سلام بهترین راه اینه که بری یک جا هر دو باند رو داشته باشه بگی که هر دو رو برات تست کنن صداش رو بشنوی من پایونیر رو نشنیدم ولی 6995ex بگیر راضیت میکنه باند خیلی قوی هستش بدون آمپلی هم خوب جواب میدهنقل قول:
سلام بهترین راه اینه که بری یک جا هر دو باند رو داشته باشه بگی که هر دو رو برات تست کنن صداش رو بشنوی من پایونیر رو نشنیدم ولی 6995ex بگیر راضیت میکنه باند خیلی قوی هستش بدون آمپلی هم خوب جواب میدهنقل قول:
یعنی اینقد سوالاتم سخته:n29:نقل قول:
ممنون از حمید عزیز که پاسخگوی همه دوستان هست:n12:
حمید جان فرمودین x400 بردارم اما من نیاز به بلوتوس هم دارم میشه لطف کنید بگید چه پخشی بگیرم که صداش مثل x400 باشه و بلوتوس هم داشته باشه؟
مــــــرســــی
نقل قول:
سلام دوست عزیز
برای باند بهتره ک برای درب جلو ی فکری بکنید ....
چون سایز باندی ک در عقب میخوره 13 سانتیه و درب جلو 16.5 سانتی ....
پخش های کنوود و پایونر هم مشکل خاصی با اینتر فیس ندارن .... تا جایی ک من دیدم !
پخش های پایونر بجز سری p ی مسئله دارن .... ی مقداری صدا رو تیز میکنن .... کنوود صدای طبیعی تر و پخته تری داره ب نسبت !
کنوود x400 گزینه خوبیه / امکاناتشم خوبه ولی بلوتوث نداره . قیمت 310 حدودا
پایونر sd 7650 قیمت حدود 430
خروجی صدا اکثر پخش های موجود ی مقداره !! حدود 20 وات ار ام اس
ب نظر من ب فکر طاقچه باشید ! با یه جفت کواکسیال (باند بیضی) ترجیحا jbl gto 938 قیمتشم مناسبه .
سلام و عرض ادبنقل قول:
من صدای 1260 رو توی باکس سیلد شنیدم / صدای خوبی داره / بیس نرم و از موزیک جا نمیمونه (البته در صورتی ک سیستم مچ باشه)
کوبششم خوبه
سلام خدمتِ دوسِتان...
دوستان بنده یه جفت باندِ کنوود 718 دارم روی ماشین
البته از باندای کنوود اصلاً خوشم نمی آد اما یکی از بچه ها بعد از یک ماه که این باندارو خریده بود به مشکل برخورد و با قیمتِ خوب گذاشت برای فروش من هم دیدم اصلاً کار نکردن و قیمت هم خیلی خوبه ازش خریدم!
قصد دارم به زودی یک پخش در حدِّ 400 نهایتاً 500 بگیرم
و در آینده ای نزدیک اگر عُمری باقی بود آمپ و بعدش هم ساب بگیرم
حالا اگه میشه لطف کنید چند مدل پخشِ خوب توو این رنجِ قیمت معرفی کنید
اگر پایونر باشه که بهتر اگر هم نبود حداقل در حدِّ قیمتش پخش خوبی باشه
یه چیزِ دیگه:
روی اون ماشین یه جفت 6975 قدیمی و یه پخشِ 5250 پایونر دارم
در صورتِ لزوم می تونم از اون ها هم استفاده کنم اما مطمئناً ترجیحم بر اینه که به اونا دست نزنم و بذارم سرِ جاشون بمونن به یادِ خاطراتِ خوب و بدِ قدیم!
