودش میاد جای ماناماد کلا شرکت خوبیه و پشتیبانی خوبی داره ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا جاشو با ماناماد عوض میکنه یا پورتا رو منتقل میکنه شرکت دیگه و خودش بیخیال میشه:n13:
محمد الان روزانه 5مگ هم رو 10مگه احتمالا روزانه 10مگ هم رو 20مگ باشه
نقل قول:
مگه الان اواسیس کجاس ؟ دیگه دفترش طالاقانی نیست ؟ ساختمون کاوش ؟ اگه عوض شده ادرس جدیدش رو بدید
نه همونجاست فقط سياست شركتش فرق ميكنه و پشتيبانيش از ماناماد خيلي بهترهنقل قول:
اقا از نت من 200 مگ مونده
پارتاک هم نیستم برای شارژ غیر حضوری باید چه کنم؟
یعنی ماناماد جداگونه اینترنت مخابرات رو میفروشه و اواسیس هم جدا ؟نقل قول:
داداش ادرس اواسیس رو میدی دقیق؟نقل قول:
ضحی همونه که کیانپارسه؟
ماناماد هم اگر داری لطفا ادرس بده
مرسی
اوائل که تازه adsl مخابرات اومده بود فقط کیش اوآسیس بود آدرسش هم کیانپارس خیابان اسفند شرقی بود بعد از 1سال جمع کرد و پورت ها افتادن دست ضحی کیش بعد از چند ماه ماناماد و پردیس و اکسین هم اومدن ماناماد به نمایندگی از اوآسیس میگفت که ما همون کیش اوآسیس هستیم و پورت ها رو از ضحی پس گرفت در صورتی که کیش اوآسیس پشتیبانیش خیلی با ماناماد فرق میکرد اصلا اوآسیس دیگه adsl ارائه نمیداد و رفته بود تو کار سیم کارت جی اس ام و فروش گوشی موبایل الان هم اینجور که دوستان میگن مثل اینکه پورت ها ی ماناماد افتادن دست اوآسیس ولی نمیدونم یه مدت ماناماد میاد بعد یه مدت اوآسیس یا شاید اوآسیس واحد کناری ماناماد باشهنقل قول:
قبل تر يادمه مودم رو عوض مي كردي ديگه وصل نمي شد و كلي داستان داشت تا مك رو آزاد كنن كه بشه مودم رو عوض كرد!
الان مودم عموم رو آوردم تست كنم ببينم سالمه يا خراب ، اول اينكه خيلي راحت وصل شد.
بعد snr من با مودم خودم شبها زير 10 بود تا حدود 8 هم پايين مي اومد با اين مودم الان روي 22 هستش! فهميدم مودم خودم خرابه:n02:
يه نكته ديگه هم دستگيرم شد! اون زمان كه منتقل نشده بوديم به اين سيستم جديد مشكل لينك داشتم رفتم حضوري گفتم آپلود رو چرا روي 2 مگ بستين برام گفتن ما آپلود كسي رو روي 2 مگ نمي بنديم! الان مشخصه روي 2 مگه اگه خط مي كشيد كامل روي 2 مگ مي اومد.
اره منم سه سال پیش از اسفند شرقی ثبت نام کردمنقل قول:
ولی بعدا منتقل شدم ماناماد
فکر کنم اواسیس همون ماناماد باشه
سلام دوستان من نزدیک 3 ماهه که از مخابرات استفاده نکردم در واقع تمدید نکردم الان که وارد سیترا شده میگه شناسه درست نیست دوستان میدون قضیه چیه اشتراکم رو جمع کردن یا باید زنگ بزنم بهشون دوستم گفت سرویسهاشون رو عوض کردن باید زنگ بزنی بیارنت روی سرویس جدید چنین چیزی صحت داره
و یه چجیزی دیگه شبانه فعاله رایگان ؟؟؟؟