powerslave عزیز..
من چی میتونم الان بگم در حالیکه شما خوزه رو با قلعه نوعی مقایسه میکنید؟!
شما مشکل اصلیتون به نظرم اینه که بازیکن سالاری رو مد نظرتون قرار دادید..
میگید چرا کریم بره یا چرا کاکا بره یا فلانی بیاد یا...اگه صلاح تیم باشه، چه میخواد کریم باشه، چه میخواد کریس باشه و چه میخواد رائول بزرگ باشه! باید از تیم برن چون اینجا رئال مهمه نه نام ها!
میاید از کریم اینطوری دفاع میکنید در حالیکه کافیه بازیهای کریم رو تویه رئال مرور کنید تا ببینید که کریم فقط این چند بازی اخیره که بلاخره بعد نزدیک 2 سال، رو فرم اومده و داره وظیفش رو به عنوان مهاجم نوک انجام میده! گرچه خودم منتقد گل و نمره دادنش هستم اما فکر کنم رکورد دار انتخاب به عناون بدترین بازیکن زمین باشه کریم! کلی بازی رو به عنوان بدترین بازیکن زمین انتخاب شده بعد شما عملکردش رو با کریس مقایسه میکنید؟!
در مورد آدبایور میگید در حد مهاجم سومه...عزیز گویا شما توجه نمیکنید که ترکیب اصلی رئال مشخصه! الان خرید های رئال(به جز 2 پست مهاجم و هافبک وسط)، همه برای نیمکت هستن و کامل کردن ترکیب تیم نه تیم اصلی! ادبایور هم بازیکنیه که با نیمکت مشکل نداره برخلاف کریم..
میگید خوزه از کریم حمایت نمیکنه؟! من اون مثال رو زدم براتون! خوزه میگه هوادار ها کریم رو هو نکردن و من رو هو کردن! اگه این حمایت نیست، پس چیه؟! کریم تا همینجاش اگه اومده، فقط بخاطر خوزه بوده...تمام بازیکنای سابق خوزه، عاشقش هستن و بعد شنما میگید که حمایت نمیکنه از بازیکنش؟!موضوع اینه که خوزه برخلاف شما، اسم بازیکن براش مهم نیست و فقط موفقیت تیم رو مد نظر قرار میگیره...ضمن اینکه گفتم..کریم خودش میخواد بره..
در مورد بازی بارسا..کی گلها رو زد؟! مسی..مامور مهار مسی کی بود؟! پپه..پپه کجا بود؟! اخراج شد!!
همین جواب شماست...
ضمن اینکه خودتون جواب خودتون رو میدید و دیدیم که رئال اون یکی بازی، وقتی 10 نفره شد، تونست گل بزنه و گلی نخورد..بازیکنی که اخراج شد، بازیکنی مهمی بود که شما توجه نمیکنی بهش...
در کل به نظرم بی فایدس این بحث چون شما از چیزهایی ایراد میگیرد که واقعا ایراد نیستن!