کسی توی اهواز هست که سیگنالش خیلی خیلی کم شده باشه مثلا دور و بر -85
Printable View
کسی توی اهواز هست که سیگنالش خیلی خیلی کم شده باشه مثلا دور و بر -85
من شده ولی تاثیری تو سرعت نزاشتهنقل قول:
برای من با -88 تا 300 میره ولی پیج باز کردنش دقیقا مثل دیال اپ هست..نقل قول:
برای من سیگنال خوبه ولی تقریبا 1 هفته هست یا اینترنتم قطعه یا وقتی وصله سرعتش از دایل آپ هم کمتره(صد رحمت به دایل اپ:n21:)نقل قول:
شما کدوم منطقه اهواز هستننقل قول:
ماله منم این طور شده:n27:
برای مبین نت متاسفم
از دو تا انتن bts یکیشون تو شهر ما خاموش شده و همه ترافیک رفته روی یکی و سرعت شده بوققققققق
برای من چرا ریست نمیشه؟نقل قول:
ضمنا در قسمت downlink قسمت Modulation روی QAM-16 مونده و بالاتر نمیره در حالیکه قبلا با همین وضعیت سیگنال، به 64 میرسد.چجوری ببرمش بالاتر؟
سلام
مودم با دکمه ریست نمیشه. (دکمه نداره.)
نوک خودکار را فروکنید در سوراخ پشتش و نگهدارید. (نیت بد نکنید)
خودش ریست میشه.
راه دیگه اش هم رفتن به تنظیمات مودم در قسمت ادمین و دیوایس هست.
من که الان ۶ ماهه دارم استفاده میکنم همیشه هم مودم روشن بوده و خودش ساعت ۲ شروع به دانلود میکنه تا ساعت ۸ که زمان گذاشتن قطع شه ، تا حالا هم حجم کم نکرده تو این تایم ، البته چند بار در حده ۵ مگ کم شده بودنقل قول:
اه.
لعنتی چقدر پکت لاست داره.
10%
با کدوم سرور؟نقل قول:
از سایت pingtest که تست گرفتمنقل قول:
--------------
:n19::n19::n19:
پیوندها برای من داون هست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز وایرلس رو راه انداختم
گفتم یه تست بزارم واسه بیچه ها اهواز شاید خواستن
سرعت 128 محدود 5 گیگ 19 تومن(سرعت دانلود رو روی 512 بستن)
سرور تهران
لندن
خب منم همونو میگم با کدوم سرور.نقل قول:
برای من پکت لاست رو نشون نمیده، میگه جاوا باید نصب باشه، با اینکه نصبه. نمیدونم مشکل از چیه.
من سایت پیوندها رو به لیست سیاه فایروالم اضافه کردم، دانم نباشه نمی بینمش:n19:
دوستان آدرس فروم "http://forum.p30world.com
شما هم شیلتر شده ؟
بدون چیز شکن صفحه باز نمیشه .
نه مشکلی ندارهنقل قول:
پ.ن: از همین اول نماز و روزه همه قبول باشه
سر سفره سحر و افطار واسه ما هم دعا کنید.
مبارک باشه. شما دقیقا کجای اهوازید؟نقل قول:
سلام، گلستاننقل قول:
خوبه مبارکه .پیج بازکردنش نسبت به وایمکس و adsl چه جوریه ؟نقل قول:
تو روز که سرعت وایمکس خیلی بیشتره و بهتر باز می کنه اما تو باز کردن یکی دو صفحه باهم زیاد تفاوتی ندارندنقل قول:
تو این چند سال از چند تا ISP وایرلس داشتم. میشه گفت مزیت کلی وایرلس نسبت به وایمکس کیفیت و پایداری بهتر اینترنت (اعصاب اروم تر) و پینگ پایین تر هست.
اینترنت من امروز به شدت مختل شده! دو دقیقه کار میکنه، 5 دقیقه کار نمیکنه، یه سایت باز میشه، 5 تا سایت دیگه باز نمیشه، همون سایتا که باز نمیشن، با روش های دور زدن باز میشن! دوباره مثل چند هفته پیش شده.
حدوداً یک هفته ای هست که سیگنالمم نسبت به گذشته ضعیف تر شده بود، اما مشکلی نبود تا امروز که اینجوری شده.
