فاصلمون تا صدر جول شده 6 تا ديگه
بازي بعدي رو با کدو تيم داريم ؟
فاصلمون تا صدر جول شده 6 تا ديگه
بازي بعدي رو با کدو تيم داريم ؟
فجر سپاسی3 - استقلال 0 :27:
افشین راز شکست استقلال به شاغلام گفت و شاغلام هم داره به نحو احسن استفاده می کنه :46:
ماشالا به شیرازیا
استقلالی ها ترقه ترکوندند
اين پسره كوش كه عكس جدول را گذاشته بود !!
عجب ؟؟!!
تا گل زدن نارنجک پرتاب کردن
جالبه هميشه خبره اند در اين کار
دوستان این قضیه رجب زاده چیه
میگن میخواد بیاد پرسپولیس؟
مگه اون پسر بود که جدول رو گذاشت ؟؟
قديما مريم بود اسمش که
براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا
نوروزي به عنوان جراح ارتوپد پرسپوليس به AFC معرفي شد
خبرگزاري فارس: مسئولان پرسپوليس در نامه اي جديد به كنفدارسيون فوتبال آسيا، مسعود نوروزي را به عنوان جراح ارتوپد تيم در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا معرفي كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، در فهرست نخست ارسالي تيم پرسپوليس به AFC، به اشتباه نام فريد زرينه به عنوان جراح ارتوپد ذكر شده بود كه تصحيح شد و وي به عنوان فيزيوتراپ معرفي شد.
نام بيابانگرد ماساژور پرسپوليس به دليل ناقص بودن مدارك از فهرست اين تيم خارج شد.
در اقدامي ديگر براي ليگ قهرمانان آسيا، اشتباهات تايپي مربوط به شماره پيراهن بازيكنان رفع شد.
مصاحبه ي بعد بازيه قلعه نوعي قابل پيش بيني نيست
چونکه همش زدن زير توپ و شناختي هم نسبت به تيم حريف نداشتن
شايد هم بهانه ي باخت : بعد از سوت زدن داور مدافع توپ رو لمسيد !!
ولي خدايي پيستونهاشون کاري نکردن . الحق که افشين بازيخونه
اين فردوسي پور هم که توي 90 داشت مسخره ميکرد پيرواني رو بايد بدونه شخصيت چيز مفتي نيست که بشه باهاش شوخي کرد
ته فصل ايشا ... از خجالت عادل هم در ميايم که پوز خند ميز د ....
ایول دمش گرم چه حالی کردم ! :دي
این پیروانی حقشه مربی جوانان باشه !
:31:4-1 :27:
وحشتناکترين گل بازي همين چهارمي بود
به بازي هم چيزي نمونده که : تيمي که از رشت ........
شاغلام 4 قلعه نوعي 0
داور هم که آخرش رو گند زد پسره داره از درد ميپيچه ميگه بازي کنين !!
موقعيت گل 8 به 3 به نفع سپاسي بود
خدايي شاهکار کردن
اونايي که ميگفتن که شايد ذوب بتونه فقط اينارو متوقف کنه : اين روز ها همه متوقف ميکنن شما چطور ؟!
تبریک میگم ! :دي
راستی می دید هی میگفتن ما تیمیم ما فلانیم ؟ دیدید با نداشتن جان واریو تیمشون از هم پاشید ؟
میگم شانس آوردن بازی تموم شد و گرنه بازم می خوردن ! :27:
وای وای وای وای
چی شد پسر
الان قلعه نوعی میگه بعد ازینکه داور سوت زد و بازیکن حریف توپو با دست زد،باید پنالتی به نفع تیم ما گرفته میشد
به جان خودم اگر این فجریا خودخواه نبودن امروز یه نتیجه تاریخی رقم میخورد
یاد دنیلزلی و جبران فاصله 12 امتیازی افتادم
هه هه !
حال کردم با این باخت ... خدا بیشترش کنه !
ميبينم که ...
