درایو BenQ این چه صیغه اییه دیگه؟ :18:نقل قول:
قیمت امروز مشهد : الایت 420 با درایو Liton و با درایو BenQ میشه 440 تومن.
آرکید هم که 320 تومن.
باندل ادیشن هم 530 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو BenQ این چه صیغه اییه دیگه؟ :18:نقل قول:
قیمت امروز مشهد : الایت 420 با درایو Liton و با درایو BenQ میشه 440 تومن.
آرکید هم که 320 تومن.
باندل ادیشن هم 530 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طور می تونم رو هارد XBOX فایلی رو کپی کنم. خیلی این ور و اون ور گشتم برنامه xplorer360 رو هم پیدا کردم که البته بعضی گفته بودن ممکنه هارد رو خراب کنه. آیا راه بهتری هم هست؟ آیا اصلاً با این برنامه می شه فایلی رو توی هارد کپی کرد یا فقط برای backup گرفتن به درد می خوره؟
ممنون می شم اگه جواب بدید.:40:
بر و بچز 360 دار یه سری به پست من تو این تاپیک بزنید:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=310162&page=229
با ف ی ل ت ر شکن شما میاین؟
سایت p30world ف ی ل ت ر شده
من نمیتونم وصل شم
الانم از یه جای دیگه به زور وصل شدم
کی از ف ی ل تر ینگ در میاد؟
حالم گرفته شده بدجور
با دامنه .net بیاین بالا مشکلی نداره....نقل قول:
سلام دوستان.
من یه دسته ایکس باکس رو واسه کامپیوتر خریدم.خیلی خیلی دسته توپیه(مشتاق شدم برم یه ایکس باکس بگیرم!:31:) اما یه مشکلی دارم:
این دسته چه جوری خاموش میشه؟ من هر دفعه مجبورم واسه خاموش کردنش باتریشو در بیارم
ممنون
دسته خود کنسول که با خاموش کردن کنسول , خود به خود خاموش میشه و دکمه ای برای خاموش کردن خود دسته ندارهنقل قول:
البته توی X360 اگه دکمه وسط دسته رو 3 یا 4 ثانیه نگه داری یک منو با 3 گزینه میاد که یکیش برای خاموش کردن دسته هستنقل قول:
تو PC تاحالا تست نکردم
منم بهش گفتم که تا اونجایی که میدونم همشون liton هستن ولی گفت خوده مایکروسافت برای آمریکایی ها BenQ میزنه :31: منم گفتم عجیبه :19:نقل قول:
ولی خیلی غول بود طرف, توی مغازش پره ایکس باکس بود, همونجا که بودم داشت به یک نفری فورزا ادیشن میفروخت. فکر کنم اصلا بازی های PC نداشت, خوراکش 360 بود.
نقل قول:
فروزا رو گفتی 530؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که من خبر دارم 400 تا 420 هستش
فکر کنم داری اشتباه می کنی
به نظر من اشتباه نیست...نقل قول:
دیگه تابستونه و جای تعجب نداره.
فروشنده های منصف 100 تومن کشیدند رو قیمت:27:
یعنی برا خود امریکایی ها ضعیف تر میزنه.نقل قول:
منم بهش گفتم که تا اونجایی که میدونم همشون liton هستن ولی گفت خوده مایکروسافت برای آمریکایی ها BenQ میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم گفتم عجیبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یارو میخواسته به این هوا گرونتر بفروشه xbox360 ها رو
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
فکر کنم رو ۴۶۰ ۴۷۰ باشه. ۵۳۰ دیگه خیلی ستمهنقل قول:
فروزا رو گفتی 530؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که من خبر دارم 400 تا 420 هستش
فکر کنم داری اشتباه می کنی
بروبچ گل این xbox ما از وقتی گرفتیم یه مشکلی داره.اونم اینه که وسطه بازی یه دفه تصویر میره.بعضی وقتا با زدن دکمه رام تصویر میاد.بعضی وقتا هم دست به سیم آنتن میزنی میاد.بعضی اوقات هم وقتی دکمه سبزه وسطه دسته رو میزنی میاد.
ولی بعضی اوقات هر کاریش میکنی نمیاد.بعدش خودش بعده چند ساعت درست میشه!
مشکل چیه؟!
یه دله سیر تا حالا باش بازی نکردم.دهنمو سرویس کرده!:41:
البته اگه وقتی هم که سالمه بخوای خاموش کنی و جابه جاش کنی بازم دیگه تصویر نمیده!