سعید جان ممنون از راهنماییتنقل قول:
6995ex در حد 718 هست ؟
خیلی ممنون حسین جان،منم شنیده بودم بیس ویبره ای داره منم بیشتر از ویبره خوشم میاد،یه آمپ خوب هم براش معرفی میکنی؟(مونو باشه)نقل قول:
ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
کلا قصد سیستم بستن ندارم،اگه پخش با قیمت مناسب تر هم بهم پیشنهاد بدید(بلوتوث هم داشته باشه بد نیست) ،من از بلندگوی درب جلو راضی هستم صدای قابل قبولی داره،واسه درب عقب تهیه بلندگو مد نظرم هست،به دلایلی نمیتونم رو طاقچه نصب کنم،اگه میشه یه جفت بلنگو که عالی باشه از همه نظر بهم پیشنهاد بدید؟
اگه اینجور که شما میگید پایونیر صدای تیزی داره باید بی خیالش شم، کیفیت رادیو و داشتن موج های مختلف هم واسم مهمه
منظورتون از سری p اینه البته یه نمونش، ماشاالله چه قدر هم خوش قیمته:n02:
یه جستجوی مختصر انجام دادم x400خیلی کیفیت و صدای شفافی داره،با همین کیفیتی که x400داره مدل مشابهی هست از کنوود که بلوتوث هم داشته باشه؟
خواهش میکنم متاسفانه صدای این باند رو نشنیدم ولی یکی از کاربرا میگفت در حد 718 هستش من نظرات کاربرا رو خوندم بیشتر شون از صدای تیز 718 نا راضی بودن بخاطر همین سمت 718 نرفتم به نظر من زیاد حساس نباش همین 6995ex رو بگیر یه آمپ 527 کنوود هم کنارش ببند انشالله که راضیت میکنهنقل قول:
راستی اگه 6995 رو گرفتی بیا تو سایت نظرت رو بگو
سلام،آقا حمید ساب خوب که بیس ویبره ایه خوبی داشته باشه(زیاد کوبش مورد نظر نیست) که امپ کنوود526 بتونه داریوش کنه چی پیشنهاد میدین؟ پیشاپیش تشکر
سلام
دوستان یه باگس لوله ای دارم
یه بار قبلن فکر کنم شل شده بود وقتی بیس میزد صدا میداد خر خر میکرد
بردمش گفت چسبش شل شده برام چسب زدو درست شد دوباره الان به صدا افتاده دست میزارم رو ساب صدا میفته
مشکل جدی ایه؟ دوباره بدم درستش کنن؟ طبیعیه این مشکل؟
عزیزان یکی نیست به من بجوابهنقل قول:
حمید جان کجایی ؟
سلامنقل قول:
خواهش میکنم امیر اقا
بودجه چ قدره ؟
والا هرچی کمتر بهتر :D دیگه یه چیز تو مایه های 300تنقل قول:
X400 نیاز به اینترفیس داره که فکر کنم 60 تومن قیمتش هست برای 206، ال سی دی بالایی سازگار نیست و بعد از تعویض پخش تنها ساعت و تاریخ رو نشون میدهنقل قول:
با سلام خدمت حمیداقای گل
1-می خواستم بدونم بخش x400 کنوود با اینترفیس(کارخونه که با بخش زیمنس نواری ست شده) 206تیب 2 مدل 83 سازگاره ؟ال سی دی بالایی چی ؟
2-طاقچه عقب رو باید عوضش کنم واسه بستن باند یا همون کفایت میکنه؟(چون وقتی برمیدارم طاقچه رو صدای تلق تلوغ میاد توماشین میره رو اعصابم)
3-نطرتون راجع به این سیستم چیه x400 , kfc-ps6965ex , kac-ps527 ؟(کیفیت ِوضوح صدا و بیس متناسب با آهنگ برام خیلی مهمه)
دست گلتون درد نکنه
طاقچه عقب به نظر من برای نصب اسپیکرها 6*9 و بالاتر خیلی ضعیفه و مشکل ساز میشه باید طاقچه بخرید
آمپ 526 رو من دارم عالیه و فکر نکنم سری جدید 527 غیر از 400 واتی بودنش فرق خاصی در کیفیت صدا داشته باشه، X400 رو هم من دارم کیفیت صدای خوبی داره
بر اساس صحبت های اساتید کیفیت صدا با کامپوننت بیشتر بدست میاد تا کواکسیالی که انتخاب کردید
سلامنقل قول:
بهتر از x400
x700 !!!
p80 پایونر هم حدود 1 میلیونه / اون p99 دیگه رویاییه !!!!!!