علي اوتي هم که نبود : تيم رو نتونستن از بن بسته هميشگي در بيارن
ديگه تاکتيکشون لو رفته
عجب فصليه پائيز
شاغلام بر خلاف حرف خياباني به فکر نگه داشتن نتيجه نبود
ته ريسک بود بازيشون . بدون ستاره 4 تا زدن و 4 تا هم نزدن
خوب شد برای پرسپولیس! کافیه استقلال توی بازی های دیگه همینطور بد بازی کنه! توی این بازی شانس آوردن بیشتر گل نخوردن! حالا تیم باید حواسش رو جمع کنه امتیاز مفت از دست نده اگه تیم همین روند صعدوی رو داشته باشه می تونیم پایان لیگ یکی از تیم های 1 - 2 جدول باشیم.
بروبکس احساساتتونو سعی کنید کنترل بکنید و توهین نکنید
همینجوری خوشحالی بکنید و بخندید ولی بدون توهین
دم شیرازیا گرم هی میگفتن پرسپولیس
نقل قول:
دقيقا
2 تا 3 گل ديگه ميتونستند بزنند اگه پاسكاري ميكردند
کمک برادران پیروانی به قلعه نویی
این شانس استقلال بود که در فاصله 3 هفته مانده به بازیهای آسیایی تا با یک شکست سنگین پی به ضعف سیستم منسوخ خود ببرد ، شاید قلعه نویی تاکنون توانسته با این سیستم در ایران که البته بیشتر آن به خاطر ستاره هایی است که از آن بهره می برد ، در صدر لیگ قرار بگیرد ، اما حریفان آسیایی مطمئنا قوی تر از تیم های ایرانیست.
بنابراین قلعه نویی باید مدیون برادران پیروانی باشد.
جالبه که وقتي عصباني ميشن به همه چي گير ميدننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3515586&postcount=20979
به قول يکي از بچه ها که خبري رو گذاشته بود شيوه ي منسوخ امير در مقابل شاغلام شکست خورد
الان هم مظلوميشون داشت مث افشين ميگفت وقتي کناره ها رو بگيري ...
خلاصه تموم شد
اینجا شلوتر از تاپیک خودشونه ها
حتی استقلالیا هم ریختن اینجا
برادرا باختید دیگه
حرفی نمیمونه که
بد بازی کردید و باختید
نقل قول:
افشین پیروانی:
راه شکست دادن استقلال را به همه تيم ها ياد داديم
مربي تيم فوتبال پيروزي تهران پس از پيروزي يک بر صفر مقابل ابومسلم خراسان گفت: بازي خوبي در مقابل ابومسلم انجام داديم و با توجه به اينکه راه شکست دادن استقلال را به همه حريفان اين تيم ياد داده ايم و اميدوارم استقلال امتياز از دست بدهد تا ما دوباره در اين فصل قهرمان ليگ برتر شويم.
"افشين پيرواني" به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در مقابل ابومسلم خراسان نمايش قابل قبولي داشتيم و توانستيم نتيجه خوبي کسب کنيم هرچند بايد بهتر از فرصت هايمان استفاده مي کرديم و گل هاي بيشتري وارد دروازه حريف مي کرديم اما براي ما مهم کسب سه امتياز اين ديدار بود که به آن دست پيدا کرديم.
وي افزود: در راه رسيدن به عنوان قهرماني مهمترين حريف ما تيم استقلال است و همان طور که هفته گذشته همه شاهد بودند ما اين تيم را در ورزشگاه آزادي کاملاً غافلگير کرديم و اگر کمي مثل آنها خوش شانس بوديم به راحتي مي توانستيم پيروز ميدان باشيم ولي استقلال با خوش شانسي از ما امتياز گرفت اما اميدوارم ساير تيم ها با بستن جناحين استقلال و تحت فشار قرار دادن هافبک دفاعي اين تيم استقلال را شکست دهند تا ما بتوانيم جاي اين تيم را در صدر جدول بدست بياوريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1-4 استق:2:
استقلال در برابر مقاومت 4 تایی شد !
کانون هواداران پرسپولیس : صدرنشين رقابت هاي ليگ برتر فوتبال ايران ششمين شكست خود در ليگ هشتم را تجربه كرد.
عصر چهارشنبه در ادامهي هفتهي بيست وهفتم رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي ايران مقاومت سپاسي در شيراز ميزبان استقلال تهران بود و در پايان توانست آبي هاي تهران را 4 بر يك شكست دهد.
در اين بازي كه در ورزشگاه حافظيهي شيراز به داوري هدايت ا... ممبيني برگزار شد، مصطفي صبري (30)، محمد ايران پويان (35)، امين متوسل زاده (67) و علي ممبيني (92) براي ميزبان و عليرضا عباسفرد (71) براي مهمان گلزني كردند.
