آمپلیش WooAudio بود مدل WESبود که 5000 دلار قیمت داشت . یک مدل Headamp هم معرفی کرد و یک مدل Thunderbolt که به ترتیب 5000 و 6500 دلار قیمت داشتند .نقل قول:
Printable View
آمپلیش WooAudio بود مدل WESبود که 5000 دلار قیمت داشت . یک مدل Headamp هم معرفی کرد و یک مدل Thunderbolt که به ترتیب 5000 و 6500 دلار قیمت داشتند .نقل قول:
یه هدفون معمولی با بودجه 30 تومن بره اتصال به پس سی.
معیارم هم استقامت و محکم بودنشه . بعد یه مدت هم یه گوشش بی صدا نشه.اصلا ولو بالایی نمیخوام.
چند وقت پیش یکی از دوستان مدل xd200 سونی رو پیشنهاد داد.گزینه دیگری وجود نداره؟
دوستان یه جووابی بدید دیگه.
من امروز رفتم 830 بگیرم هرچی گشتم نبود، گفتن تموم شده هفته ی بعد شاید شرکت دوباره پخش کنه، کلافه شده بودم دیگه یه akg 321 گرفتم. میداد 65 تومن گرفتم 60 تومن فکر کنم بازم گرون گرفتم ... نمیدونم
فقط بگم پشیمونم، در مقایسه با 630 که داشتم باید بگم کیفیت ساختش (نه کیفیت پخش ) خیلی پایین تر از کریتیوه، اصلا سیم این دوتارو مذارم پلوهم یدنیا تفاوت دارن، تا پلاستیک و قسمت سیلیکونی داخل گوش.
نه به باس 630 که اونقدر قویه نه به این که اصلا باس نداره، تو راه اومدنی گذاشتم گگوشم، واقعا کیفیتش عالیه ولی صداها خیلی تیزن، سردرد گرفتم.
یه سوال رضا جان، این هم نیاز به burn in داره ؟؟ اگر داره میشه بذارمش مثلا چند شب تا صبح خودش پخش کنه ؟
---
آقا تصحیح میکنم، اصلا از نظر کیفیت صدا قابل مقایسه با 630 نیست ... الان سریشو عوض کردم بزرگرو گذاشتم، باس درست شد، صدای خواننده خیلی واضح تر از 630 یه ... کلن یه چیز دیگست فقط صداهای زیر واقعا تیزن، این پلیرمم دوتا بیشتر اکولایزر نداره نمیتونم تنظیمش کنم. (الان روی اکولایزر بیتس آئودیوست)
بالاخره من mdr-12lp رو خریدم کل بازارو گشتم به زور این مدلو گیر اوردم 16 تومن خریدمش
هدفون جدیدتون مبارک باشهنقل قول:
البته یادم نیست که جایی گفته باشم این برند مناسب متال نیست! (البته بطور کلی یه چیزایی گفتم اما اگه دوباره نگاه بندازید تاکید شد که این میانگین هست نه %100)
صدای مورد پسند متال پرستان هم چیز هست! مثلآ بیس خوب و با جزییات می خان مید خوب و گرم می خان وهای بدون اشکال و ایراد یعنی به طور خلاصه همه چیز اون هم از نوع بهترینش رو می خان و جالبه که هدفونهای که جزییات خوب در بیس دارند اغلب بالای 200 تومن و هدفونهایی که مید مورد پسند اونها رو داشته باشند اغلب بالای 400 تومن و های خوب هم که فداش بشم بالای 800 تومن قیمتشون هست و میان و میگن یه هدفون خوب می خواهیم برای سبک متال (البته با حداقل دو سه زیر زیر شاخه هم معرفی می کنند )و با بودجه نهایتآ 100 تومن
بهترین هدفونی که در حال حاضر دارم همین HD800 هست که به نظرم مناسب این سبک نیست چه برسه به هدفون 100 تومنی
مبارکتون باشهنقل قول:
اکثر هدفونهای ارزان قیمت زیر 100 تومن بعد از کمتر یکی دو ساعت صداشون به کیفیت واقعی میرسه
راه حل خوبی برای کاهش فرکانسهای بالا برای پلیر شما سراغ ندارم اما شما می تویند اینکار رو انجام بدید که:
درون حفره ای که سری داره را با کمی پنبه بپوشونید که با اینکار فرکانسهای بالا کاهش چشمگیر خواهند داشت و البته هر چه که این پنبه فشرده تر باشه میزان کاهش بیشتر خواهد بود فقط برای اینکه این پنبه درون کانال گوش جا نمونه بهتره که قبل از استفاده از اون کمی چسب معمولی آبکی البته کمتر از یک قطره فقط به یک سمت دیواره سری سلیکونی هدفونتون بزنید که پنبه از سرجاش به راحتی خارج نشه البته نیازی نیست نگران خرابی سری در مقابل چسب باشید چون اغلب چسبها قابلیت اتصال قوی یا محکم به این نوع سیلیکون رو ندارند.