درب عقب 206 /13 سانت میخوره
پیشنهاد من گلایدن / الپاین و هرتزه
اگر خودش اسپیکر داره با تعویضش تفاوت محسوسی تو صدا ایجاد نمیشه هاااااا !!
سلامنقل قول:
امپلی مونو مارک معتبر ک بتونه کاملا سابو پوشش بده مقداری گرون تره ...
امپلی دو کانال میتونید تهیه کنید و بصورت بریج استفاده کنید .
پایونر 5602 قیمت حدود 300
امپلی مونو هم 8106 کنوود ب قیمت 400
از راهنماییت ممنونمنقل قول:
وقتی گفتی اگه نمیخوای سیستم ببندی لازم نیست 400خرج کنم،دیگه به یه قیمت مناسب راضی هستم،x700قیمتش 470که بالاست،نمیخوام کیفیت رو فدای بلوتوث کنم،پایونیر هم دیگه از چشمم افتاد چون حالم از صدای تیز بهم میخوره.خودش بلندگو نداره،از مارک های سونی کنوود پایونیر یا جی بی ال نمیتونی بلندگو 13 بهم معرفی کنی،بودجه هم 100تومن
راستی آقا حسین نظرت در مورد Sony DSX-A55BT
این چیه بلوتوث هم داره،در مقایسه با x400میگم،ارزش داره اینو به جای کنوود بردارم
سونی اینترفیس هم داره؟
داداش این 5602 پایونیر دارم رو ماشین داداشمه یه جفت 693.9i اینفینیتی بهش وصله بعضی اوقات (خیلی کم) داغ میکنه اون وقت اگه من بریج کنم به این 1260 وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟نقل قول:
حمید خان کم پیدایی داداش
دوستان و اساتید فن هم که به سوال من که اتفاقا سوال یه دوست دیگه هم بود پاسخی نمیدن.....
دوستان یه نگاهیی به پست من بندازننقل قول:
عرض تبریک عید سعید غدیر رو دارم خدمت تک تک شما سروانم.:n12::n16::n12::n16: از اینکه چند روز نتونستم خدمتتون باشم از همگی پوزش میخوام.
اگر بلوتوث لازم داری x700 رو بردار.460 تومن.
سلامنقل قول:
متاسفان با این آمپ هیچ ساب ووفری که بتونه سلیقه شما رو برآورده کنه نیست.حد اقل ساب ووفری که میتونم پیشنهاد کنم گلیدن RS12Free Air هست که حدود 340 قیمتش هست.همچنین راکفورد فازگیت p2 که اون رو قیمت ندارم.برای درایو کردن این ساب ها هم حد اقل آمپ 5602 پایونیر لازم هست که 305 تومن قیمتش هست.
کلا هرگونه صدا نامتعارف اگر از درایورها شنیده بشه باید چک و رفع عیب شود.نقل قول:
دوست عزیز این اسپیکر 110 وات RMS و 2 اهمی هست. آمپ شما خیلی قوی هست رو 2 اهم و احتمال آسیب دیدن اسپیکر هست.(من به یکی از دوستان هم تو صفحات قبل برای کاپای جدید که مدلش 693.11i هست به اشتباه این آمپ رو پیشنهاد کردم چون حواسم به امپدانسش نبود)پس حتما مراقب باشید و آمپتون رو عوض کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد پخش های سونی اطلاعی ندارم ولی اختلاف قیمت 100 تومنیش با x700 رو حاضر بودم بپردازم / اگر جایی رو میشناسید بهتره ک برید تست کنید و صدا هارو بشنوید
کیفیت x700 همون x400 ! قیمت x700 هم حدود 430
باند 13 سانتی 1344 پایونر گزینه خوبیه / حدود 70 تومن قیمتشه یا 1365 کنوود ....
سلامنقل قول:
داغ کردن تا حدی عادیه
کمبود برق تاثیر زیادی روی داغ کردن امپ داره !!
خیر مشکلی پیش نمیاد .
گین رو درست تنظیم کنید .
سلام خدمت دوستان و آقا حمید گل.