اين ششمين باخت شاگردان امير قلعه نويي در فصل جاري رقابت ها بود. استقلال با اين باخت با 53 امتياز در صدر جدول باقي ماند. شاگردان غلام پيرواني هم با اين برد 39 امتيازي شدند.
8 تا میتونستن بزنن
گل کاشتن فجریا
رجبزاده به پرسپوليس نزديك شد
مهدي رجبزاده هافبك سابق تيم الظفره امارات كه چند روز پيش از ليست اين تيم كنار گذاشته شد، بهزودي با تيم پرسپوليس تهران قرارداد خواهد بست.
رجبزاده كه درحال حاضر درايران بهسر ميبرد، با پيشنهاد چند تيم ليگبرتري مواجه شده ولي احتمال پيوستن او به پرسپوليس زياد است. قرار است اين بازيكن هفته آينده با مسئولان اين تيم مذاكره كند و اگر اتفاق خاصي نيفتد رجبزاده با پرسپوليس قرارداد امضا خواهد كرد. توافقات مقدماتي در اين خصوص صورت گرفته و كادر فني تيم پرسپوليس هم به جذب رجب زاده تمايل دارد.
بابا كجاي كاري بايست 8 تاي ميشدن :27:نقل قول:
انشالله كه همين جور استقلال به كارش ادامه بده :40:
دم پيرواني هم گرم روي اين خنرال رو كم كرد :27:
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: بعضيها براي من استاد لب خواني شدهاند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بعضيها براي من استاد لب خواني شدهاند و از اين طريق هر كاري دلشان مي خواهد؛ انجام مي دهند.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم روز گذشته در يك بازي خوب 3 امتياز حساس را كسب كرديم.
وي افزود: بازي در تهران شرايط خاص خودش را دارد. اگر دير گل بزنيم صداي اعتراض تماشاگران را ميشنويم. به همين دليل بازي در تهران سخت است.
نيكبخت ادامه داد: انتظارات از مهاجمان پرسپوليس بالا رفته است. ما نسبت به سال گذشته كمتر تغذيه مي شويم و بايد روي خلاقيتهاي فردي به خواسته خود برسيم و جواب اعتماد كادر فني را بدهيم.
اين بازيكن تاكيد كرد: پارسال از 4 يا 5 موقعيت گل يك يا دو تاي آنها گل ميشد اما امسال شرايط فرق كرده است.
نيكبخت در خصوص حرف برخي ها مبني بر اينكه پرسپوليس به مساوي و بردهاي ضعيف تكيه كرده يادآور شد: من مخالف اين حرف هستم. پارسال 9 امتياز از سپاهان عقب بوديم اما قهرمان شديم. در حال حاضر استقلال از ما بالاتر است ولي بازيهاي ما نسبت به استقلال راحت تر است. حريفاني كه برابر ما ظاهر ميشوند ضعيفتر هستند اگر چه در ليگ برتر هيچ تيمي را نبايد دست كم گرفت.
نيكبخت اضافه كرد: بايد قبول كنيم به فوتبال خوب و زيبا امتياز نميدهند پس اگر ما يك بر صفر يا 10 بر صفر برنده باشيم فرقي ندارد.
وي در خصوص حرفهايي مبني بر اضافه وزنش گفت: بعضيها براي من استاد لبخواني شده اند. نميدانم چگونه با توجه به نزديكي ام با كاستا حرف هاي او را فهميدهاند و نوشتهاند كه من اضافه وزن دارم. در خصوص اين حرفها خيلي كوتاه آمدهام اما از اين به بعد اينطوري نيست و مطمئن باشيد خيلي از مسائل را پيگيري خواهم كرد.
نيكبخت تصريح كرد: اگر ميخواستم اين حرفها را گوش دهم در طول 13 سالي كه در فوتبال هستم تا به حال نابود ميشدم. به همين دليل سعي ميكنم فقط به فكر خدمت به تيم خودم باشم و براي بزرگ شدن دست به هر كاري نزنم.
