سلام.
میشه فایل gsrld.dll واسه max payne 3بزارید؟
همونجایی که بازی نصب شده
لطــــــــــفا:11:
Printable View
سلام.
میشه فایل gsrld.dll واسه max payne 3بزارید؟
همونجایی که بازی نصب شده
لطــــــــــفا:11:
روی آیکون اجرایی بازی کلکی و در قسمت compatibilty تیک تموم گزینه هم رو بزن ضمنا بازی رو هم در حالت شبیه ساز xp اجرا کن....خلاصه این بازی با ویندوز ویستا به بالا سازگاری نداره!!نقل قول:
اصلا توی ورژن کامل بازی چنین فایلی وجود نداره...البته black box رو خبر ندارم!نقل قول:
ولی یکی از دوستان توی تاپیک مشکلات خود بازی دقیقا مشکل شما رو داشت ولی رفعش کرد(دقیق نمیدونم چطوری)ولی ازش بپرس شاید تونست بهت کمک کنه....
آقا کسی نبود جواب ما رو بده؟نقل قول:
این تاپیک گذاشتن مشکلاته، نه راه حل! :31:
یکی جواب ما رو بده.نقل قول:
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه
اما الان که بازیو نصب کردم وقتی بازش کردم میخواست اپدیت کنه قطعش کردم ( به دلیل حجم بالا )
حالا که باز میکنم رمز میخواد
لطفا رمز رو زودتر بگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سیستمم همه رو با قدرت ساپورت میکنه
فکر کنم شما داری یکی از پچ یا نسخه های جانبی sims رو نصب میکنی...دقیق نمیدونم ولی زیاد بودند بچه هایی که توی اجرای این بازی چنین اخطارهایی گرفتن اگه یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مخصوصا توصیه پست اول) بزنی بهتر متوجه میشی...نقل قول:
اگه یه بازی خاصه ممکنه بازی یا کرک مشکل داشته باشه ولی اگه توی تموم بازیها اینطور میشه احتمال بد افزار یا ویروس روی سیستم وجود داره....نقل قول:
احتمالا وقتی وصل اینترنت شده و وقتی به سرور بازی نصب شده متوجه دزدی بودن بازی شده و بازی از کار افتاده...شاید با ریختن دوباره کرک درست شنقل قول:
اگه درست نشد احتمالا باید دوباره بازی رو نصب کنی!!
بازی Tom Clancys Splinter Cell Conviction. رو نصب و با کرک SKidrow اجرا کردم ، بعد از اينکه آپديت 1.3 رو ريختم موقع باز کردن بازی ميخواد به سرور وصل بشه و اينا ، اگرم نت قطع باشه که ميگه اينترنت قطع و نميشه !! کرک قبلی رو هم که دوباره ميريزم موقع اجرا ارور ميده !
چيکار بايد بکنم ؟
خوب به احتمال زیاد همون کرک مشکل داره...نقل قول:
میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوضش کین...
متاسفم ولی مجبورم دوباره بگم که:
بازی the settlers 7:path to a kingdom
اخر نصب بازی گفت که این فایل 1911.dll نیست .من رفتم این 1911.dll رو از اینترنت گرفتم! و ریختم در فایلی که میخواست ولی بازم میخواست!
من ignore 'کردم ولی موقع اجرای بازی دوباره این ارور اومد!!! ایناهاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من برای بازی NFS Most Wanted پچ ورژن 1.3 رو نصب کردم ولی بعد با ارور no cd/dvd مواجه شدم که از اینترنت یک کرک پیدا کردم و کپی کردم ولی حالا اصلا اجرا نمیشه! میشه لطف کنید یک کرک سالم بهم بدی.