تایید میشه، یه سایتی را که الان باز کردی میخوای یه صفحه دیگه اش را ببینی باز نمیکنه، ولی چند دقیقه بعد باز می کنه.نقل قول:
اره منم از دیشب این مشکل رو دارم کلا سیگنالم هم از 100% دو سه روزه در بهترین حالت رو 30یهنقل قول:
شما از کدوم شرکت وایرلس گرفتی؟نقل قول:
شرکت هایی که وایرلس ارائه میدن بجز یه چندتایی اکثرا محلی هستندنقل قول:
اگه تو تست سرعت چند پست قبل دقت کنی معلومه. "طپش"
شما دانلودتو شروع کن، اون خودش میشه 64:n09:نقل قول:
من قبلا شبا 2 تا فایل همزمان با هر کدوم 8 کانکشن در IDM میزاشتم برا دانلود. ساعت 2:12 دقیقه که ساعت شروع دانلود منه نهایتا هر کدومشون سرعت 60 میگرفتن (که خوب این سرعت بعد از ساعت 3 به مرور بهتر و کم کم واقعی میشه).
اما الان چند شبه که 4 تا فایل همزمان با هر کدوم 16 کانکشن میزارم برای دانلود و سر همون ساعت 2:12 دقیقه، هر کدومشون سرعت 90 میگیرن! :n02: شما هم امتحان کنید.
پس انتی دهی اهواز کی درست میشه 12 روز شد
لعنت بر مبین نت
100 رحمت به دیال اپ
برای من فرقی نمی کنهنقل قول:
با چه برنامه ای فایلها رو به 16 کانکشن تقسیم می کنی؟
نمیشه.معمولا وقتی سیگنال به زیر -75 برسه اونهم باید بشه 64 اما الان 70- دارم ولی رو 16 مونده.کاملا روی سرعت دانلود تاثیر داره.الان حدود 100 مگ دانلود داشتم سرعتم از 80 بالاتر نرفت!نقل قول:
برای من همزمان هم همون 90-100 میگیره :n13:نقل قول:
idmنقل قول:
جاهایی که توی اهواز سیگنال کم شده دیگه زیاد نمیشه ؟ همینطوری میمونه ؟
فکر نکنم فقط اهواز باشه. ظاهراً سراسریه. چند وقت پیش ضعیف شده بود اما باز قوی شد. امیدوارم بازم درست شه، هر چند برای من مشکل ساز نشده.نقل قول:
با ترفند تغییر سیگنال آنتن تا خرخره پره؛ ولی برعکس شبای پیش سرعت دانلود بسیار زجر آور!!!! :n19::22::34::9::19: محل واقعه هم تهران!نقل قول:
چه ترفندی؟
با سلام.
سرویس اینترنت من دو روزی هست که قطع شده است. هم حجم دانلود و هم زمان کافی دوره دارم.
با تماس با بخش فنی گفتند که بدلیل اینکه مودم بنام من نیست قطع شده است. و باید اسکن کارت ملی صاحب قبلی و خودم را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنم. چندین ایمیل به همان بخش ارسال کردم.
حتی در بخش VOC (صدای مشتری) هم مشکل را مطرح کردم. اما نه نتیجه مثبت و نه جوابی!
آیا کسی یک چنین مشکلی داشته و احتمالاٌ چقدر پروسه طول خواهد کشید؟
با تشکر فراوان
از بین چهار فرکانس 3449000، 3459000، 3549000 و 3559000 یکی بهتر از بقیه جواب می ده. اون رو فقط قرار می دی... اگه بلدی عوض کنی که هیچ اگه نه بگو دستور کاملشو بذارم براتنقل قول:
شاد باشی :n06:
يه سالي ميشه كه مودم رو خوريدم ولي هفته پيش رفتم كه مودم رو به اسم خودم كنمنقل قول:
رفتم نمايدنگي و مدارك رو بهشون دادم حدود 6-7 روز بعد به نام خودم شد
از من مدارك مالك قبلي رو نخواستن فكر كنم خودشون باهاش تماس گرفته بودن (البته بشرطي كه همون نمايندگي بري كه مالك قبلي مودم رو خريده)
تا اونجا كه ميدونم اينا 4 تا فركانس نيستند بلكه دو تان (دو به دو با هم ميشن فركانس اوليه و نهايي)نقل قول:
سپاسگزارم:n16:نقل قول:
نیازی به توضیح نیست، قبلاً انجام داده بودم و فکر میکردم روش دیگه ای کشف کردی:n01:
برای من جفت دوم بهتر جواب میده، ولی بازم قدرت سابق رو نداره.