البته من قبل از خرید حدود یکی دو ماه پیش تقریبا با همه فروشندگان بدون گارانتی حرفیدم st30 بود ولی vt30 نبود و بیشتریا میگفتن st30 جدیدتره داریم vt30...!!!!!!نقل قول:
Printable View
البته من قبل از خرید حدود یکی دو ماه پیش تقریبا با همه فروشندگان بدون گارانتی حرفیدم st30 بود ولی vt30 نبود و بیشتریا میگفتن st30 جدیدتره داریم vt30...!!!!!!نقل قول:
بچه ها توجه کنن هر 50 تومنی که بره رو دلار اگه vt30 رو 2000 دلار حساب کنی100000 (مبلغ به حروف:صد هزار تومان) میره رو قیمت تی وی. و این هم در نظر بگیرین که تلوزیونهایی که تو بازارن با قیمت قبلیه دلار وارد شدن.برای همین هنوز زیاد گرون نکردن.قیمت امروز 50vt30:3360000 تومان.
تاثیر 3d روی افراد مختلف متفاوته , بعضی ها بعد از چند دقیقه سردرد و چشم درد میگیرند بعضی ها هم می تونن به راحتی یک فیلم بلندو تماشا کنن - نکته جالب اینجاست که میزان افکت 3d هم که هر شخص حس می کنه کمی با فرد دیگه فرق می کنه و درصد کمی افراد (طبق آمار در امریکا 5 تا 10 درصد) stereo blindness هستند یعنی نابینایی استریسکوپیک(همین که تولیدکنندگان تلویزون وسینما بهش 3D می گن) دارند و این افراد اصلا با زدن عینک نمی تونن تصویرو 3 بعدی ببینن .نقل قول:
کسانیکه میخوان این قابلیتشون رو تست کنند و ببینند آیا نابینایی استریسکوپیک دارند یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست ساده گذاشته البته عینک میخواد:31:نقل قول:
آقا امروز رفتم یه VT30 خریدم. پولم به HX925 نرسید. خریدم آوردم خون باز کردیم دیدیم پانل کامل جروجر شده. ولی تلویزیون دورش با شیشه روش کامل سالم بود. زنگ زدم نمایندگی گفتن تا فردا ساعت ۱ یکی دیگه میفرستن. الان خیلی ناراحتم.
مدلای 2012امروز معرفی شد
vt50
gt50
st50
برای آسیا هنوز معلوم نشده چه مدلایی میاد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
قصد خرید تلوزیون دارم نظرم روی st30 هست 50 اینچ
نظر دوستان چیه و این که این مدل تله تکس هم داره (تو یه سری سایتا دیدم زدن نداره)و این که شبکه های دیجیتال داخلی رو ساپورت میکنه؟
البته راستش عمده استفاده ما در حقیقت مثل یه مانیتور هست شبکه های زیبا و پر بیننده داخلی رو محرومیم همش چیز بی سی و خورشید پاره نیگا میکنیم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
معرفي تلويزيونهاي جديد پاناسونيك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه نگران بودن محصولات جديد بياد مدلهاي 2011 دلشون رو بزنه خيالشون راحت اينجور كه پيداست زياد فرقي ندارن با مدلهاي امسال (البته مشخصات دقيق تر هنوز اعلام نشده)
مشخصا تغییرات بنیادین نداشته؛به سمت اسمارت و امکانات جانبی رفته و البته دیزاین بهتری ارائه داده مخصوصاً توی ال ای دی ها !مشخصات روی کاغذ یکسان به نظر میاد اما باید برسه به دست مصرف کننده ها و ریویوهای cnet و avforoums رو باید دید...تحول عجیبی حس نمی کنم و تصور می کنم امسال هر کی بخره راحت تره با این وضع بازار...
اینم لینک مشخصاتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید برای VT30 منظور از USB 3 همون USB ورژن 3 هست USB شماره سه تو این تلویزیون؟! موندم به USB پایین USB 2 HDD میشه فلش دیگه وصل کرد یا نه؟ یا دو تا عینک رو همزمان شارژ کرد؟