دوستانی که خطشون روی 12 مگ بسته شده ... سرعت دانلودشون با idm چقدره ؟
من ماکسیمم بین 900 تا 1 مگابایت :n03: وقتی خطم روی 8 مگ هم بود همین سرعتو داشتم ... snr ام اومده پایین متاسفانه :n37:
Printable View
دوستانی که خطشون روی 12 مگ بسته شده ... سرعت دانلودشون با idm چقدره ؟
من ماکسیمم بین 900 تا 1 مگابایت :n03: وقتی خطم روی 8 مگ هم بود همین سرعتو داشتم ... snr ام اومده پایین متاسفانه :n37:
خوشبحالت برای من 400 500 تاست پینگم افتضاح شده ...نقل قول:
کجا ساکنین؟
برای من 1-1/2 هست . دوره قبلی سرویس ۴مگ داشتم هم همین حدود 900-1 مگ بود کلا چون پهنای باند باز هست تا جایی که خط بکشه سرعت میده. شما اگر میدونی سرعتت کمتر شده و Snr بالا رفته زنگ بزن پشتیبانی تا برات رو همون 8 ببندند. چون اگه کشش نداشته باشه گاهی پهنای باند بالاتر نتیجه عکس میده.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
خب سرعت 1 با idm خوبه کهنقل قول:
در کل سرعت idm اصلا معیار خوبی برای کیفیت نت نیست
مهم اینه تک کانکشن و پینگ خوب باشه که وب گردی سرعت خوبی داشته باشه
به شخصه این قضیه باز نشدن بعضی عکس ها تو اینستا خیلی بیشتر برام رو اعصابه !
خط من با دو مگ های وب مشکل داشت و دایم قطع و وصل میشد .... حالا با صبانت وضعیت بهترهنقل قول:
کرمانشاه
روی 8 مگ سرعت بین 800-850 الان تقریبا روی 1 مگ ... البته snr خیلی لب مرزیه ... وقتی تلفن زنگ میخوره snr میاد روی 6 .. یعنی در آستانه قطع ...اما فعلا که پایداره .. اگه مشکلی پیش بیاد زنگ میزنم پشتیبانی تا rate رو بیارن پاییننقل قول:
بله درست میگین .. پینگ واسه من بد نیست اما تک کانکشن ضعیفه .... من با اینستا مشکلی ندارم ... البته اینستاگرام بعضی از عکساش توسط داخل کشور فیلتر شده ..بعضی از عکسا هم از طرف خود سازنده برای کاربران ایرانی ! :n03:نقل قول:
اره متاسفانه به خاطر همون قیلترینگ هوشمند هست ولی جالب اینه با کامپیوتر وارد میشیم همه عکس ها راحت باز میشن ولی با گوشی بعضیا اصلا باز نمیشن !نقل قول:
به نظر شما اين خط روي صبانت حداقل چند بايد بسته بشه
ميگه ٤
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام ، با دقت بخونید که براتون مینویسم داستان 1 مگ سرعت دانلود چیه .... چون من هر روز با اینترنت سرو کار دارم ریز بینانه همه تغییرات رو متوجه میشم مدتهاس اینترنت و دانلود جز جدای ناپذیر زندگی من شده خب حالا بریم سر اصل مطلب :)
خط منم روی 12 مگ بسته شده ( اسمی ) اما سرعت دانلودم حداکثر 1 مگابیت هست صبانت همه اشترکها ارزان قیمت رو روی یک مگابیت میبنده! در واقع هیچ تفاوتی بین پهنایی باند 4 با 12 مگ وجود نداره ...
ترفند اصلی صبانت اینجاس !
حدود 6 ماه پیش صبانت یک بروز رسانی داشت دقیقا بعد همون بروز رسانی کیفیت خط همه اشتراکهای ارزون قیمت اومد پایین ( نویز خط رفت بالا ) در عمل کاری کردند چنانجه از طرف شما کیفیت خط مشکلی نداشته باشه اما نمیتونی از همه ظرفیت پهنای باندت استفاده کنی !
