من دیشب 20 گیگ گرفتم از 2 تا 7 مطمئن نیستم محدود کنه چون تو بنرش تو خود سایت شاتل زده دانلود شبانه بی نهایت میتونست نزنه حتما دلیلی داشته که گفته ...نقل قول:
من الان اکر هم دارم رو اون یکی خطم بعد از 2 شب محدود شدم .
Printable View
من دیشب 20 گیگ گرفتم از 2 تا 7 مطمئن نیستم محدود کنه چون تو بنرش تو خود سایت شاتل زده دانلود شبانه بی نهایت میتونست نزنه حتما دلیلی داشته که گفته ...نقل قول:
من الان اکر هم دارم رو اون یکی خطم بعد از 2 شب محدود شدم .
کسپر حتی برای پی سی خودت ۲ بار فقط میشه فعال کرد بعدش بلاک میشهنقل قول:
حتی کسانی بودن بعد چن وقت و با یک بار هم بلاک شده
بنظرم بهتره هر چه زودت ردش کنی
برای قدیمی ها هم داره که پکیج قرار میده ۵۰ و ۴۰ درصد تخفیفنقل قول:
حداقل دو شب در میون دانلود کننقل قول:
¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦
یه سوال رفقا جشنواره قبلی که شبانه نداشت میشه قیمت شبانه رو پرداخت کرد که فعالش کنن ؟
امروز وارد اکانتم شدم و دیدم که آنتی ویروس رو حذف کردن !نقل قول:
گفتم پولش رو مرجوع کنین !
گفتن که میذاریم تو حسابتون بمونه اگه موقعی حجمتون تموم شد میتونین حجم بخرین :|
احتمالا یدونه 10 گیگ بخرم که الان 40 درصد تخفیف داره ! وگرنه فکر نمیکنم از اینا پول بشه کشید بیرون !
البته میتونم ولی ارزشش رو نداره ! از روی لجشون فردا میارن سرعت اینترنت رو پایین میذارن !
در مورد سوالتون هم باید بگم که امکان خرید بسته شبانه برای بسته های جشنواره نیست
من خودم واسه شرکت 60 گیگ 1 ساله خریدم بدون شبانه . بعد زنگ زدم ازشون پرسیدم و گفتن که نمیشه !
جالبه که نصاب که اومده بود واسه نصب میگفت که میشه :n02:
کلا این نمایندگی تبریز باحاله :n09:
سرویس ارتقا بدید به یک سرویس بالاترنقل قول:
فکر نکن الان 20 گیگ گرفتی هر شب بهت همین مقدارو میده.نقل قول:
چند شب دیگه بذاری محدود میشی و سرعتت ذاقارت میشه مثلا تا ساعت 5 جوری محدودت میکنن که 1 گیگم دانلود نکنی.
کلا شاتل خیلی زود دانلود شبانه رو محدود می کنه.
البته شاید منطقه و شهر به شهر فرق داشته باشه.
میدونم چون اون خطم که روش اکو هست محدود شد اما این سرویس رو تو جشنواره گرفتم زده دانلود شبانه نامحدود برای اینه که میگم شاید محدود نشم .
سلام
یکی از دوستام که شاتل داره میگه سرویس ارت 5 داشته و 300 گیگ دانلود کره تو ی ماه و محدود نشده می گفت باید هر 2 ساعت ، نیم ساعت دانلود نکنی تا محدودت نکنن می خاستم بدونم کس دیگه ای تست کرده عایا؟:n01:
دوستان سرعت سرویس های آرت با هم دیگه فرق داره یا همه رو هرچی خط بکشه باز میزارن؟ اگه سرعت واقعی اونعا فرق داره میشه بگید هر آرت چقدر سرعت دانلود میده؟
شبانه هم مثل روزنه هست تا وقتی که محدود بشی دیگه آره؟
نمی دونم چرا پروفایل گیم واسه من اصلا تاثیری نداره اکانت کاهش پینگمم فقط قطع میشه میرم تو بازی قطع میشه اعصاب ندذاشته برام چیکار کنم درست شه ؟
کل سیم کشی رو بدم عوض کنن ؟ هزینه ؟
پروفایل گیم بیشتر بر روی پینگ داخلی تاثیر گذار هست و متناسب با اون پینگ خارج کشور هم کم میشه.نقل قول:
من پروفایل گیم فعال کردم وضعیت پینگم به این صورته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه پینگ خارج چقدر کم بشه بستگی به مسیری داره که برات میفته. اینم بگم پینگ شاتل در نقاط مختلف کشور فرق میکنه.