بسیار مبارکتون باشهنقل قول:
یعنی واقعآ اینقدر نایاب شده؟
بعدآ که چند هدفون گرون قیمت تا 50 تومن خریدید متوجه می شید که کیفیت این هدفون واقعآ بیش از این قیمت ها ارزش داره هر چند نسبت به هیچ محصول یا برندی تعصب نداشتم و ندارم
تنها مشکلی که با این هدفون بعضی ها مثل من که لاله گوششون باز هست دارند اینه که هدفون به راحتی از توی گوش در میاد اگر شما این مشکل رو با این هدفون دارید بهتره که کلیپ یا همون گیره پلاستیکی که اغلب هدفونهای ارزون قیمت معمولی همراهشون دارند براش استفاده کنید تا اینطوری هدفون توسط گیره که از پشت گوش رد شده نگه داشته بشه
شما هم موفق باشید
مرسینقل قول:
داداش آره کل پاساژ ایران گشتم فقط یه مدل داشت اونم از پشت ویترین بهم داد
فقط گیره یا کلیپ چیه میشه یه عکس بزاری ؟
بعد از کجا باید این گیررو بخرم؟
هدفونم کیفیت صداش عالیه اما زیاد بلند نیست اما در کل خوبه ؟
بعد چرا ساختارش اینطوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار بسیار ممنون، الان اصلا کیفیتش با دو ساعت قبل قابل مقایسه نیست، صداها بسیار گوش نواز شدن! واقعا دارم حاال میکنم.نقل قول:
@reza
مبارکتون باشه
اکثر هدفونهای ارزان قیمت زیر 100 تومن بعد از کمتر یکی دو ساعت صداشون به کیفیت واقعی میرسه
راه حل خوبی برای کاهش فرکانسهای بالا برای پلیر شما سراغ ندارم اما شما می تویند اینکار رو انجام بدید که:
درون حفره ای که سری داره را با کمی پنبه بپوشونید که با اینکار فرکانسهای بالا کاهش چشمگیر خواهند داشت و البته هر چه که این پنبه فشرده تر باشه میزان کاهش بیشتر خواهد بود فقط برای اینکه این پنبه درون کانال گوش جا نمونه بهتره که قبل از استفاده از اون کمی چسب معمولی آبکی البته کمتر از یک قطره فقط به یک سمت دیواره سری سلیکونی هدفونتون بزنید که پنبه از سرجاش به راحتی خارج نشه البته نیازی نیست نگران خرابی سری در مقابل چسب باشید چون اغلب چسبها قابلیت اتصال قوی یا محکم به این نوع سیلیکون رو ندارند.
دیگه نیازی به چسب و اینا هم نیست ...
فقط از کیفیت ساختش راضی نیستم، 630 که 1/3 این قیمتشه فیشش روکش طلا داشت اونوقت این ... :| اونو وقتی فیششو میچرخوندم اصلا نویز نمیگرفت ولی وقتی سر فیش اینو میچرخونم خش خش میکنه، البته خیلی کم و یه قسمتای خاصی
مبارکه!نقل قول:
@notorious
مرسی
داداش آره کل پاساژ ایران گشتم فقط یه مدل داشت اونم از پشت ویترین بهم داد
فقط گیره یا کلیپ چیه میشه یه عکس بزاری ؟
بعد از کجا باید این گیررو بخرم؟
هدفونم کیفیت صداش عالیه اما زیاد بلند نیست اما در کل خوبه ؟
بعد چرا ساختارش اینطوریه
میگم پاساژ ایران کجاست؟ همون که تو ولیعصره؟ ینی امروز باهم اونجا بودیم و باهم خریدیم؟؟؟ : دی
سلام
لطفا واسه پلیر -version:1.04.07 creative zen neeon 2 یه هدفون مناسب با قیمتی کمتر از بیست و پنج هزار معرفی کنید.
ممنون
با تشکر minimax2 ،alishadabmehr، rezaomido بابت پاسخگویی
من امروز دوباره راهم به نمایندگی سونی افتاد، یه مدل 37 تومنی هم داشت که نتونستم مدلش رو بخونم.
در کل من از EX 35 راضی بودم ... ولی نمیدونم این مهم برای EX 50 چقدر صدق میکنه.
با توجه به اینکه نظرات متفاوت بود، در نهایت دوستان کدوم مدل رو پیشنهاد میکنن، تو همین رنج قیمت (30 تومن / چند تومن بالا پایین اشکال نداره ولی حدود 30 باشه بهتره)
میخواستم در مورد یه هدفون closed نهایت 60 تا 70 تومانی بپرسم که برای house progressive و انواع مشابه موسیقی خوب باشه و بیس بالا و با کیفیتی هم داشته باشه! ضمنا میخوام گراف فرکانسی متعادلی داشته باشه (لو، مید و های متعادل) حتما فرکانسهای پایینتر از 20Hz رو هم جواب بده! اول xb500 تو ذهنم بود که هم گرونه و هم میگن مید خوبی نداره! چندتا مدل زیر رو هم ببینید! کدوم خوبه؟ کدوم تو ایران هست و قیمت؟
JVC HA-M5X
JVC HA-S4X
Panasonic RP-DJ600
Panasonic RP-DJS400E
Philips SHP 8900 عالیه ولی Openه!
میخوام زودتر بخرم! لطفا زود راهنماییم کنید!