ایشالله که بهترین لحظت باشه اما من پارسال از جلسه که در اومدم بدترین لحظه عمرم تو این یک سال بود !!!نقل قول:
هنوز هم یادمه حال هوام رو اون موقع
:13:
کارت رو امضا و انگشت بزنین که سرجلسه نیان گیرتون بدن دستتون هم مرکبی شه !
Printable View
ایشالله که بهترین لحظت باشه اما من پارسال از جلسه که در اومدم بدترین لحظه عمرم تو این یک سال بود !!!نقل قول:
هنوز هم یادمه حال هوام رو اون موقع
:13:
کارت رو امضا و انگشت بزنین که سرجلسه نیان گیرتون بدن دستتون هم مرکبی شه !
من پارسال توی خونه انگشت زدم و امضا کردم ولی سر جلسه که رفتیم دوباره مجبور کردن انگشت بزنیم و امضا کنیمنقل قول:
دقیقا.نقل قول:
اثر انگشت هم روی کارت لازمه و هم روی یه برگه ورودی به حوزه. پس اگر فکر میکنید تو حوزه دستتون مرکبی نمیشه, اشتباه میکنید.
این چند روز سعی کنید زندگی آرومی داشته باشین :دی
خیلی مهمه :20:
سر جلسه که رفتین اگه نتونستین سوالای اول رو حل کنین اصلا بهش فکر نکنین فقط یه علامت بزنین که یادتون باشه مونده اونا
به هیچ وجه فکر نکنین که قراره 235تا تست رو بزنین
مطمئن باشین که قراره سنجش 4ام خوبی بدین
به چیزایی که نخوندین فکر نکنین / توهم برتون نداره سر جلسه که سر کلاس یادمه یه چیزایی بشینم حل کنم سوال رو !!!
مهم تر از همه اینا مدیریت زمان کنید
نقل قول:
از این نظر گفتم بهترین لحظست که آدم احساس میکنی یه زندان یکساله برات تموم شده . وگرنه منم اگه خراب کرده باشم یا ... ممکنه حالم خراب باشه:18:
ضمنا یکی از دوستان توصیه کرده بود بهتره دسشویی نرید . ولی توصیه من اینه لحظه ایی درنگ نکنند دوستان . سرجلسه چهار پنج تا سوال ازدس بدی خیلی بهتر از اینه که بخاطر فشار دسشویی همه درسات رو خراب کنی و بره .
ضمن اینکه دسشویی نرفتن عواقب ماتاخر هم داره :31:
فکر کنید با تموم شدن کنکور داره یه صبح بهاری میرسه :26:
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد ... عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد
ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد ... گل نرگس به شقایق نگران خواهد شد
یادم نیست این شعر مربوط به کدوم کتاب ادبیاتمون بود ولی میخوره شعر حافظ شیرازی باشه :20:
نقل قول:
ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد ... گل نرگس به شقایق نگران خواهد شد
مخ این4نفرو میخوای بزنی : )) ؟
اگه حوزه مختلط بود حتما به سوالا دقت کنین :27:
راستی سر جلسه آب و این چیزا که میارن دقت کنین که پاسخ نامه رو مورد عنایت قرار نده :دی
محل حوزتون رو هم یه سری بزنید :دی ببینید آب و هواش چه جوریه :دی
+
الکی هم غر غر نکنین اگه اونجا که صندلیـِ رویایی ما هست که کنکور میدیم صدای فلان بیاد صدای بیثار بیاد نمیتونیم کنکور بدیم
حوزه من ، جایی که نشسته بودم دقیقا بالاسرم یه پنکه بود که صدا میداد از اول تا آخر جلسه هم روشن بود
چند دقیقه اول قبل شروع فکر میکردم این پنکه اینجا چیکار میکنه :دی وقتی که شروع شد تا آخرش دیگه حواسم به هیچی جز سوالا نبود :46:
قبل اینکه برین سر جلسه در مورد هر چی خواستین صحبت کنین جز درس : )) بزارین در مورد درس فقط اون 4ساعت خودتون با سوالاتون و پاسخ نامتون بحث کنید
سوال هایی هم که میبینید از 3 مدل خارج نیست
1 - قبلا از این مدل دیدم راحت حل کردم یا با یه نکته ای لمی چیزی راحت زدم تو گوش سوال
2 - قبلااز این مدل دیدم ولی راه حل طولانی ای داره مثل بعضی از دینامیک:40: ها و احیانا محاسبات شیمی3 !