ممنون
سلام
من داخل اکثر بازیا به ویژه ghost recon این مشکل رو دارم :
[html]http://myup.ir/viewer.php?file=54805272037189067821.jpg[/html]
[html]http://myup.ir/viewer.php?file=42771038390133864303.jpg[/html]
[html]http://myup.ir/viewer.php?file=65175270786232448438.jpg[/html]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون مشکل از کرکه یا مشکل از بازیه و یا مشکل از سخت افزاره ؟و یا اینکه نرم افزاریو نصب نکردم ؟
درضمن داخل همه بازی ها بعضی صدا ها رو ندارم که برای حل این مشکل گفتن توی device manager فلان گزینه رو disable کنم اما من همچین گزینه ای ندارم :
بازی daynasty warrios 7 اجرا نمیشه و ارور
the application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail
رو میده دو بار هم نصب کردم ولی بی فایده بود ویندوز هم 7 64 bit هست
من بازی مبارزه در خلیج عدن رو گرفتم ولی بعد از نصب رو آیکون بازی که کلیک می کنم . اینو می نویسه scripts could not be run on this computer . you are not able to continue the registration process ویندوز xp sp3 هست و تمام فایل های توی dvd رو هم نصبیدم
دوستان سلام
این مشکل ارور stop working چیه ؟
من اینو دانلود و نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بازی رو اجرا می کنم stop working می ده
ممنون می شم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان ..
كسي تا حالا Midtown2 بازي كرده .. يه بازي ماشين قديمي هستش:3:
من نميدونم چرا صداش نمياد :9:
به محض اینکه می خوام بازی street fighter x -tekken رو نصب کنم ارور زیر می ده مشکل از کجاست؟
سلام
هوس کردیم دوباره stronghold 2 رو بازی کنیم !
نصبش کردم . کرک رو میای کپی کنی پیغام میده که این فایل فقط خواندنی هست و نمیشه کپی شه !
تو سایتا هم گشتم نبود .
راهنمایی لطفا
تو بازی rayman origin دکمه ضربه زدن چیست ؟
چون هر چی دکمه رو عوض میکنم جواب نمیده ! مرسی
اينجا همه مي پرسن ... كسي جواب نميده :44:
اينجا همه مي پرسن فقط .. كسي نيست جواب بده
توی بازی company of heroes tales of valor وسط لودینگ میپره بیرون.
کمک کنین اینو درست کنم.
پ.ن:تو کف بازی موندم.:42:
دوستان مشکل صدام هنوز تو بازی ها حل نشده هر برنامه ای - هر اپدیتی که بگین نصب کردم - سیستم نو هست - نمیدونم چشه و چرا بعضی صدا ها تو بازی به گوش نمیرسه
مشکل از مادربرده ؟ تنظیماتی داره که من انجام ندادم ؟
اگه توی تمام بازیهاست باید dx رو به روز و حتما کارت sound سیستم رو هم نصب کیند...نقل قول:
ولی اگه توی چند بازی خاص هست(مثل nfs run)نه این مشکل به بازی برمیگرده و ربطی به سیستم نداره...
بازی Mafia 2 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده:
PhysX SDK not intialized.....
بعد از اینکه پچش رو ریختم این ارور رو میده و همینطور ارور قبلی:
Mafia II Application has stopped working
.
.
مشخصات سیستم هم اینه:
Processor: AMD 4100 Quad-Core 3.60 GHz
Ram: 4 Gb
Video Card: ATI Radeon HD 6570
نوشته هایی در این مورد در انجمن دیدم ولی با خوندنشون مشکلم حل نشد. PhysX فکر کنم آخرین ورژن، دانلود کردم که در پوشه بازی نبود.
کسی میتونه این مشکل رو حل کنه؟
سلام، دوستن کمک کنید چند مرحله از call duty 4 بازی کردم الن برنامه گیر می کنه و این پیقام رو میده
it appears that ca;; of duty 4: modern warfare did not quit properly the last time it ran. do you want to run the game in safe mode?
بازی اجرا نمیشه.
فقط 3 تا گزینه میاد
1, yes
2, no
3, cancel
هر کدومشم میزنم هیچی نمیاد
اکس پی سرویس پک 2
اجرا میشد تا چندین مرحله هم جلو رفتم
وسطای بازی اینجوری شد
آنتی ویروسمم غیر فعاله و مطمعنم ربطی به این نداره.
آخرین ورژن PhysX رو نصب کردم درست شد.
آقا چرا بازی rayman origins روی کامپیوتر برای من بازی آهسته میاد؟یه حالت اسلومشن میاد.سیستم هم قویه در حد crysis!
سلام به برو بچ پی سی
آقا من یه لپ تاپ دارم که گرافیکش اینتل هست یعنی رم خودش پایینه و از رم سیستم شر میکنه ورژنهای قدیمی pes رو که روش نصب میکنم pes 2010 با رزولیشن 600*800 اجرا میشه و بالاتر هم نمیره واسه همین قسمتی از صفحه مانیتور سیاه هست چون رزولیشن مانیتور بالاتر هست به نظر شما چطوری میشه رزولیشن رو برد بالا یا چه تغییراتی میشه اعمال کرد که فول اسکرین بشه بازی کرد ؟
اگر زودتر جواب بدن دوستان که توی این گرما و این ماه رمضونی تو خونه بازی کنیم که ثواب داره....