سلام
به نظر شما ایکس باکس تو تلویزیون های معمولی فرقی با پی اس 2 میکنه؟
آخه من نگرانم بعد از این که گرفتم فرق پچندانی با پی اس 2 نکنه.(کابل کامپوننت بهش نمی خوره)
ممنون:11:
شما کابل رو تعوضی کردی ؟نقل قول:
دستگاه رو کی خریدی ؟
بردت چیه ؟
به نظر من بهتره با اقا رضا در میون بگذاری اینم تاپیکش:
کد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=1132
من قبلا هم گفتم تو این 23 سال عمرم و 17 سال gamer بودنم یکی از خنده دار ترین حرف هایی هست که شنیدمنقل قول:
شما خودت بشین این 2 رو نه تو sdtv بلکه اصلا رو یک tv 14 اینچ قدیمی که سطحش شبیه نیمکره هست مقایسه کن ببین واقعا یکین ؟
آره 530 ! الان توی مشهد الایت 420 هست !نقل قول:
دقیقا .نقل قول:
همین BenQ بود میگفتی نمیشه لایو رفت باهاش ؟نقل قول:
کجاش ستمه ! مگه روی هر مدل 100 تومن نکشیدن روش... پس روی باندل ادیشن هم باید 100 بکشن روش دیگه. قبل تابستون 420 تا 430 بوده الانم شده 530.
بابا جناب مصطفی nba
شما که نمیتونید سوال هار و جواب بدید چرا را به را فحش می دید:evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::e vil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::ev il2::evil2::evil2:
سلام بچه ها
من مودمم دیگه جا برا وصل کردن به ایکس باکس نداره !!!!
به نظرتون چی کار کنم ؟
میشه از کامپوتر برای ایکس باکس فیش خروجی گرفت ؟
هر وقت با xbox کار داری فیش رو بهش وصل کن.نقل قول:
منم مودمم جای یکی فیش رو بیشتر نداره ولی هروقت بخوام برم تو لایو وصل میکنم بهش...:21:
آخه به خاطر یه سری مشکلات نمی شه !!!نقل قول:
مال من هم قبلاً این جوری بود ولی خوب دیگه الان نمی تونم ...
یعنی راه دیگه ای نیست ؟:41:
سلام بچه ها
رزولیشن چیه؟
سلام کیفیت و سایز تصویری که داری باهاش بازی میکنی بهش میگن رزولیشن.نقل قول:
مثل 480 و 720 و 1080 ...
رزولیشن به تلویزیون ربط داره یا کنسول.
با کدوم تنظیمش میکنن؟
این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوالی داشتم میدونم باید تو تاپیکش بزنم ولی پیدا نکردم تو این بازی red dead من الان شدم جک ولی هیچ ماموریتی وجود نداره باید چی کار کنم؟
این مال بازیه BUZZ هست . مثل از کی بپرسم زنده یاد نوذری .نقل قول:
سلام رفقا:15:
باندل ادیشن چیه:31:
کسی میدونه؟:thumbsup::biggrin::biggrin:
سلام بچه ها.
کسی می دونه از اینها رو از کجا و چند می تونم بخرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا:
که نوشته 9 دلار!کد:http://www.handhelditems.com/xbox-wireless-controller-charger-cable-p-12618.html
فکر کنم ارزش داشته باشه!
----
یه سوال دیگه:
من وسط بازی Evil 5 تصویرم بریده میشه!
یعنی گاهی اوقات یه خط افقی میاد رو تصویر و اعصابم رو خورد می کنه!
معمولاً تو فیلم هاش این اتفاق می افته!
الان مشکل از کجاست؟
تلویزیونم؟ کابل HDMI م؟ خود XBox نمی کشه؟ DVD بازی مشکل داره؟ خود بازی مشکل داره؟ یا چی؟
مرسی
سلامنقل قول:
جواب اولی رو نمیدونم
اما سوال دومت
اگه تو کابلhdmiگرد و خاک باشه یا شل با شه این مشکل میتونه پیش بیاد
اگه زیاد بازی کنی وکنسول داغ کنه بازم ممکنه پیش بیاد
ولی من فکر میکنم مشکل شما از دی وی دی بازی باشه اگه کپی باشه صد در صد از اونه اگه هم اصله احتمالا خش داره
یه سوال دیگه هم پیش اومد!
من دیروز نشستم بازی Prince of Persia 2008 رو 100% کردم ولی الان که یه سر رفتم Live، دیدم که گویا یه DLC برای این بازی هست و باعث شد که من 100% نشم!