اگر هم اعتراض کنی با توجه به نویز خط و قدرت سیگنال دریافتی دست برتر پیدا کردن ! میگن نویز خط شما بالاس ایراد از طرف شما هست !!! در صورتی که خودشون با ترفندی کیفیت خط همه مشترکین ارزان قیمت رو پایین اوردن و جای اعتراض رو عملا از کاربرگرفتن .. :n10:
ا کافیه یک اشتراک گران قیمت خریداری کنیم ( مثلا پهنای باند 4 مگ 1ماهه 100 هزار تومنی ) خواهید دید به اذن پول بیشتر نویز خط شما به کمتر حد خودش میرسه !!! سرعت خط شما با پهنای باند 4 مگ حداقل به 2 مگابیت خواهد رسید :n13:
ایناها از اعجایب اینترنت ایران هست شیطون درس میدن :n24:
این خط الان روی 5 مگ بسته شده در صورتی که تا حدود 16-17 مگ کشش داره.صد درصد تا 12 مگ میتونن ببندند.نقل قول:
وضعیت خط
وضعیت از speed test
:n35:
وضعیت با idm
باهات شدیدا موافقم موضی ترین شرکت همین صبانتهنقل قول:
من دوجا تو شهرکمون از دوستان رفتم برای نصب دیدم snr خونه ای که جدید ساخته شده سیم کشی تازه هست با خونه قدیمی خودمون snr رو 12 هست این snr و data rate تو سیستم صبانت کاملا فیکه ...
شب ها دقت کنید من که محدود شدم از ساعت 4 تا 10 صب data rate ام رو 13500 هست ولی سرعتی که میگیرم رو 1 مگ هست .... کلا اعداد ارقامی که تو مودم نشون میده اصلی نیست
نویز و Snr فقط به سیم کشی خونه مربوط نمیشه کیفیت خط مخابرات و فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هم اثر داره. ضمن اونکه در همون خونه هم فقط نو کهنگی نیست نوع سیم کشی که چه سیمایی استفاده کرده باشند و اینکه اصولی سیمکشی کرده باشند مثلا سیم تلفن و برق کنار هم نباشه وسعت خونه و تعداد پریزهایی که ازش گرفته شده همه اثر میگذاره. در کل سرویس های ارزان قیمت درواقع سرویس 128 هستند که پهنای باند براشون تا حد امکان باز گذاشته میشه بهمین دلیل هم مینویسه "تا 12 مگ" که اون کلمه تا نشان از همین حکایت داره. بهرحال بنظر من سرعت 800-1000 برای چنین سرویس هایی بد نیست و کاملا راضی کننده هست من از اسیاتک همین سرویس رو داشتم سرعتم 250-350 بود. سرعت دانلود یک مگا بایت اگر پهنای باند 12 مگابیتی واقعی نباشه 8 واقعی هست که.نقل قول:
ذقیقا این اعداد و ارقام ها همش فیکه با توجه به نوع بسته خریداری شده کیفیت خط هم تغییر میکنه :n23:نقل قول:
میدونیم کیفیت خط به مخابرات هم بستگی داره هر چقدر هم فاصله خونه به مخابرات کمتر باشه پینگ بهتری میگیریم عرض شد که اگر کیفیت خط از طرف خودمون خوب باشه با دستکاریهای که میکنند کیفیت خط رو از سمت خودشون پایین میارن !نقل قول:
ویز و Snr فقط به سیم کشی خونه مربوط نمیشه کیفیت خط مخابرات و فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هم اثر داره. ضمن اونکه در همون خونه هم فقط نو کهنگی نیست نوع سیم کشی که چه سیمایی استفاده کرده باشند و اینکه اصولی سیمکشی کرده باشند مثلا سیم تلفن و برق کنار هم نباشه وسعت خونه و تعداد پریزهایی که ازش گرفته شده همه اثر میگذاره. در کل سرویس های ارزان قیمت درواقع سرویس 128 هستند که پهنای باند براشون تا حد امکان باز گذاشته میشه بهمین دلیل هم مینویسه "تا 12 مگ" که اون کلمه تا نشان از همین حکایت داره. بهرحال بنظر من سرعت 800-1000 برای چنین سرویس هایی بد نیست و کاملا راضی کننده هست من از اسیاتک همین سرویس رو داشتم سرعتم 250-350 بود. سرعت دانلود یک مگا بایت اگر پهنای باند 12 مگابیتی واقعی نباشه 8 واقعی هست که.
با خرید بسته ترکیبی 12 مگ به حدی نویز خطم زیاد شده بود که مدام نتم قطع وصل میشد ، انقدر زنگ زدم به صبانت ( به انداز قیمت بسته هزینه تلفن باید بدم :n27:) که کمی نویز خطم رو اوردن پایین ، باز دمشون گرم جوابگو هستن هر چند از ترس از دست دادن مشترکه وگرنه راحت میگفتن به ما مربوط نمیشه ایراد از طرف شماست :n24: در صورتی که قبل از خرید بسته ترکیبی در تنظیمات ثبت شدی مودمم تا بیست مگابیت رو میتونست ساپورت کنه اما الان زده 8 مگابیت :n41:
همین ( تا ) یعنی دروغ یعنی کلاهبرداری خب راستش بنویسند نه اینکه به اسم 12 مگ بفروشن بعد 800 کیلو سرعت دانلود باشه چرا کیفیت خط رو میارید پایین :n34:
دوستانی که فکر میکنن کیفیت این شرکت خیلی بده پیشنهاد میکنم از اسیا تک یا های وب سرویس بگیرن تا دستشون بیاد کیفیت یعنی چی !