3 - قبلا از این مدل ندیدم
اولی رو که مشخصه چیکار میکنین
دومی رو هم سعی کنین بزارین بعد اینکه همه مدل های اول رو حل کردین حل کنین
سومی رو هم اگه تونستین برسین اولی ها و دومی ها رو حل کنین حل کنین
شاید مدل سوم خیلی آسون باشه یه نکته ای باشه که به ذهنتون برسه ولی اینکه بخواین ریسک کنین و چیزایی که میدونین رو بزارین کنار تا بتونین با یه تکنیک یا با یه خلاقیتی به دست بیارین راه حل رو عقلانی نیست
فعلا این چیزا به ذهنم میرسه :دی
سلام
رو کارت ورود به جلسه تذکر داده اصل کارت ملی یا شناسنامه باید همراه داوطلب باشه حالا منی که فعلا به هیچ کدوم دسترسی ندارم تکلیف چیه ؟ گیر میدن ؟
سلام
خیلی فعال شدید
نمی دونم شما چه حالی دارید. ولی من اصلا حالم خوب نیست:41:
یه جور دوگانگی دارم
از یه طرف خوشحالی اینکه داره تموم میشه. ولی از یه طرف نگرانی و عذاب وجدان (10 % تلاشم هم نکردم)
اصلا باورم نمیشه داره به لحظه ای که دیگه خلاص میشیم نزدیک میشم.
یاد شعر حافظ افتادم::
باورم نیست ز بد عهدی ایام هنوز/قصه غصه که در دولت یار آخر شد
خداوکیلی باورم نمیشه.
اصلا اون ذوق و شوق چند هفته پیش که دوست داشتم کنکور تموم شه رو ندارم. نمیدونم چرا. یه حس بدی دارم که نمیدونم از کجا سرچشمه می گیره
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دو سوال::
1-شما رو نمی دونم ولی من فکر کنم که روز کنکور راحتتر از روزای دیگه بتونم بازده داشته باشم.چون هرچی جلسه رسمی تر میشه تمرکز من بیشتر میشه.مثلا خودم که آزمون میگرم اصلا خوب نمیدم. آزمایشی ها که می رفتم بهتر میبود. حالا فکر کنم کنکور عالی بشه.
2- همونطور که میدونید(نمیدونید؟ چرا؟) امسال شرکت کنندگان کمتر شدن.از طرفی ظرفیتا بیشتر. به نظرتون با این شرایط امکان داره وضع قبولی بهتر بشه. مثلا اگه فلان رشته رتبه 3000 میخواست امسال 2900 بخواد؟
گفتی پینکه، یاد اتفاقی که امسال رخ داد ، افتادم....نقل قول:
حوزه من ، جایی که نشسته بودم دقیقا بالاسرم یه پنکه بود که صدا میداد از اول تا آخر جلسه هم روشن بود
چند دقیقه اول قبل شروع فکر میکردم این پنکه اینجا چیکار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی که شروع شد تا آخرش دیگه حواسم به هیچی جز سوالا نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شهرمون یه مدرسه هست بنام ماندگار که یکی از قدیمیترین و بزرگترین مدرسه های اینجاست، معلمامون هم اونجا درس میخوندن، یه سالن امتحانات داره که امتحانات کشوری و آزمونا رو اونجا برای چند مدرسه همزمان برگزار میکنن....سر آزمون کانون، بالای سر یکی از بچه ها یه پنکه بود، وسط آزمون یه دفعه این پنکه افتاد رو سر طرف، خوشبختانه خیلی چیزش نشد، فقط یخورده زخمی شد ! (الان به جای اینکه از استرستون کم کنم دارم استرس تزریق میکنم ! :31: )
ولی نگران نباشید، هر پنکه ای قرار نیست اینجوری بشه.....فقط رو سوالا تمرکز کنید و بس....