میگم راهی هست که من Microsoft Point نخرم و این DLC رو دانلود نکنم؟
مثلاً یه مغازه ای جایی که مثل آدمیزاد ازش بخرم؟
یا مثلاً یه DVD ی که DLC تعداد زیادی بازی توش باشه؟
مرسی
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.png[/IMG]آخرین سری ایکس باکس 360 لپ تاپ مانند یا Xbox 360 Laptop Version 5 ساخته شد.
بن هِک طراح این دستگاه می گوید: «چند ماه پیش اعلام کردیم که می خواهیم ایکس باکسی طراحی کنیم که کمی جمع و جورتر و پرتابل باشد. و الان ما موفق شده ایم. با اینکه این نسخه به نسخه های قبل شباهت دارد اما من آن را یکبار کامل و از ابتدا طراحی کردم.»
مشخصات این ایکس باکس عبارتست از:
یک پورت شبکه
WiFi
یک آمپلی فایر جدید که نسبت به قبلی ها صدای خیلی بهتری دارد
یک دستگاه دی وی دی خوان
حسگر مادون قرمز برای کنترل از راه دور
2 پورت USB
مادربورد جاسپر
این دستگاه نسبت به سری های قبل شباهت بیشتری به لپ تاپ دارد. طبق معمول مشکل اصلی این دستگاه نیز قیمت بالای آن است و شما برای داشتن آن احتمالا باید هزینه سنگینی پرداخت کنید.برای دیدن عکس هاش روی لینک ها بریدکد:http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/amir/xrev5_5-narenji-ir.jpg
کد:http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/amir/xrev5_narenji-ir.jpg
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.png[/IMG]http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/amir/xrev5_8-narenji-ir.jpgکد:http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/amir/xrev5_7-narenji.ir.jpg
کد:http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/amir/xrev5_11-narenji-ir.jpg
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]
نقل قول:
به هیچ وجه خرید هر گونه Play & Charge Kit را به شما توصیه نمیکنم چون اکثرا کسانی که از جمله خودم خریداری کردن ازین وسیله رضایت نداشتن و شما یا از همین باتری های غیر شارژی مثل Duracell استفاده کنید یا یک جفت باتری شارژی سونی با یک شارژر درست و حسابی خریداری کنید.
این مشکل افت فریم مربوط میشه به خور بازی که اگه روی هارد بازی را نصب کنید کمی بهتر میشه و به کابل و TV ربطی نداره.نقل قول:
یه سوال دیگه:
من وسط بازی Evil 5 تصویرم بریده میشه!
یعنی گاهی اوقات یه خط افقی میاد رو تصویر و اعصابم رو خورد می کنه!
معمولاً تو فیلم هاش این اتفاق می افته!
الان مشکل از کجاست؟
تلویزیونم؟ کابل HDMI م؟ خود XBox نمی کشه؟ DVD بازی مشکل داره؟ خود بازی مشکل داره؟ یا چی؟
مرسی
بعضی از DLC ها رایگانه و شما میتونین به راحتی اونا را دان کنید و بعضی دیگه پولی که خب برای دان حتما نیاز بخه Point دارید.نقل قول:
مغازه هایی هستن که این DLC هارو میفروشن ولی اکثرا همون DLC های رایگانه.
پروژه ناتال با این شعار شروع شد که شما به دسته بازی نیازی ندارید و خودتان دسته بازی هستید. همانطور که در نارنجی خواندید دیروز سرانجام نام نهایی این پروژه، کینکت اعلام شد و امروز هم مایکروسافت اعلام کرد که ۴ نوامبر آن را برای کنسول بازی اکس باکس ۳۶۰ به بازار ارایه می کند. این شرکت هنوز قیمت آن را رسما اعلام نکرده اما پیش بینی می شود که بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار باشد. ۱۵ بازی برای شروع: همراه با ارایه کینکت ۱۵ بازی مخصوص آن هم ارایه خواهد شد. اگر کمی بیشتر صبر کنید تعداد بازی ها به طور شگفت انگیزی بیشتر می شود.
متفاوت بودن کینکت سبب شده که بعضی ها هنوز متوجه نشده باشند که Kinect چیست و سوالات زیادی در ذهن افراد شکل گرفته. به طوری که بعضی ها تصور می کنند کینکت یک کنسول بازی است! اینجا پاسخ تمام این سوالات را پیدا خواهید کرد.
کینکت یک دوربین است:
اگر به طور ساده به کینکت نگاه کنیم این فقط یک دوربین است که برای کنسول بازی اکس باکس ساخته شده. مانند یک وب کم که به کامپیوتر متصل می کنید، کینکت را هم می خرید تا به کنسول اکس باکس وصل کنید.