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم من بازی Prison Break: The Conspiracy رو نصب کردم و به راحتی هم اجرا شد
اما بار دوم که بازی رو اجرا میکنم سرعت فریم بازی به طور وحشتناکی پایین میاد و اگر سیو قبلی رو پاک کنم دوباره درست میشه و با خروج دوباره از بازی همین داستان تکرار میشه .لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم
سلام به همه دوستان
من می خواستم پچ 1.1 بازی Tom Raider Underworld رو نصب کنم که با اخطار
"The game is not installed on your system. please install the game first and then run this patch"
مواجه می شوم. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه این پچ را نصب کنم.
با تشکر
سلام مشکل من توی بازی ANNO 2070 هست اگر کسی تونسته بین جزایر یا توی نقشه عمل trade یا همون حمل و نقل یا بازرگانی کردن یا هر چیزی دیگه انجام بده ممنون میشم بگه چون مشکل بزرگ این بازی همین هست با این کرک کردنش !
کشتی ها توی مپ استراتژیک نشون داده نمیشه و کلا غیر فعال هست و این یعنی بازی به این قشنگی به فنا رفته
بازم ممنون اگر بگید
باسلام مشكل من در اجراي بازيassessins creed brother hoodهستش وقتي من وارد بازي ميشم منو و همه چيز سرعتش عاليه ولي وقتي بازي رو پلي ميكنم بازي به صورت صحنه آهسته اجرا ميشه يا به صورت ديگه,بازي لك داره لطفا يه راهمايي كوچولو بكنيدme30
با سلام
من امروز بازی fifa manager 2012 رو نصب کردم ولی زبانش به زبان روسی هست کسی میتنونه کمکم کنه
آقا تورو خدا یه نفرو منو کمک کنه
من فیفا12 روی لپتاپم نصب کردم..... بعد از این که اکانتم میسازم میخوام وارد بازی بشم (اونجایی که رونی توپ رو شوت میزنه) یهو از بازی مپره بیرون بدونی که ارور خاصی بده! رو کامپیوتهای دسکتاپ خوب جواب میده ولی رو لپتاپ میپره بیرون!!
مشخات لپتاپم:
Core i5
8GB Ram
VGA Nvidia GeForce 525M 1GB
سلام.آقا من تازه بازی the witcher 2 روخریدم و اولش هم گیر کردم. آنجا که پادشاه منتظره که سربازاش در دروازه رو بشکونن و بعد ما میریم چند تا سرباز می کشیم بعد نقشه علامت میده که باید بریم چند تا دیگه از سرباز های دشمن را بکشیم و وقتی می خواهیم برویم سراغشان با یک گاری راه رو می بندن. من هر جارو گشتم راهی پیدانکردم. چیکار باید بکنم .
همید وارممتوجه شده باشید .
با تشکر
سلام احتمال زیاد ماله کارت گرافیکت هست که از نظر سخت افزاری پایین هست اگر این نیست باید آخرین آپیدیت گرافیکتو نصب کنی و اگر که نصب کردی باید نرم افزارهای جانبیش رو نصب کنی .... البته میتونی توی تنظیمات بازی گرافیک بازی رو بیاری پاییننقل قول:
سلام احتمال زیاد ماله کارت گرافیکت هست که از نظر سخت افزاری پایین هست اگر این نیست باید آخرین آپیدیت گرافیکتو نصب کنی و اگر که نصب کردی باید نرم افزارهای جانبیش رو نصب کنی .... البته میتونی توی تنظیمات بازی گرافیک بازی رو بیاری پاییننقل قول:
اقا سوال من فنی لطفا جواب فنی بدید من دیروز کا اف دیوتی پنج گرفتم دی وی دی یکش سالم بود اما دی وی دی دومش مرحله اخرش درست رایت نشده اسم فایلش اینهlocalized_english_iw03.iwd موقع نصب به این که میرسه گیر میکنه میشه دی وی دی دوم رو روی یه دی وی دیه دیگه رایت کنم بدون این مرحله نصب میشه؟