کاری به سلیقه افراد ندارم و طرفدار هیچ برندی نیستم و فقط کیفیت محصول برام مهم هستنقل قول:
ولی M8 بینظیره چه از نظر طراحی و ظاهر و چه از نظر جنس و کیفیت بالای ساخت و جنس بدنه و چه از نظر سرعت و روان بودن
Printable View
کاری به سلیقه افراد ندارم و طرفدار هیچ برندی نیستم و فقط کیفیت محصول برام مهم هستنقل قول:
ولی M8 بینظیره چه از نظر طراحی و ظاهر و چه از نظر جنس و کیفیت بالای ساخت و جنس بدنه و چه از نظر سرعت و روان بودن
نظرتون راجع به گوشی های زیر چیه؟
Elephone P2000
Kingzone K1 Turbo
iOcean X8
Doogee Dagger DG550
چینی هستن میخوام بدونم ارزش خرید دارن همه زیر 1 میلیون هست با سخت افزار بسیار قوی
اشتباه ست... پشتیبانی نرم افزار اینا تعطیله ... لوازم جانبیشون تو ایران نادره ... تو این گوشی ها نظارتی بر SAR نمیشهنقل قول:
وقتی گوشی مثله Xperia Z هست چرا این گوشی؟
گوشی در حد 1 میلیون و بهترین سخت افزار گوشی با کیفیت OnePlus One هست که یه گوشی بین المللیه. البته لوازم این گوشی هم تو ایران کم پیدا میشه.
Huawei Honor 3X با سخت افزار مشابه (هشت هسته ای با فرکانس 1.7 اسم دومش Huawei G750) انتخاب بهتری چون تو ایران نمایندگی داره و لوازم جانبی براش هست.
ولی باز هم بهترین انتخاب همون Xperia Z هست.
با سلام مجدد
نمی دونم اینجا برای این سوال مکان مناسبی هست یا نه.
در پرس و جوهایی که برای Note 3 Neo داشتم (که قبلا دوستان راهنمایی لازمه را داشتن)
تعدادی از مغازه های تبریز که بدون گارانتی یا گارانتی متفرقه می فروشن که به درد من نمی خوره.
یه عده هم با گارانتی مایکروتل و سامتل میدن که نمایندگی سامسونگ در ایران هست.
یکی از مغازه های معتبر نیز گفت با گارانتی خود سامسونگ می فروشن و گفت در ایران مایکروتل و سامتل و هرکی نماینده سامسونگ هست موظف هست خدمات بده و تفاوت این گارانتی اینه که در هر کجای دنیا ببری نمایندگی سامسونگ موظف به تعمیر هست و گارانتی جهانی سامسونگ را داره!!!
با توجه به اینکه من قراره به منظور تحصیل برم آیا اصلا این نوع گارانتی تو ایران داریم؟ و چه طور میشه در این مورد مطمئن شد؟
دوستان همین را توصیه میکنن و یا همون با مایکروتل بگیرم.
بالاخره من تصمیم گرفتم جی 3 بخرم
میخوام از دیجی کالا بخرم میخواستم راهنمایی کنید که فروشگاه معتبری هست یا نه گوشی مشکل پیدا کرد پس میگیرن یعنی کلا چطوریاست؟
اگه بخری به احتمال 90% بعد مدتی پشیمون خواهی شد چون هر گوشی بهد خریدش ممکنه مشکلی داشته باشه و اگه لوازم و قطعاتش گیر نیاد دیگه بای باینقل قول:
به نظر من معتبر تر از خیلی از این موبایل فروشی ها هست.نقل قول:
از نظر قیمت میگفتن بیشتر میزنه که من به شخصه تو این مدت که دارم تحقیق میکنم دیدم با توجه به اینکه گوشی ها را با گارانتی می ده بیشتر نمیزنه و حتی بعضا یه کمی پایین تر از بازار (با گارانتی اصل) هست.
--------
ذر ضمن دوستان اگه اطلاعی در این مورد دارن لطفا کمک کنن:
نقل قول:
در اعتبارش شک نکنید. تمامی کالا های اون، تا 7 روز تضمین هستند.نقل قول:
من خودم یک Z2 از دیجیکالا خریده بودم برای یکی از دوستام. یه مشکلی داشت. موقع استفاده از دوربین، بیرون می پرید.
خلاصه، زنگ زدم به دیجی، گفت تا چند ساعت دیگه یکی دیگه براتون می فرستیم. گوشی رو آماده کنید کارشناسمون میاد
تست میکنه. خلاصه بعد تست، گوشی رو تعویض کرد و مشکل برطرف شد.
سلام دوستان... گوشی تا 350 400 چی پیشنهاد میدین ؟؟؟
الویت ها ظاهر زیبا و کیفیت صفحه و تاچ خوب هستش... چون کادو برای یه خانوم میخوام بخرم... سخت افزارو اینا زیاد ملاک نیست برای اونا :n02: مرسی ممنون میشم زودتر کمکم کنید :n16::n16:
ظاهر زیبا دنبال لومیا ها باشید، با اون قیمت پرفرمنس خوبی بهتون ارائه میدننقل قول:
کوچیکن ، برای دست های ظریف خوبند
رنگ بندی خوبی هم دارند
به نظرم اندروید تو این رنج چیز خوبی نداره! داره ، اما با فاکتور های شما سازگار نیست
به هر حال از اکوسیستم اندروید گزینه هایی مثل
Samsung Ace 4
Huawei Ascend G525
Sony Xperia M
به ترتیب چیدم
همینطور از وینفون nokia Lumia 525 هست.