کینکت از اشعه مادون قرمز برای ردیابی حرکات استفاده می کند: کینکت از وب کمی که برای کامپیوتر تان می خرید باهوش تر است. این دوربین گستره دیده وسیعی دارد و وقتی ان را بالای تلویزیون قرار می دهید بیشتر محیط اتاق را می بیند. با قدرت اشعه مادون قرمز و نرم افزارهایش می تواند شما و ۴۸ نقطه مختلف از بدن را شناسایی کند و حرکات را تشخیص بدهد تا با حرکت دادن بدن بتوانید بازی کنید.
کینکت فقط دوربین مادون قرمز نیست: به همراه آن یک میکروفون هم وجود دارد. بنابراین شما می توانید با کنسول اکس باکس ۳۶۰ صحبت کنید و به آن فرمان بدهید. ضمنا تنها شما را با امواج مادون قرمز نمی بیند. دوربین کینکت می تواند به صورت آر جی بی یعنی رنگی هم فیلم برداری کند و قابلیت تشخیص چهره دارد. بنابراین کاربرهای خودش را می شناسد. کافی است در مقابل آن قرار بگیرید تا شما را شناسایی کند و پروفایل شما لود شود.
کینکت منو های خودش را دارد: برای اینکه کنترل صوتی اش راحت باشد مایکروسافت یک رابط کاربری جدید برای آن طراحی کرده که با رابط خود کنسول اکس باکس متفاوت است.
امکان چت ویدیویی دارید: نرم افزاری شبیه اسکایپ به نام ویدیوکینکت توسط مایکروسافت ساخته شده. تا بتوانید با دوستانتان روی اکس باکس، اکانت لایو یا لایومسنجر کنفرانس ویدیویی داشته باشید. ضمنا شما می توانید با دوستانتان از این طریق ویدیوها را به طور مشترک نگاه کنید.
اما همه چیز عالی نیست: هنگام کار در ابتدا برایتان خیره کننده است. اما کم کم متوجه می شوید که ایراداتی هم وجود دارد. گاهی اوقات تاخیر زمانی در تشخیص حرکات به وجود می آید که شاید به مذاق هر کسی خوش آیند نباشد. اما در کنار مشکلات کینکت از پتانسیل های زیادی هم برخوردار است. برای مثال فقط کاربرد آن را به عنوان یک کنترل از راه دور در نظر بگیرید که چقدر بهتر از ریموت های فعلی است.
سلام بچه ها .... آقا مارک دیسک (T-Gate,Verbatim,... ) خیلی مهمه ؟ ... یعنی اگه از دیسک مرغوب استفاده نکنم ... خیلی ضرر داره؟ ( با توجه به اینکه بازی روی هارد نصب بشه)...
منمون:31:
درایو این کنسول خیلی سگ جونه و این حساسیتها به نظر من بی مورده!:31:نقل قول:
اگه هارد داشته باشید که نه فرقی نمیکنه که از T-GATE استفاده میکنید یا Verbatim ! چون در هرصورت بازی از روی هارد اجرا میشه و درایو فعالیتی نداره.
یکی جواب مارو میدهنقل قول:
دوستان کسی جواب نبود ؟نقل قول:
خیلی ممنون
سلام رفقا
من الان یه ایکس باکس الیت با برد جاسپر خریدم میخواستم بدونم که به دون نگرانی میتونم 4 ساعت یا این حدود ها یه ضرب بازی کنم یا باید روش هایی مثل 12 ولته کردن یا کولینگ رو پیاده کنم لطفا یکی جواب بده اگه کسی هم از راه های جلوگیری از سه چراغه شدن چیزی میدونه خیلی ممنون میشم بگه
خیلی ممنون شهاب جون .... این که میگم نوع دیسک منظورم بین T-gate یا Verbatim نیست ...اصلا اسمشو نمیدونم چیه...شما فکر کنید از بدترین دیسک های توی بازار هست ... خیلی ضرر داره ؟ ... هر بازی رو از این فروشنده میخرم 2 تومن .... مارک دیسکو از کجا باید بفهمم ؟ ...نقل قول:
کنسولم 3 چراغ شد! بعد از کمتر از 6 ماه روزانه به طور متوسط کمتر از یک ساعت استفاده کردن.
اگه می دونستم اینقدر عمرش کوتاهه، بی خیال خریدش می شدم.
Error ای که نشون میده، E79 هستش. ارور 0022 رو هم تونستم بوسیله ی روش آموزش داده شده در یک سایت پیدا کنم.
راهی برای تعمیر این ERROR ها هست؟
متاسفم برای مایکروسافت! بی کیفیترین محصولات رو تولید می کنه ولی بالاترین سودها نصیبش میشه!
کنسولتو کی خریده بودی؟