نيكبخت درباره رابطهاش با ساير بازيكنان پرسپوليس اظهار داشت: هيچكس را تا حالا اذيت نكرده ام. قصد تعريف كردن از خودم را ندارم اما من در پرسپوليس با جوانترين بازيكن تا كريم باقري كه بزرگ ما است رفيق هستم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: سالها مقابل افشين پيرواني و در كنار او فوتبال بازي كردم اما بعضيها همه چيز را زير سئوال ميبرند و با نگاهي سياه ميخواهند بين ما مشكلسازي كنند.
نيكبخت تاكيد كرد: انتقاد فني را ميپذيرم. اين انتقادات موثر بوده و باعث شده به اينجا برسم و در تيم بزرگ پرسپوليس به ميدان بروم. اما برخيها مي خواهند با نوشتههايشان من را بكوبند.
وي ادامه داد: دوست ندارم هيچكس از من بي جهت تعريف كند اما لاقل انصاف را رعايت كنند. درخشش من ميتواند خاري در چشمان بعضيها باشد. بچه نيستم و تمام مواردي كه در خصوص من نوشته ميشود را متوجه ميشوم. اگر همين حرفها و حواشي براي بازيكنان ديگر اتفاق بيفتد آيا اين قدر بزرگ ميشوند كه درباره من مي نويسند؟
نيكبخت عنوان كرد: سكوت من در حال حاضر به خاطر موفقيت باشگاه و نتايج خوبي است كه گرفتهايم. بيتجربه نيستم كه تيم را وارد دردسر كنم اما بعد از قهرماني در ليگ برتر و موفقيت در پيكارهاي آسيايي حرفهاي زيادي براي گفتن دارم. اميدوارم بتوانم غيبتم در ديدار برابر ابومسلم را با برد مقابل برق شيراز و يك روز موفق از خاطرهها پاك كنم.
خبر مهم و فوری
بر طبق خبرهای واصله از شیراز با توجه به سیاستهای مشارکتی باشگاه مردمی استقلال در راستای توسعه و ارتقای ورزش ملی در طی یک بازی جوانمردانه ( ببخشید تبانی ) تیم استقلال بازی خود را با 4 گل به تیم مقاومت سپاسی واگذار نمود تا روحیه سرمربی تیم ملی امید ( غلامحسین پیروانی ) در جهت صعود تیم ملی امید به رقابتهای المپیک لندن افزایش یابد.لازم به ذکر است امیر قلعه نویی در پایان بازی ضمن اعلام دستیابی به اهداف دوگانه خود از این بازی این اهداف را به شرح ذیل برشمرد:
1-افزایش روحیه شاغلام سرمربی تیم ملی امید
2- کاهش فاصله امتیازات و رتبه بین دوتیم استقلال و مقاومت سپاسی و در نتیجه باز هم افزایش روحیه شاغلام برای رقابتهای حساس المپیک:31:
خیلی خر شانسن این استقلالیا
ااااااااااا
بابا چقدر شانس دیگه
خدایی اگه یه ذره فقط یه ذره مقاومتیا دقت میکردن الان زده بودن رو دست پرسپولیس و اینا رو 8 تایی میکردن
نقل قول:حالا بخند :27::27::27::27:
برنامه 90 نشون داد که قلعه نوعی میگفت هدف مهم این بود که بعد از دربی 9 امتیاز اختلاف داریم با پرسپولیس
نمیدونم چرا با بازی امروز استقلال مقابل فجر یاد حرف های مرفاوی افتادم که میگفت مهم اینه که 12 امتیاز از پرسپولیس جلو هستیم و در اخر هم دیدید چی شد
خوشم اومد 4 تا خوردن دیشب یارو اومده بود جدول لیگ رو گذاشت !!!
طبق آخرین خبرها ، دقایقی پیش جگرمان خنک شد !!!!!:27::27::27:
مصی دیدی بازی رو؟
باید منتظر مصاحبه بعد از بازی قلعه نوعی باشیم
فردا قیافه عادل هم دیدن داره بعد از اون همه تیکه که به پیروانی انداخت
متاسفانه دقایقی پیش مطلع شدیم که تیم استقلال تهران با نتیجه 4 بر یک بازی را مقابل مقاومت سپاسی شیراز واگزار کرده است
بنده به نوبه خودم به تمام استقلالی های عزیز فاجعه وارد آمده را تسلیت عرض میکنم
امیدوارم این پست تسلی خاطر طرفداران این تیم باشد