--------------------------------------
تست سرعت سرور خارجی - خط روی 4 مگ
دوستانی که سرویس جشنواره دارن ، هر شب سرعتتون بالای 120 نمیره ؟
یکی از دوستانم حدودا یکماهه که شبا با سرعت 1 مگابایت دانلود میکنه ! اما برای من اینطور نیست متاسفانه:n28:
نه دیگه برای من که همون 120 شدهنقل قول:
عجیبه ! تو پنل برای این دوستتون نزده : اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه ؟
چون منعمولا بعد چند شب دانلود زیاد تو پنل این پیام میاد و سرعت میره رو 120
کاملا موافقمنقل قول:
تو همین انجمن دیدم بعضیا میان از پارس مینالن میخوان برن به های وب و آسیاتک پناه ببرن!! در صورتی که من که های وب داشتم میدونم پارس چقد کیفیتش عالیه و گرون تر بودنش نسبت به بای وب بی دلیل نیست (تو پارس علاوه بر اینکه خط رو تا جایی که کشش داشته باشه میبندن عملا چیزی به اسم شیرینگ هم وجود نداره و حداقل سرعت همون سرعت سرویس خریداری شده است و از اون کمتر نیست، ضمن اینکه پینگ و تک کانکشن هم عالیه و فرق چندانی بین سرعت تک کانکشن و سرعت دانلود با idm نیست)
بهتر شدنقل قول:
لينك پريد دوباره وصل كردن
تا ١٢ وصل شد
هم مودم خاموش روشن شد اومد رو ٦ باز دوباره زنگ زدم گذاشتن روي ٨
جالبه. مكث ريد اول روي ١٦ بود حالا اومده روي ٩
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------
اينم از شاتل
سلام
دوستانی که سرویس جشنواره رو گرفتن کسی اطلاع داره این اعمال محدودیت شبانش چطور حساب میشه؟
اینکه بگیم این isp خوبه اونی یکی بده اشتباهه ! شرکت خدماتهای اینترنتی تو هر شهر کیفیت متفاوتی دارند علاوه بر اون فاصله شما به isp و مخابرات هم در هر منطقه از شهر روی کیفیت تاثیر گذاره ! طبق رده بندی که مخابرات صورت داده صبانت فقط تو استان فارس از دیگر شرکتها بهترین کیفیت رو رو ارائه میدهنقل قول:
در مجموعه رتبه بندی همه شهرها اگر اشتباه نکنم بعداز اسیاتک شاتل و پارس انلاین مقام چهارم داره .
بسته جشنواره ترکیبی ، شبانه تا بیست درصد از حجم مصرفی روزانه بدون محدودیت سرعت هست ،مثلا شما 5 گیگ روزانه خریداری کردین در ازای ان 1 گیگ سرعت شبانتون به مانند روزانه هست بعد از ان سرعت میاد پایین به 120 کیلو میرسه از 4 تا 10 صبحنقل قول:
دوستانی که سرویس جشنواره رو گرفتن کسی اطلاع داره این اعمال محدودیت شبانش چطور حساب میشه؟
در مورد محدودیت شبانه اینجوری که گفتید نیست من سرویس رو گرفتم البته منهم تصور میکردم باید تا یک درصدی از حجم ماهانه رو بشه بدون محدود شدن شبانه دانلود کرد(مانند سایر شرکتها) اما در شرایط قرارداد طوری با کلمات بازی کردن که در عمل امکان نداره بتونی بدون محدود شدن دانلود داشته باشی. اگر بخوام ساده بگم شبانه این سرویس رو 120 محدود هست از همون روز اول شما اینطور حساب کنید. درواقع میگن دانلود شبانه شما در هر لحظه نباید از هفتاد درصد مجموع دانلود(شب بعلاوه روز) بیشتر. مثلا شما روز اولی که سرویس رو گرفتی اگه سی مگ مصرف روزانه داشتی شبش هفتاد و یک مگ دانلود کردی محدود میشی! حالا با کدام منطق هفتاد مگ دانلود شبانه غیر منصفانه هست؛ منطق شرکت صبانت.نقل قول:
بله همین طوره اما باز سرعت شب و روزش یکیه:n13:نقل قول:
لطفا حذف شود دو پست متوالی
برا منم نزده محدودیت سرعت شبانه ، اما سرعت دانلودم روی 120 فیکس شده یعنی سرعت همین 120 هست نه کمتر نه بیشتر . این دیگه از شانسشه بهش بگو صداش در نیاره تا اونجایی که میتونه به هر علتی با اپراتور تماس نگیره چون اگر خطش چک بشه امکان داره محدودش کنن .نقل قول:
سلام دوستان
من از این شرکت سرویس 256 نامحدود و گرفتم می خواستم ببینم سره 20 گیگ دانلود محدود می کنن؟
اخه شرکت های دیگه مثل (شاتل و پارس انلاین) 25 گیگ با سرعت بالا زدن اما تقریبا تا 2 برابرش محدود می کنن
ای کاش شاتل فول نبود :(
سلام دوستان
من از این شرکت سرویس 256 نامحدود و گرفتم می خواستم ببینم سره 20 گیگ دانلود محدود می کنن؟
اخه شرکت های دیگه مثل (شاتل و پارس انلاین) 25 گیگ با سرعت بالا زدن اما تقریبا تا 2 برابرش محدود می کنن
ای کاش شاتل پورت داشت :(
[ حذف شود ]
دوستان دانلود شبانه جشنواره اوکی هست ؟
من الان دو سه شبه که فایل هام رو میزارم فقط یه ذره ازشون دانلود میشه ! نمیدونم وسطش نت قطع میشه یا مشکل چیز دیگه هست !
من که مشکلی ندارمنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اقا منو دوستم الان دوسه روزه همش تایم اوت داریم پینگمونم از 250 پایینتر نمیاد برای شما هم اینجوریه یا نه؟
من قبلا توی روز راحت 9 مگ رو میتونستم بگیرم اما کاری کردن که تازگیا 7 مگ هم بزور میگیره من کابل رو از سرخط یه تیکه اوردم و بهترین جنسی که حتی سیمبانان هم پیشنهاد میکنن بهتر گرفتم و کشیدم روزهای اول بسیار عالی بود ولی کاری کردن نویزم زیاد بشه و 7 مگ رو هم نتونم بگیرم خدالعنتشون کنهنقل قول:
الان سرویسهای گران قیمت رو بخرم نویزم خود به خود درست میشه یا ضمن خرید سرویسهای گران قیمت باید زنگ بزنم سروصدا هم بدم؟
خخ واس منم همینطوریهنقل قول:
خیالت تخت باید زنگ بزنی اراجیف تحویلت بدن من منتطرم بکشم بیرون برم رو شاتل
زنگ زدم زنه میگه تایم مال نویز خطتونه (چک کرده)بعد میگه نه نیست میگم خانوم تایم اوت دارم میگه خب تایم اوت بده مشکلی نیست میگم بابا گیم میزنم بفنا میده میگه نه یه میلی ثانیه بیشتر نیست عیبی نداره:n04:نقل قول:
من رو xbox live پینگم 300هنقل قول:
تو همین یه میلی ثانیه ممکنه یه اسکیل یا حرکتت تو فیفا خراب شهنقل قول:
یا مثلا فک کن تو بتلفیلد یا کالاف وسط جنگ یهو لگ بزنه
سایت صبانت و پنل برای شما باز میشه ؟
برای من دو سه روزی هست بعضی وقتا مثل الان هیچ کدومشون باز نمیشن ! و پیام میده :
server DNS address could not be found.
همه سایت ها باز میشن سایت خودش باز نمیشه !
اره ارور 404 میدهنقل قول:
پ.ن:الان باز شد و دانلودی که صبح کردمو تو گزارش مصرف هست اما نمیدونم حسابش کرده یا نه
حیف که شاتل سرویس نمیده و آسیاتک هم سرویس با شبانه نداره
اره الان برای منم درست شدنقل قول:
مقدار مصرف رو بزار 24 ساعت بگذره تا درست نشون بده قبلش همیشه باگ داره
شاتل هم الان تو تاپیکش بعضیا ناراضی هستن ، خیلیا رفتن شاتل به نظرم در اینده بدتر هم میشه چون خیلی شلوغ شده
اسیا تک هم که داغونه داغونه من خودم 1.5 سال ازش سرویس داشتم
وضعیت نت صبانت از داخل یخورده بهتر شده :n05:
تخفیف ویژه برای خرید ترافیک از عید سعید قربان تا عید غدیر خم
خرید در My.sabanet.ir
سرويس ٦٠ گيگ ٦٠ تومان بهتر نيستنقل قول:
تا اينكه حجم بخره كسي