واسه من که از دیروز آنتنش چشمک زنه،زنگ زدم،میگه در حال بررسیه!!
بدون اینکه شماره ای ازم بخواد یا محدودمو بپرسه؟
گفتم:قربان قبلا چند تا چیز میگفتن بعدا میپیچوندن،شما همین اولش پیچوندی!!!!
Printable View
واسه من که از دیروز آنتنش چشمک زنه،زنگ زدم،میگه در حال بررسیه!!
بدون اینکه شماره ای ازم بخواد یا محدودمو بپرسه؟
گفتم:قربان قبلا چند تا چیز میگفتن بعدا میپیچوندن،شما همین اولش پیچوندی!!!!
نتیجه شکایت نت تایپ:
چند سری تماس گرفتن که باید کارشناس بفرستیم که چک کنن ، منم گفتن سرعت و پینگ اوکیه، گفتن نه باید بفرستیم
اومد و رفت
2 روز بعد، تماس ایرانسل ، سرعت شما اوکیه!! و مشکلی ندارید، حالا هرچی من سعی کنم به این بی شعور حالی کنم مشکل و متن شکایت در مورد نت بود نه سرعت، بی فایده بود! مرحله تجدید نظر میزنم
دیشب من توی دیجی کالا هم به زور می تونستم برم. تلگرام هم کار می کرد ولی سرعت فاجعه بود. وب سایت خود ایرانسل هم برام نمیومد!! فقط چند تا سایت خبری مثل خبرآنلاین و فارس و الف کار می کرد.نقل قول:
2 هفته اس درخواست عودت دادم هنوز خبری نشده مسخره کردن مارو انگار
دوستان مودم z6000بهr15اپدیت کردم.صفحه تنظیمات مودم خیلی سادست انگار خامه . میشه برگشت به قبلی یا همینو درست کرد؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
2 هفته ؟ مشتری درخواست عودت داد ، 4 ماه طول کشید تا پول مشتری رو دادننقل قول:
منم اهواز همین مشکل رو داشتم از دیروز ولی الان تقریبا درست شده :n27: هنوز بعضی سایت ها نمیاد یا با قندشکن باید باز کردنقل قول:
تماس گرفتم صبح گفتن بروزرسانی شبکه است
به نظرم مربوط به این مسخره بازی ترافیک ملی میشه!:n24: فکرشو بکنید اگه کوچکترین سروصدایی بشه دیگه اینترنت راحت قطع میکنن و فقط شبکه ملی اطلاعات دردسترسه
هرچند با این سیاست های جدید ظاهرا قراره به قدری اینترنت گرون کنن که دیگه سمتش نریم! در کل آینده ترسناکی در انتظاره:n28:
سلام دوستان. من یه هفته میشه از ADSL کوچ کردم به lte ایرانسل. با اینکه قبل از خرید مودم با *20# چند بار چک کردم و مرکز تهران و پوشش کامل آنتن دارم ولی هیچ جای خونه نتونستم کانکت بشم. الان فقط یه گوشه کنج بالای پنجره یه خط آنتن میده اونم شبا کلا قطعه.
شکایت به ایرانسل هم بعید میدونم به جایی برسه.
خاستم از دوستان با تجربه بپرسن نظرشون چیه من همین مودم رو بسته بندی کنم و نصبش کنم بالا پشت بوم و با کابل بیارم واسه روتر. فکر میکنین مشکل بخوره؟
Sent from my E6633 using Tapatalk
اوهه شت این همه طول میکشه یعنی:n36::n29:نقل قول:
من خودم اینکارو انجام دادم قبلا هم برای وایمکس هم نسل ثابت اول از همه اینکه قدرتش مثل مودم فضای باز نیست چون اون انتن داخلش قویتره ولی خوب اگه روی پشت بام بهت جواب میده میتونی بزاری فقط چندتا نکته :نقل قول:
1-منظورت رو از بسته بندی نفهمیدم ولی اگر منظورت اینه که توی پلاستیک قرار بدی که به هیچ وجه این کار رو نکن ولی اگر میخای توی باکس ضد اب قرار بدی که باید حتما برد داخلش رو در بیاری .
2-با اینکار گارانتی و خدمات پس از فروش مودم هم از بین میره و خلاصه دیگه خودت میمونی و مودم چون نه شرکت مودم تغییر داده شده و دستکاری شده رو ساپورت میکنه نه نمایندگی
3-بهتره دو تا کابل بکشی براش یکی برای اداپتور یکی هم برای دیتا ولی اگر خاستی برق مودم رو هم از طریق همون کابل lan انتقال بدی بالا یعنی کلا فقط یه کابل شبکه بره پشت بوم باید با دقت انجام بدی چون ترتیب سیم ها رو اشتباه بزنی هم مودم میسوزه هم به درستی کار نمیکنه .
4-مورد اخر باید ببینی همچین مودمی قطعاتش تحمل افتاب رو دارند یا نه چون امکان سوختن مودم در افتاب زیاده البته به نظر من فرقی توی قطعات بین مودم خارجی و داخلی نیست ولی خوب تحقیق کنی.
یا علی