من قبلا با راهنماییه آقا حمید عزیز که بسیار محبت نمودن و کلی مزاحمشون شدم یه پخش 7056 کنوود و یه باند 7158 جی وی سی گرفتم.
حالا میخوام یه آمپ و یه ساب هم اضافه کنم . سیم کشی هم نکردم و فقط پخشو باند دارم الان. روی تاقچه هم فک نکنم جا داشته باشه برای ساب چون فاصله باندا کمه یکم. ماشین هم پرایده صندوق داره پس باکس باید بزاریم قاعدتا.
فقط اگه ممکنه یه سابی معرفی کنید که بیسه نرمی داشته باشه و کوبشی نباشه زیاد.
در مورد محدوده قیمت هم معمولیه رو به پایین باشه که جفتش باهم زیاد نشه. سیستم رو هم دیگه چیزی نمیخوام بهش اضافه کنم.
پیشاپیش بسیار تشکر از آقا حمید و بقیه دوستان.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
یه سوال سیستم من وقتی زیادش می کنم وبیس می ده داخل ماشین صداش خوبه ولی بیرون ماشین صدای گیژ گیژ میاد چه جوری این صدا را حذف کنم از جعبه می یاد ماشین هم سمنده/؟
سلام رضا جان. ارادت دارم.نقل قول:
رضا اگر میتونی RS 10 VB برات بگیرم از شرکت باکس فابریک و بسیار خوش صدا 710 مصرف کننده هست من 690 میگیرم برات.شک نکن تو خریدش.آمپ خیلی گشتم چیزی که براش مناسب باشه ساند استریم STL-2.350 گیر آوردم 300 تومن قیمتش هست.البته تخفیف گرفتم.کسی نداره و کمیابه.اگر هم 4 کانال میخوای که 7158 رو هم زیر بار ببری باید 8604 بگیری که کمی گرون شده. 440 تومن قابل تهیه هست.ممکنه کمی گرون به نظر بیاد ولی در عوض صدائی کم نظیر خواهید داشت.شده تک تک هم بخری این کار رو بکن ولی جنس خوب بخر حالا که قصد تعویض نداری
خواستی pmبده بهم.
منظورتون از جعبه،باکسه؟نقل قول:
آقا حميد من مخلصم. واقعا دمتون گرم بابت راهنماييهاتون. من كه اصلا به گفته هاي شما شك نميكنم و هرچي بگيد همونه ولي حقيقتش خيلي گرون شد!!! من آمپ رو رو همين 400 اينا فك ميكردم ولي ساب رو حداكثر تا 300 مد نظرم بود ولي ايني كه شما گفتي بدجور منو به وسوسه انداخت. يعني شما ميگي مثلا يه jbl كه دوروبر 300 تومنه كاره منو راه نميندازه؟؟؟ خيلي فرقه بين اين سابو سابهاي ديگه؟؟؟ اگه آره كه پس فعلا نميتونم بگيرم. يا اينكه فعلا آمپ رو بگيرم ببندم به 7158 تا بعدا ساب بگيرم. البته سيمكشي هاشو كامل بكنم كه بعدا نخوام كاري انجام بدم.نقل قول:
نظر شما چيه؟؟؟ ميارزه واقعا 700 تومن؟؟؟ خيلي نيس برا ساب؟؟
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید
امیدوارم جای درستی پرسیده باشم سوالمو
من یه باند Pioneer 6050 داشتم که ماشینو دزد زد کفی رو برد فقط پنل مونده الان 2 سالی هست گوشه خونه افتاده میخواستم ظبط بگیرم خواستم ببینم به صرفه هست کفی واسش گیر بیارم از همین استفاده کنم ؟
خودم که خیلی دوسش دارم
اصلا گیر میاد ؟
یا به نظر شما با هرینه ی کفی یه ظبط بگیرم حالا سوال اینجاست تو محدوده ی قیمت کفی ظبط درست حسابی پیدا میشه
باندمم 6975ــه اصلیه
مرسی دوستان
سلام به دوستان عزیز
امشب هر چی گشتم تو شیراز x700 گیرم نیومد...میخاستم خرید اینترنتی کنم از --- کسی تا حالا خرید کرده ؟از عزیزان یکی راهنماییم کنه
تــشـــکـــر
باسلام و خسته نباشید
یه هد یونیت و کامپ واسه 206 میخوام که علاوه بر سازگاری با دستک کنار فرمون (بدون دستکاری ترجیحا)
صدای با کیفیت وشفاف با بیس مناسبی داشته باشه (ضمنا آمپ 527 کنوود رو گرفتم) وترجیحا روی درب نصب بشن ؟
(حدود 500-550 هم بوجه دارم)
دست گل همتون درد نکنه
نه صدای صندق عقب باکسم کیپ کیپه ولی صندق عقب ماشینم صدا می ده ودر ضمن یه سوال داشتم دستگاه پخشم 9550 و آیا فایلی برای آموزش کار با این دستگاه وجود داره؟
سلام،لطف داری شمانقل قول:
چرا میتونی ساب سبک هم بگیری من به دوستانی که میخوان دیگه تعویض قطعه نداشته باشن همیشه یه پیشنهادی میکنم که برای مدتها واقعا اون قطعه رو نخواهند تعویض نمایند.این باکس همه چی تمومه برای خودروهای کوچک.دقت و کوبشی که این ساب بهت میده رو خوب مسملا با سابهای ارزون نمیشه گرفت.باکس بسیار عالی و محکمی داره. پورت تیون شده و بدون نویز و صدای بیس عالی.
اگر میتونی بگیرش.اول باکس رو بگیر بعدا آمپش رو.
کفیش که بعیده گیر بیاد باید بگردی. تو خ عباسی مکه باشه ولی احتمالش خیلی کمه.نقل قول:
اگر مایل باشید من میتونم براتون تهیه و ارسال کنم.اگر مایل بودید به من pmبدید.نقل قول:
صدای صندوق طبیعی هست.نمیشه کاریش کرد.نه من جائی ندیدم همچین فایلی باشه.نقل قول:
حمید آقای گل نمی خوای بمن جواب بدی ؟نقل قول:
سلام اساتید
یه راهنمایی یه همچین چیزی برای تییترام از کجا میتونم پیداکنم؟یا کسیو میتونید معرفی کنید که برام با قیمت مناسب بسازه ؟برای تیبا هاچ بک میخوام
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا فرق KFC-PS6995EX با KFC-PS6995 خالی چیه ؟
نظرتون در مورد این باند ها چی هست ؟
نقل قول:نقل قول:
جالبترش میدونی چیه من رفتم بهم میگن JBL و Kenwood چینی درجه 2 و 3 هستن و دو سه ماه میوزه:n19::n19::n19::n07::n07::n07:
نقل قول:یعنی هیچ کس مارو آدم حساب نکرد راهنمائی مون کنه!؟
ممنونم واقعاً!!!
با توجه به مطالعه ای که توی اینترنت داشتم پیشنهاد میکنم کنوود 7056 رو برداری به قیمت تقریبی 550
اینم بگم از خونده هام راهنمایی کردم والا که تجربه ای ندارم
سلام من عذر میخوام ازتوننقل قول:
ببین دوست خوبم با این بودجه متاسفانه کالمپ خوبی نمیتونی بگیرید. به نظر حدود 200-250 بزار روی بودجه پخش رو کن وود u456 با قیمت 280+اینترفیس 60+یه کامپوننت خوب.
دوست عزیز اینا با فایبر ساخته شده و تقریبا قیمت بالائی رو میبره.تیوترها چی هستند؟نقل قول:
ex جدیدتره.کمی هم قویر تو وات ماکزیممنقل قول:
ببخشید دوست من،من پستتون رو جا انداختم از شما معذرت میخوام.نقل قول:
پخش کن وود X700UBT میتونم براتون بگیرم 460
7056 هم هست 535 تومن
پایونیر 8650BT هم 500تومن
پایونیر 7650SD هم 432 تومن.
هر کدوم رو خواستید اگر مایل بودید بفرمائید تا براتون تهیه و ارسال کنم.به منpmبدید