نیازی به پارتیشن بندی نیست ، فولدربندی کنید .نقل قول:
برای اینکه اطلاعاتتون با این نرم افزارها و پوشه ها قاطی نشه بهتره که یه پوشه به اسم دلخواه بسازید و داخل اون رو شاخه بندي كنید .
Printable View
نیازی به پارتیشن بندی نیست ، فولدربندی کنید .نقل قول:
برای اینکه اطلاعاتتون با این نرم افزارها و پوشه ها قاطی نشه بهتره که یه پوشه به اسم دلخواه بسازید و داخل اون رو شاخه بندي كنید .
يه هارد اكسترنال زير 100 گيگ ميخوام بخرم (نمي دونم چند گيگي وجود داره 80 , 70 ?...)
قيمت هم زير 100 باشه
مرسي
زیر 100 گیگ؟؟نقل قول:
فکر کنم شما به یه فلش مموری 64 گیگ نیاز دارین!!!
هارد های قدیمی از 120 شروع می شد الان من و دیجی آنلاین یه 320 گیگ دیدم 120 تومن!
:38:نقل قول:
120تم خوبه
نه فلش نمي خوام باشه
250 گيگ چطور موجود نيست؟
آقا اتا قيمت هارد "تو حد و حدود اين 2 مدل پاييني" كه به دوستمون معرفي كردي الان چنده ؟
نقل قول:
من برندهای دیگه رو زیاد سروکار ندارم ولی مدل adata superior sh93 که ازش تعریف میکنن
که میگن ضد آبه
500 گیگ 85 تومنه
من پیشنهادم اینه که این مدل رو بخری FreeAgent Go/
قیمتش حدود 70 تا 80 تومنی هست
سلام ، عطا هستم :31:نقل قول:
500 گيگ سيگيت FreeAgent GoFlex در حال حاضر حدود 160 الي 170 هزارتومن هست (بقيه 500 گيگهاي بازار هم تقريباً همين قيمت رو دارند). مدل adata superior sh93 رو هم خريدشو اصلا توصيه نميكنم .
در حال حاضر هاردهاي كم حجم (كمتر از 100 گيگ) به سختي پيدا ميشه ولي شما ميتونيد يه هارد لپتاپي يا 2.5 اينچي دست دوم بخريد همراه با باكس هارد (عكس پيوست) .نقل قول:
نكته : تا اونجايي كه ميدونم اينترفيس هاردهاي قديمي بصورت IDE بوده بنابراين قبل از خريد باكس هارد مطمئن بشيد كه مناسب براي هارد اينترنال هست .
قربون آقا عطانقل قول:
عرض 1 سال چقد تفاوت قيمت :19:!
هارد لپ تاپي چطور هارديه ؟ فرقش با اكسترنال ها چيه ؟ چرا قديمي (ديگه توليد نميشن )؟
حالا 120 گيگ يا 250 هم باشه مشكلي ندارم فقط خيلي نمي تونم بودجه بذارم
عزیز این ماجرا برای بچه های تاپیک قدری جزء واضحات محسوب می شه! از بس به خاطرش حرص خوردیم!!!!نقل قول:
1- سیل تایلندچند ماه پیش همه کارخونه های هارد سازی رو ترکوند و قیمت ها نجومی رفت بالا!
2- دلار از 1170 تومن قدیم شد 1770 تومن!
این دومورد باعث شد تا هارد قیمتش بترکه!
مشکل سیل کمی بهبود یافت و دلار هم یه جاهایی اومد پایید اما قیمت ها که پا به پای دلار 1900 تومنی بالا رفته بود پائین نیومد! البت خیلی ها تو این مسئله ضرر کردند تا اونجا که یکی که تو بازار رضا بود می گفت که یکی از همکارا توی هارد فقط 150 میلیون ضرر داده!
هارد لپتاپی منظور هارد درون لپ تاپ هست!!!!:31: و چون کوچیکه به درد کار شما می خوره! هنوز هم تولید می شه! اما با حجم های 320گیگ به بالا! چرا که تقاضا برای استفاده از هارد با حجم پائین کمه!
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سیگیت 500 رو 120 تومن می فروشه!!
250 گيگ رو شايد بتوني پيدا كني مثلا هارد اكسترنال پرتابل مدل سيگيت expansionنقل قول:
كلاً هاردهاي اكسترنال پرتابل از هاردهاي 2.5 اينچي اينترنال لپتاپي ساخته ميشه (و به ندرت از 1.8 اينچي هم ساخته ميشوند) . در عكس پيوست هارد اينترنال 3.5 اينچي و 2.5 اينچي و 1.8 اينچي و 1 اينچي رو مشاهده ميكنيد ، تمام اين هاردهايي كه در عكس ميبينيد از نوع اينترنال و براي لپتاپ يا pc يا حتي دوربينهاي فيلمبرداري استفاده ميشوند .
هاردهاي اينترنال براي اينكه به هارد اكسترنال تبديل شوند نيازمند وسايلي مانند box و تبديل sata/IDE to usb هست . همچنين در انواع 3.5 اينچي به آداپتور برق هم نياز هست . قيمت اين باكسها هم با توجه به مدلشون براي 2.5 اينچي ها حدود 25 هزارتومن هست .
با پيشرفت علم و تكنولوژي فضاي ذخيره سازي هم افزايش پيدا كرده و هم قيمتها هم كاهش (برعكس ايران) و همچنين حجم محدود هاردها هم ديگه كاربران رو راضي نميكنه و در نتيجه توليد اينجور هاردها هم متوقف شده .نقل قول:
چرا قديمي (ديگه توليد نميشن )؟
این عکس هیتاچی چه نوع هاردیه؟زیریش ssd ه؟نقل قول: